idem ja aBd u Zenicu-Kakanj ... samo cekam jednu osobu iz njemačke da dodje i brijemoHodza_manLju je napisao/la:sakupljajte vi se kao pojacanje na tribinama,ja ne mogu sam hodat po gostujucim utakmicama...)neutralan__ je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Dobro jutro, evo me nakon SEDMODNEVNOG BANA ponovo s vama. Nadam se da ste se odmorili![]()
![]()
pojacanje
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
1947!
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
sakupljajte vi se kao pojacanje na tribinama,ja ne mogu sam hodat po gostujucim utakmicama...)[/quote]
idem ja aBd u Zenicu-Kakanj ... samo cekam jednu osobu iz njemačke da dodje i brijemo
[/quote]
ako sta zatreba,zovi...javi mi se na private jer bi nas trebalo biti u kaknju...nista organizovano,ali ima nafte;)
idem ja aBd u Zenicu-Kakanj ... samo cekam jednu osobu iz njemačke da dodje i brijemo
ako sta zatreba,zovi...javi mi se na private jer bi nas trebalo biti u kaknju...nista organizovano,ali ima nafte;)
- kuman_@mel
- Kontakt:
idem ja aBd u Zenicu-Kakanj ... samo cekam jednu osobu iz njemačke da dodje i brijemoHodza_manLju je napisao/la:sakupljajte vi se kao pojacanje na tribinama,ja ne mogu sam hodat po gostujucim utakmicama...)
ako sta zatreba,zovi...javi mi se na private jer bi nas trebalo biti u kaknju...nista organizovano,ali ima nafte;)[/quote]
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
ako sta zatreba,zovi...javi mi se na private jer bi nas trebalo biti u kaknju...nista organizovano,ali ima nafte;)[/quote]
pa ocel bit mjesta hodza iso bi ija??[/quote]
ne idem ja iz Banovica...ali ako hoces da ides i nisi kakav problematican lik...mozda bih ti mogao naci prevoz ako si zainteresovan?
ne idem ja iz Banovica...ali ako hoces da ides i nisi kakav problematican lik...mozda bih ti mogao naci prevoz ako si zainteresovan?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
isao bi samnom amele, al puna kola .. jbg ... sretno u pronalasku .. a mozes ba i shtopat .. sha falii 
1947!
- kuman_@mel
- Kontakt:
ma stopo sam jednom do zepca kad je igrala buducnost i nikad vise.... jedino sad u tz..moze stop..ma ajde jeda nadjem sta.. 
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- neutralan__
- Kontakt:
ma za Tuzlu nije problem svakih 15 min ima 10-kakuman_@mel je napisao/la:ma stopo sam jednom do zepca kad je igrala buducnost i nikad vise.... jedino sad u tz..moze stop..ma ajde jeda nadjem sta..
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
dakle sutra utakmica pocinje u 15:00 ... ocekuje se mnogo ljudi iz Banovica ... atmosfera ce biti zestoka
neka nam je sa srecom..
1947!
- bilino polje
- Kontakt:
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
nada zadnja umire...bilino polje je napisao/la:nemate se cemu nadati
- neutralan__
- Kontakt:
jbg samo neka sve bude posteno i neka bolji pobijedibilino polje je napisao/la:nemate se cemu nadati
- neutralan__
- Kontakt:
sutra ocekujem borbu i zalaganje za svaku loptu jer sad je svaki bod bitan,takodje ocekujem da Kuman promijeni sastav,nadam se da ce Kabir dobiti priliku,sve u svemu nasim momcima sretno,a i vama koji idete u Kakanj neka je sa srecom 
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Zrnan,Smigi i Sumi ne idu u Kakanj zbog kartona...to znaci da ce biti novih imena u sastavu...nadam se da necu otici dzaba. Samo nek ginu za svaku loptu pa nek i izgube ali nek se potrude bar malo;)neutralan__ je napisao/la:sutra ocekujem borbu i zalaganje za svaku loptu jer sad je svaki bod bitan,takodje ocekujem da Kuman promijeni sastav,nadam se da ce Kabir dobiti priliku,sve u svemu nasim momcima sretno,a i vama koji idete u Kakanj neka je sa srecom
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
evo kako ja zamisljam startnu ekipu:
Husić,Čolić,Omić,Čergić,Jahić,Sarajlić,Smajić,Čamrković,Pirić,Haskić i Slomić...
klupa juniori !
Husić,Čolić,Omić,Čergić,Jahić,Sarajlić,Smajić,Čamrković,Pirić,Haskić i Slomić...
klupa juniori !
1947!
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Tako ce vjerovatno i bti...ako nas Kuman ne iznenadi;)Ljumani_Banovici je napisao/la:evo kako ja zamisljam startnu ekipu:
klupa juniori !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
sa nekim svojim kombinacijama ....Hodza_manLju je napisao/la:Tako ce vjerovatno i bti...ako nas Kuman ne iznenadi;)Ljumani_Banovici je napisao/la:evo kako ja zamisljam startnu ekipu:
klupa juniori !
1947!
-
mirsoooTM87
- Kontakt:
U fazi je izrada sajta bh navijacka scena svi oni koji zele da pomognu neka se jave na PWT da se dogovorimo !
HVALA !
HVALA !
- neutralan__
- Kontakt:
a vjerovatno hoceLjumani_Banovici je napisao/la:sa nekim svojim kombinacijama ....Hodza_manLju je napisao/la:Tako ce vjerovatno i bti...ako nas Kuman ne iznenadi;)Ljumani_Banovici je napisao/la:evo kako ja zamisljam startnu ekipu:
klupa juniori !
- neutralan__
- Kontakt:
dobro je drzimo se,55 min 0:0,Rizvic izvrsio jednu izmjenu na poluvremenu,izdrzite momci i donesite nam veliki BOD! 
- bilino polje
- Kontakt:
dobro se drzite 85 gubite 2;0neutralan__ je napisao/la:dobro je drzimo se,55 min 0:0,Rizvic izvrsio jednu izmjenu na poluvremenu,izdrzite momci i donesite nam veliki BOD!
samo celik ale samo celik ale
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 13 gostiju.