E cuj gradjom za premijer lige. A mozgom?legenda reala je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:14Ma nema ni vala nekog šuter, prvi dio se igralo sa 4 krila u prvoj postavi porađalo se za svaki gol, ima par dobrih igrača iz Gz al za igranje u Premier ligi se mora dovesti dobar golman i jedan dobar šuter u onom Radničkom isto su dosta kvalitetnija djeca nego u Gz bar su spremniji građom za seniorskog rukometa treba se nešto vidjeti pa uzeti one najbolje u GZ
Ima privatni biznis, neku građevinsku firmu mu otac i mislim da tu radi s njim
Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne znam, nego sam pogledo par puta Radnički i vidim da im igraju djeca većinom i kažem djeluju mi građom dosta spremniji za seniorskog rukometa nego onih par momaka što sjedi na klupi u Gz i ponekad uđe onaj jedan malac on bude izgubljen u vremenu i prostoru
Nigdje nisam reako da su spremni za PL
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odlasci iz konjuha...sakic,uncanic,pavlovic,radovic,marceta,hamzic
Odlasci iz borca...radjenovic,djurdjevic,miljkovic,rakocija,vucicevic,de souza,
Odlasci iz Slobode...hamzic,memic,ilic,talevski,abdurahmanovic,jelic,omerovic,pedic,kayumov,denjo i torlakovic
Odlasci iz vogosce...stanojcic,smiljanic,savic,stojanovic,travar
Odlasci iz gracanice...perovic,tomic,tufekcic,pejcinovic,radicevic
Odlasci iz Slobode...hamzic,memic,ilic,talevski,abdurahmanovic,jelic,omerovic,pedic,kayumov,denjo i torlakovic
Izvjesno je da će timovi ući sa dosta izmjenjenim sastavima.ham19 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 14:17Odlasci iz konjuha...sakic,uncanic,pavlovic,radovic,marceta,hamzic
Bice mnogo izmjena to stoji
Odlasci Iskra : Besirevic,Klis,Omerovic,Vokši,Bostan
Odlasci Iskra : Besirevic,Klis,Omerovic,Vokši,Bostan
Bgmi za Konjuh nije tacno 100%.palladino je napisao/la: ↑09 jun 2020, 15:14Izvjesno je da će timovi ući sa dosta izmjenjenim sastavima.ham19 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 14:17Odlasci iz konjuha...sakic,uncanic,pavlovic,radovic,marceta,hamzic
Sakic otiso, Radovic cujem da ide, ostalo 99% ostaju i mislim dace Konjih bit sad finansijski najstabilniji prvoligas.
Takodje sam cuo da su blizu Konjuha i razgovori su u toku sa povratnikom Memicem, golmanom Efendicem iz Vogosce i Tufekcicem tako se bar prica kolko je tacno neznam.
A Marceta da ode iz Zivinice najveca provala sto se moze napisat, prije bi Smajic napustio vjeruj
Tako sam ja cuo...hamzic hoce vani, marceta zbog godina...Juventud je napisao/la: ↑09 jun 2020, 20:37Bgmi za Konjuh nije tacno 100%.palladino je napisao/la: ↑09 jun 2020, 15:14Izvjesno je da će timovi ući sa dosta izmjenjenim sastavima.ham19 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 14:17Odlasci iz konjuha...sakic,uncanic,pavlovic,radovic,marceta,hamzic
Sakic otiso, Radovic cujem da ide, ostalo 99% ostaju i mislim dace Konjih bit sad finansijski najstabilniji prvoligas.
Takodje sam cuo da su blizu Konjuha i razgovori su u toku sa povratnikom Memicem, golmanom Efendicem iz Vogosce i Tufekcicem tako se bar prica kolko je tacno neznam.
A Marceta da ode iz Zivinice najveca provala sto se moze napisat, prije bi Smajic napustio vjeruj
Ja sam čuo da talevski dolazi kao zamjena hamziću na srednjem u konjuh, sad da li je istina me znam....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sloboda želi vratiti sto vise svojih igrača i neke mladje iz naše lige uglavnom domaći igrači .. Ovcina je top pojačanje mislim da bi Mogla Sloboda biti neato bolja nego prošle godine možda top 5
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Možda za tri godine,da ovo sad što sastave,uigraju i budu skupa ,a promjeniti svake godine po 10 igrača i očekivati top 5 i extra rezultate je naučna fantastika druže.SaltCityAttack je napisao/la: ↑10 jun 2020, 06:25Sloboda želi vratiti sto vise svojih igrača i neke mladje iz naše lige uglavnom domaći igrači .. Ovcina je top pojačanje mislim da bi Mogla Sloboda biti neato bolja nego prošle godine možda top 5
Ne samo koje to domace igrace sloboda ima osim ovcine i suhonjica...jednino da aktiviraju buljugiju,ferhstbegovice,cipurkovica i ostale veteraneSaltCityAttack je napisao/la: ↑10 jun 2020, 06:25Sloboda želi vratiti sto vise svojih igrača i neke mladje iz naše lige uglavnom domaći igrači .. Ovcina je top pojačanje mislim da bi Mogla Sloboda biti neato bolja nego prošle godine možda top 5

ham19 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 08:26Ne samo koje to domace igrace sloboda ima osim ovcine i suhonjica...jednino da aktiviraju buljugiju,ferhstbegovice,cipurkovica i ostale veteraneSaltCityAttack je napisao/la: ↑10 jun 2020, 06:25Sloboda želi vratiti sto vise svojih igrača i neke mladje iz naše lige uglavnom domaći igrači .. Ovcina je top pojačanje mislim da bi Mogla Sloboda biti neato bolja nego prošle godine možda top 5![]()
Ekrem Jaganjac više neće voditi RK Iskru Bugojno .
Ma realno , imao je na jesen odron ekipu .Ali snosi odgovornost i Ogroman promašaj u dovođenju igrača.
Veliki plus za Iskru,nije neka steta al lik stvarno ima neke smijesne kombinacije.Igrali mu neki promasaji kao tesanovic,manojlovic onaj napuseni na krilu onaj momak iz jajca jednom rukom bolji igrac od njih
Igrali mu igraci koje je imao...nije on uopste dovodio te igrace, kombinovao je sa onim sto je imao i po meni izvukao maksimum iz ekipe.
U drugom dijelu sezone sa provjerenim igracima bi sigurno izborio opstanak
Da ali je imao duplo bolje a nisu igrali,smjesno je nekad bilo to na terenu gledati ta "pojacanja"
Konačno da su se klubovi ujedinili,doduse njih 75%, ali vise nego dovoljno. Dosta vise sirenja lige ,kako ke tako je ljudi su rekli da samo liga 16 dolazi u obzir i da ih ne zanima kako ce se to ostvarit,ispadanje ili play out bilo kako samo nece igrat ako bude proširenja.
J..alo majku Savez štiti Bosna V i Vogošća. Pa u vrijeme vladavine Sirča i Konjičanina u savezu su nastali najveći dugovi, liga se proširivala zbog Bosne a o zakulisnim radnjama Vogošće sa Krajinom suvišno je govoriti. Ovaj Delić nikad nebi ušao u Europu da ne bi korone i zadnju utakmicu se šprdala Iskra sa njima. Vogošća.je imala najgori raspored a bježali su jedan bod od mjesta za ispadanje. Borac na guzove kao i fudbaleri njihovi. Smiješnopalladino je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:34Konačno da su se klubovi ujedinili,doduse njih 75%, ali vise nego dovoljno. Dosta vise sirenja lige ,kako ke tako je ljudi su rekli da samo liga 16 dolazi u obzir i da ih ne zanima kako ce se to ostvarit,ispadanje ili play out bilo kako samo nece igrat ako bude proširenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.