HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Kod nas se ljudi zadovolje osrednjom posjetom osrednjim rezultatila sredinom tabele a sto ne bih se tezilo da se iz BiH jedan tim plasira u EL
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
S cim? Nije da ne bih volio, ali treba novaca i novaca da konkurira za takvo sto, a jos ovi sto imaju dugogodisnje ugovore sa EL samim time imaju i osjetno jace sponzore i sve ostalo, samim time i rostere, i sta's, realno utopija za BiH klubove...
...Život za Široki...
Ja se nadam da ce biti bolje jer smo talentiran narod boli glava samo sve kockice posloziti i Evroou da pokorimo
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma, da je to kako treba, da ljudi gledaju svoje interese, da je prosperitetna, sredjena, pravna drzava sa rijesenim bitnim pitanjima od vitalnog interesa narodima i njenim pojedincima kako se ljudi ne bi morali konstantno kaciti i misliti i opterecivati nekim drugim stvarima sto im se servira dan za danom dok tonu sve nize, dosao bi i izrazaj visak talenta u svim segmentima. Ovako, bas i ne, ali eto, radit i zivjet.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
lako je ono skupit pare dovesti igrace i uci u euroligu sta onda poslije kad nestane para a igraci pod ugovorima a nema se odakle platit... sjeti se krke nlb solidna momcad e onda euroliga i di su sada, nema ih nigdje...MT87TM je napisao/la:Ja se nadam da ce biti bolje jer smo talentiran narod boli glava samo sve kockice posloziti i Evroou da pokorimo
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Oslanjati se na domacu snagu tj.na mlade igrace jer ovi nasi jadnicu su uvjek mizerno placeni izuzev nekih pojedinacaBarney Stinson je napisao/la:lako je ono skupit pare dovesti igrace i uci u euroligu sta onda poslije kad nestane para a igraci pod ugovorima a nema se odakle platit... sjeti se krke nlb solidna momcad e onda euroliga i di su sada, nema ih nigdje...MT87TM je napisao/la:Ja se nadam da ce biti bolje jer smo talentiran narod boli glava samo sve kockice posloziti i Evroou da pokorimo
a dovede se neki crnac tro su enormne plate itd a zna se desiti da bude promasaj
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- Barney Stinson
- Kontakt:
ma nema ti od ovih nasih slabo ista od 50 igraca dodje jedan ili dvojica tako da je se dosta tesko oslanjati na njih... a sto se tih stranaca nije da se zna desiti nego u 70 % slucajeva je tako, ali ja tu malo krivim i upravu, evo dovedu nekog stranca i odigra jednu dvi utakmice i ako u te dvi utakmice nema prosjek 15 koseva oni ga tjeraju pa dadni covjeku priliku da se malo prilagodi da malo upozna ekipu...MT87TM je napisao/la:Oslanjati se na domacu snagu tj.na mlade igrace jer ovi nasi jadnicu su uvjek mizerno placeni izuzev nekih pojedinacaBarney Stinson je napisao/la:lako je ono skupit pare dovesti igrace i uci u euroligu sta onda poslije kad nestane para a igraci pod ugovorima a nema se odakle platit... sjeti se krke nlb solidna momcad e onda euroliga i di su sada, nema ih nigdje...MT87TM je napisao/la:Ja se nadam da ce biti bolje jer smo talentiran narod boli glava samo sve kockice posloziti i Evroou da pokorimo
a dovede se neki crnac tro su enormne plate itd a zna se desiti da bude promasaj
19 - ђ - 11
-
- Kontakt:
kako je krenulo bice ''pa pa'' drugi predstavnice u iducoj sezoni........bas bezze.....
I feel devotion!!
bit ce i tako i tako...zbog smanjenja lige..a Bosna i Široki su preslabi da bi ostvarili bolji koeficijent od Slovenaca..pogotovo zbog olimpije a evo izgleda i od Heliosa..ali opet kazem Helios uopće nije jaka ekipa, nas jednostavno jučer nije ništa išlo a pored toga ozljedi nam se Špralja koji je i bio jedan od boljih..a kad t igost utrpa u zadnjoj četvrtini trica pun ku..c, samo Snow 4 trice..onda je teško da išta mores napraviti..ipsa je napisao/la:kako je krenulo bice ''pa pa'' drugi predstavnice u iducoj sezoni........bas bezze.....
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
i vi evo ovo kolo i mi...Majka Grbavica je napisao/la:cestitam![]()
![]()
![]()
ko bruka BiH
![]()
![]()
19 - ђ - 11
J.... ga prijatelju, nas nije išlo protiv Zagreba, vas protiv Heliosa što znači da ne očekujemo bog zna šta od ove sezone.Barney Stinson je napisao/la:i vi evo ovo kolo i mi...Majka Grbavica je napisao/la:cestitam![]()
![]()
![]()
ko bruka BiH
![]()
![]()
- Barney Stinson
- Kontakt:
ne treba ocekivati nista puno jer nemamo ni mi a ni vi neke igrace za neka prevelika ocekivanja... predstavnika jednog cemo i tako i tako izgubiti stoga je isto...baggio je napisao/la:J.... ga prijatelju, nas nije išlo protiv Zagreba, vas protiv Heliosa što znači da ne očekujemo bog zna šta od ove sezone.Barney Stinson je napisao/la:i vi evo ovo kolo i mi...Majka Grbavica je napisao/la:cestitam![]()
![]()
![]()
ko bruka BiH
![]()
![]()
19 - ђ - 11
ne znam samo koji klinac igramo nlb....jer uvijek se na kraju ispostavi da nemamo, odnosno da ne mozemo imati neka ocekivanja kada je u pitanju ista...
I feel devotion!!
- Barney Stinson
- Kontakt:
stvarno ono sinoć,loše je bilo treba otjerat neke igrace npr puljko on je prošle god jedinu dobru ut odigro protiv bosne a sve ostalo bezz,treba ga odma kući poslat,malo je reći da je čovjek glup,sirišcevic može dati koševe samo kad je ut već odlucena,ili kad se igra protiv mladosti,novog grada,grgat ne igra obranu,vidio sam ono sinoć i nema se šta bit optimistican,mislim da će i bosna i široki bit među zadnje 3-4 momčadi,jer ovi što bi se trebali borit za ostanak(zagreb,radnicki,helios)već imaju 2 pobjede
Pratim NLB ligu, pratio sam kako je Široki prošle sezone osvojio prvenstvo BIH, pratio sam pripremne utakmice...
Ono što mi nije jasno, to je minutaža pojedinih igrača na utakmici protiv Heliosa??? Dakle Nixon 3 min; Ramljak 3min; Špralja 12 min... Ništa mi nije jasno???
Samo tri minuta Nixona. Taj Nixon (najbolji strelac izraelskog prvenstva) je valjda kupljen da daje koševe (pogotovu kada Puljku ne ide) i da odmara Masona na pleju... Vidim da Nixon na utakmici za 3 minuta igre sigurno nije radio ni jedno ni drugo...
Samo tri minuta Ramljaka, mladog i energičnog igrača koji igra po celom terenu mi takođe nije jasno... Pogotovu kada je 190cm visoki buckasti Snow najbolji skakač na utakmici...
I na kraju 12 min kapitena Špralje, koji treba da daje sigurnost timu i čvrstinu u reketu jer je Grgat objektivno mator da bi bio dobar i za napad i za odbranu...
Molio bi Vas da mi date svoje viđenje, naročito vi koji ste bili na utakmici. Gledajući statistiku i komentare sa utakmice, ove neobično male minutaže nekoga ko je trebao da prelomi utakmicu na strani Širokog, mi u najmanju ruku deluju čudno.
Nigde nisam pročitao da je neko povređen ili u svađi sa trenerom... Ne znam, ali mi je ovo prvo upalo u oči!
Voleo bih da čujem vaše navijačko mišljenje... Hvala!
Ono što mi nije jasno, to je minutaža pojedinih igrača na utakmici protiv Heliosa??? Dakle Nixon 3 min; Ramljak 3min; Špralja 12 min... Ništa mi nije jasno???
Samo tri minuta Nixona. Taj Nixon (najbolji strelac izraelskog prvenstva) je valjda kupljen da daje koševe (pogotovu kada Puljku ne ide) i da odmara Masona na pleju... Vidim da Nixon na utakmici za 3 minuta igre sigurno nije radio ni jedno ni drugo...
Samo tri minuta Ramljaka, mladog i energičnog igrača koji igra po celom terenu mi takođe nije jasno... Pogotovu kada je 190cm visoki buckasti Snow najbolji skakač na utakmici...
I na kraju 12 min kapitena Špralje, koji treba da daje sigurnost timu i čvrstinu u reketu jer je Grgat objektivno mator da bi bio dobar i za napad i za odbranu...
Molio bi Vas da mi date svoje viđenje, naročito vi koji ste bili na utakmici. Gledajući statistiku i komentare sa utakmice, ove neobično male minutaže nekoga ko je trebao da prelomi utakmicu na strani Širokog, mi u najmanju ruku deluju čudno.
Nigde nisam pročitao da je neko povređen ili u svađi sa trenerom... Ne znam, ali mi je ovo prvo upalo u oči!
Spralja im se povrijedio sinoc, cini mi se da sam to ovdje procitao, negdje na vrhu gore
ma to je do trenera nixon izgubio 1 loptu ali covjek za 3 minute koliko je igrao nije mogao pokazat ama baš ništa,a za ramljaka neznam isto igrao 2-3 min uhvatio 2-3 skoka i posle ga nije uvodio špralja je neka ozljeda nezz,trener nam je vrlo loš,samo rotira izmjene su jucer izgledale kao da rukometa igramo svaki minut izmjenaradasyu je napisao/la:Pratim NLB ligu, pratio sam kako je Široki prošle sezone osvojio prvenstvo BIH, pratio sam pripremne utakmice...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nixona je bacio na klupu zato sto je zestoko protestirao, bio prenervozan, jest izgubio neke dvije ili tri lopte prije toga, al je u pravu za trecu ili cetvrtu izgubljenu kad je bio poceo protestirati i objasnjavati Vlasicu i ostatku, ili alibi faul ili cisto igranje nogom igraca Heliosa i novi napad.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.