BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
najvece oruzje turske je fanatizam a ne igra pojedinca, bojim se najvise naseg straha kod pojedinih igraca nadam se da ce ciro taj strah izbiti iz glava istih jer sad se pokazuje velicina trenera u ovakvim utakmicama a on je majstor za to, nisu bitne taktike ,formacije i ost. kad pocne tekma sve to pada u vodu. ps vjerujem u pobjedu
Ma nešto me strah ovih Turaka, kad se samo sjetim EP-a, pogotovo one utakmice sa Češkom, al eto nadam se da će sve biti dobro
moja prognoza BiH-Turska 2-1...
viđamo se...

moja prognoza BiH-Turska 2-1...
viđamo se...
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
- Kontakt:
ZNA LI KO NA KOJOJ CE SATELITSKOJ TV BITI PRENOS UTAKMICE,ZNAM DA IMA NA FOX TV TURKISH,ALI DA LI POSTOJI NEKA DRUGA TV KOJA CE PRENOSITI A DA NIJE KODIRANA
SRCE NA TEREN
SRCE NA TEREN
Nevjernice ko ti je ta mlada dama na avataru. Poznata mi pravo 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ja mislim da je Nicole Scherzinger iz Pussycat DollsaVirtu4l je napisao/la:Nevjernice ko ti je ta mlada dama na avataru. Poznata mi pravo
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Ona Hamiltonovica? Pih, ja mislio neka dobra riba 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma bravo legende, utakmica zivota svima nama a vi raspravljate o trebi na **** avataru
- majestic24
- Kontakt:
Bosna ce Tursku ili totalno unistiti ili izgubiti. Sad zavisi kako igraci podnesu pritisak,jer sigurno su i mediji veliko breme stavili na njih.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- rob do grob
- Kontakt:
LJUDILO U ZENICI NA HILJADE NAVIJACA STIZE SA SVI STRANA NIKADA TOLIKO ZASTAVA NISAM U ZIVOTU VIDJEO A STIGLI SU I NAVIJACI IZ TURSKE NJIH NEGDJE OKO 500JE DO SADA DOSLO
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
rob do grob je napisao/la:LJUDILO U ZENICI NA HILJADE NAVIJACA STIZE SA SVI STRANA NIKADA TOLIKO ZASTAVA NISAM U ZIVOTU VIDJEO A STIGLI SU I NAVIJACI IZ TURSKE NJIH NEGDJE OKO 500JE DO SADA DOSLO
uf turcina u sarajevu ima pravo puno danas popodne je bio jednak broj turskih i nasih zastava, ali nece tako veceras biti
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
jest ona je znam je po faci kad smo spavali zajedno.Phill Jackson je napisao/la:Ja mislim da je Nicole Scherzinger iz Pussycat DollsaVirtu4l je napisao/la:Nevjernice ko ti je ta mlada dama na avataru. Poznata mi pravo

sorry za ot
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
O utakmici je sve receno, nema se tu puno toga dodati. Kad saznamo sastav jos koja pametna i onda cekanje.biskitt je napisao/la:Ma bravo legende, utakmica zivota svima nama a vi raspravljate o trebi na **** avataru
Mislio sam da je neka nasa rospija

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa sta cekate flase u rukama i bacajte kada ste mogli na BHF sada njih paziterob do grob je napisao/la:LJUDILO U ZENICI NA HILJADE NAVIJACA STIZE SA SVI STRANA NIKADA TOLIKO ZASTAVA NISAM U ZIVOTU VIDJEO A STIGLI SU I NAVIJACI IZ TURSKE NJIH NEGDJE OKO 500JE DO SADA DOSLO

Halo bolan! Dajte vise te slike !
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
netreba nikog ni pipnut jer to bi dosta njih volilo pa da zabrane igranje tekmi u zeniciprincx je napisao/la:pa sta cekate flase u rukama i bacajte kada ste mogli na BHF sada njih paziterob do grob je napisao/la:LJUDILO U ZENICI NA HILJADE NAVIJACA STIZE SA SVI STRANA NIKADA TOLIKO ZASTAVA NISAM U ZIVOTU VIDJEO A STIGLI SU I NAVIJACI IZ TURSKE NJIH NEGDJE OKO 500JE DO SADA DOSLO![]()
![]()
![]()
jao, nadam se da ce moj 500. post biti povodom pobjede u zenici,,,

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
stavi koju sliku da vidimo kako izgleda to more zastava....rob do grob je napisao/la:LJUDILO U ZENICI NA HILJADE NAVIJACA STIZE SA SVI STRANA NIKADA TOLIKO ZASTAVA NISAM U ZIVOTU VIDJEO A STIGLI SU I NAVIJACI IZ TURSKE NJIH NEGDJE OKO 500JE DO SADA DOSLO
Rođeni
- rob do bagro
- Kontakt:
i ja se nadamlejla je napisao/la:jao, nadam se da ce moj 500. post biti povodom pobjede u zenici,,,![]()
![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
jest kad bi jos mogla izdrzat s tri posta do tada...rob do bagro je napisao/la:i ja se nadamlejla je napisao/la:jao, nadam se da ce moj 500. post biti povodom pobjede u zenici,,,![]()
![]()
to ti je isto ko kad bi ciro proveo dan s tri cigare

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sta bi ja rekao nijma je glavni igrac i za mene nosioc igre Mehmet Aurelio, koji je takodjer bio u feneru. Fener je bio odlican dok je on igrao, kako je otisao u Betis pali su. Tako mislim da je nama veliki plus sto nema AureliaWolverine je napisao/la:igrati u prvom timu i nositi igru je potpuno druga stvar. ovo mu je cetvrta sezona u galatasarayu, ako izuzmem prvu u kojoj je samo dva nastupa imao. za tursku repku je procvjetao tek u vrijeme prije eura, do tad ga nije bas puno bilo. tako da nemozes reci da im je nosio igru tri godine kad nije.NK_Nemila je napisao/la:Ljudi ja ne znam koliko je tom Ardi tacno godina, no on nosi igru Galatasaraya zadnje 4 sezone i igru turske reprezentacije zadnje 2-3 sezone...Nedavno je izjavio da samo ima drugi pasos da bi i on bio svjetska zvijezda ali ga koci to sto ima turski pasos i drzavljanstvo...
dao e 22 gola u 4 sezone za galatasaray, i ja cisto sumnjam da je on materijal za arsenal. bar ne jos, jer je mlad.
a za tursku je dao samo 5 golova, pocevsi od maja prosle godine pa do sad.
misimovic je ljudi punooooooo, bolji od njega. to sto arda ima potencijal neznaci da je bolji. nego da ce tek bit.bas bi volio vidjet ardu u engleskoj gdje nebi mogao prdnuti pored odbrana, manje vise vecine timova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.