naravno, i niko ga se ne odrice, nego mu treba dati vremena da se adaptira na novu sredinu(iako sam misljenja da ce mu turska biti samo kratka avantura) i uvrstiti ga u prvih 11 tek onda kada bude na nivou na kojem je bio u proslim kvalifikacijama. do tada bi trebao igrati pjanic ili ibricic.Virtu4l je napisao/la:Samo lud čovjek se može odreći desetke kao što je Misimović.geronimo je napisao/la:Još nešto, ne bih se odrekao tako lako Misketovih usluga.
EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Principatus
- Kontakt:
Najzad da poslije duzeg vremena na ovom forumu procitam citavu stranicu, a da je interesantna diskusija na nivou, i da ima smisla. BTW i u Secerovim formacijama se vidi koliko imamo mogucnosti kombinacija, a ipak da postavimo opasnu ekipu. Nadam se, da cemo odigrati sve ostale moguce prijateljske susrete prije sljedecih kvalifikacijskih utakmica. Pojedini igraci definitivno moraju promjenuti pristup igri. Pandza je trebao igrati od pocetka, tako smo nepotrebno primili gol, sa malo vise srece slavili bi u Albaniji. Zasad mi je Begovic stabilniji od Hasagica, posebno ispucavanja bolja, Hasagic ih je nazalost vec protiv Francuske dosta odmah poslao u out. Ova kombinacija naprijed bi bila veoma brza (Lulic, Ibisevic, Zec), ali svi znamo da ce Dzeko igrati, iako je nazalost u zadnje vrijeme u dresu reprezentacije grozan. No ipak nas je taj momak svojim golovima doveo do baraza i ne treba ga odmah zbog toga kuditi, ali sto se prije vrati u staru reprezentativnu formu to bolje, za Misketa nazalost vrijedi isto. Bas kad smo kod pristupa i borbe: Salihovic fali!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Potrebno je pronaci tu dobitnu kombinaciju u veznom redu.
Od kakve koristi su nam igraci poput, Misketa, Pjanica, i Ibricica kad nemozemo sastaviti tri dodavanja u veznom redu.
Zasad neka Medunjanin ostane kao zadnji vezni a kad se Sejo vrati, obavezno njega i Rahimica ako zadnjeg veznog stavit. Pjanica u svakom slucaju ostaviti u prvih jedanaest, a Miske neka malo zagrije guzove na klupi, dobro ce mu doci. Lulica bi rado vidio na krilu, a Jahica mozemo kao lijevog beka staviti.
Dzeko i dalje za mene ima zabetonirano mjesto u napadu, iako je u zadnje vrijeme moram priznati grozan. Pored njega Vedu ili Zlatana, za mene su obadvojica fighteri.
Napokon imamo sada i odlicnog desnog beka, Mujdzu, a za stopersko mjesto pored Spahe neka se bore Pandza i Nadarevic.
Od kakve koristi su nam igraci poput, Misketa, Pjanica, i Ibricica kad nemozemo sastaviti tri dodavanja u veznom redu.
Zasad neka Medunjanin ostane kao zadnji vezni a kad se Sejo vrati, obavezno njega i Rahimica ako zadnjeg veznog stavit. Pjanica u svakom slucaju ostaviti u prvih jedanaest, a Miske neka malo zagrije guzove na klupi, dobro ce mu doci. Lulica bi rado vidio na krilu, a Jahica mozemo kao lijevog beka staviti.
Dzeko i dalje za mene ima zabetonirano mjesto u napadu, iako je u zadnje vrijeme moram priznati grozan. Pored njega Vedu ili Zlatana, za mene su obadvojica fighteri.
Napokon imamo sada i odlicnog desnog beka, Mujdzu, a za stopersko mjesto pored Spahe neka se bore Pandza i Nadarevic.
-
no comment
- Kontakt:
Moja postava:
------------Begovic-------------
-Mujdza-Pandza-Spahic-Lulic-
--Jahic-Rahimic-Medunjanin--
-------Pjanic---Salihovic-------
-------------Dzeko---------------
------------Begovic-------------
-Mujdza-Pandza-Spahic-Lulic-
--Jahic-Rahimic-Medunjanin--
-------Pjanic---Salihovic-------
-------------Dzeko---------------
dobro si primjetio jer mnogi nisu svjesni naseg kapaciteta, tj. koliko kvalitetnih igraca imamo na gotovo svakoj poziciji.Principatus je napisao/la:vidi koliko imamo mogucnosti kombinacija
samo u napadu imamo trojicu vrhunskih napadaca, na lijevom krilu imamo vrlo dobrog lulica, dok salihovic takodje moze pruziti odlicnu partiju na toj poziciji.
za poziciju krilnog napadaca(lijevo) imamo lulica, ali i ibricic se pokazao kao vrlo dobar izbor.
na desnoj strani mozemo birati izmedju zeca, lulica ili vladavica.
za poziciju pleja imamo tri odlicna igraca: miske, pjana i ibricic, zadnjeg veznog igra nezamjenjivi rahimic, ali tu moze posluziti i jahic kojeg, pak, treba forsirati na poziciji lijevog beka.
dakle, imamo kvalitet i nema tog selektora koji se moze poravdati nedostatkom kvaliteta.
na safetu je da to poslozi.
problem je safetova apstinencija
jbg., za ocekivati je da neko ko ne prati svoju reprezentaciju pravi ´izlete´ sa formacijama, grijesi tamo gdje je svaka greska kobna. ali, nadolazi nas sajo, nadolazi...
helem, imamo ekipu kojoj je mjesto na velikim takmicenjima! grupa nije preteska i realno je ocekivati da cemo izboriti ucesce na ep-u.
problem je sto se oni medjusobno guse, smetaju jedan drugom tako da njihova genijalnost ne moze doci do izrazaja. jedan plej je dovoljan, nazalost moramo zrtvovati drugog. ok, mozda to nece biti problem s obzirom da ce jedan biti u boljoj formi.
ovo je greska koja nas moze kostati. druze, ne zivi se od stare slave, pogotovo ne u ovom sportu, a ni klupa nije bauk. kod fergusona je jedan berbatov cesto sjedio na klupi, dok ce kod murinja jedan kaka grijati klupu sve dok ne dokaze da moze uraditi za ekipu vise nego sto to rade ozil ili di maria.Dzeko i dalje za mene ima zabetonirano mjesto u napadu, iako je u zadnje vrijeme moram priznati grozan
@secer
Po meni zboris i dobro i lose,tj negdje se slazem negdje ne s tobom
1)"super pokretni napadac kakav je jedan runi, drogba, eto, nas ibisevic i slicni njima. na zalost prolazi vrijeme napadaca ala zlatan ili dzeko."
Prvo Dzeko,Drogba i Zlatan su isti tip napadaca,jaki i pokretni,da prolazi vrijeme Zlatana(ciji je nasljednik Dzeko)kako ce proci vrijeme igracu koji daje golove glavom,lijevom nogom desnom nogom,iz slobodnjaka,jak je kao zemlja dobar dribler.....hajd mi pojasni....tu su svi u prednosti u odnosu na Runija npr. kojem trebaju ljestve da da go glavom
2)Izvini al Rahimic na stoperu
,zar je nasa taktika da svaki igrac igra na svojoj neprirodnoj poziciji
3)sto se tice formacoija slazem se s dosta toga...
Evo moje formacije:
-----------------------Begovic--------------------
Mujdza------Jahic------Spahic--------(Subasic ili neki drugi ali pravi LB)
-----------Rahimic------Bajramovic(ako ga nebude mozda Medunjanin ili isto prirodni DMF)
--Ibricic-----Pjanic--------Salihovic----------
------------------Dzeko----------------------
Po meni zboris i dobro i lose,tj negdje se slazem negdje ne s tobom
1)"super pokretni napadac kakav je jedan runi, drogba, eto, nas ibisevic i slicni njima. na zalost prolazi vrijeme napadaca ala zlatan ili dzeko."
Prvo Dzeko,Drogba i Zlatan su isti tip napadaca,jaki i pokretni,da prolazi vrijeme Zlatana(ciji je nasljednik Dzeko)kako ce proci vrijeme igracu koji daje golove glavom,lijevom nogom desnom nogom,iz slobodnjaka,jak je kao zemlja dobar dribler.....hajd mi pojasni....tu su svi u prednosti u odnosu na Runija npr. kojem trebaju ljestve da da go glavom
2)Izvini al Rahimic na stoperu
3)sto se tice formacoija slazem se s dosta toga...
Evo moje formacije:
-----------------------Begovic--------------------
Mujdza------Jahic------Spahic--------(Subasic ili neki drugi ali pravi LB)
-----------Rahimic------Bajramovic(ako ga nebude mozda Medunjanin ili isto prirodni DMF)
--Ibricic-----Pjanic--------Salihovic----------
------------------Dzeko----------------------
RIP SALE VILENJAK
druze, sta da ti kazem?
ybg., da lazem necu, a naljutio bi se ako ti kazem ono sto mislim, tako da je najbolje da ne komentarisem.
ybg., da lazem necu, a naljutio bi se ako ti kazem ono sto mislim, tako da je najbolje da ne komentarisem.
mozda i ova formacija nije losa:
------------beg---------
mujo-jaha-spaha-subasa-
---bajram--sejo------
vlada--pjana----lula
--------vedo------
samo u prvoj tekmi protiv rumuna umjesto seje medu stavit i toa je toa...
edu bih na klupu da mu se stavi do znanja da mora zapeti na terenu ako zeli prvu postavu...
------------beg---------
mujo-jaha-spaha-subasa-
---bajram--sejo------
vlada--pjana----lula
--------vedo------
samo u prvoj tekmi protiv rumuna umjesto seje medu stavit i toa je toa...
edu bih na klupu da mu se stavi do znanja da mora zapeti na terenu ako zeli prvu postavu...
@secer
Dobri postovi i fino razmisljanje. Lako je moguce da ce se nogomet, odnosno formacije na terenu, razvijati u ovom smjeru. Ostaje pitanje koliko bi bilo pametno igrati ovu formaciju u reprezentativnom fudbalu. Jer, formaciju sa 3 igraca u odbrani je dosta teze uigrati, a znamo da igraci puno manje vremena provode sa reprezentacijama nego sa klubovima.

Dobri postovi i fino razmisljanje. Lako je moguce da ce se nogomet, odnosno formacije na terenu, razvijati u ovom smjeru. Ostaje pitanje koliko bi bilo pametno igrati ovu formaciju u reprezentativnom fudbalu. Jer, formaciju sa 3 igraca u odbrani je dosta teze uigrati, a znamo da igraci puno manje vremena provode sa reprezentacijama nego sa klubovima.
Prolazi, ali nije proslo. Vidim da ti u svojim sastavima Ibisevica stavljas u vrh napada, s cim se ne mogu sloziti. Vjerovatno napadaci tipa Dzeko nece biti pozeljni za 10-15 godina, kao sto vise nisu pozeljni oni tipa Boba Vierija ili Luce Tonija (slozit ces se da je to ipak "vise robusan i manje pokretan" tip od Dzeke), ali Edin sad, gledajuci kvalitet, mora igrati (njegovo "zalaganje" je druga prica).secer je napisao/la:osim bekova njima pomaze i super pokretni napadac kakav je jedan runi, drogba, eto, nas ibisevic i slicni njima. na zalost prolazi vrijeme napadaca ala zlatan ili dzeko.
Ponavljam, tvoje razmisljanje i formacija mi se svidjaju, ali malo si je ipak precijenio.secer je napisao/la: sad, evo formacije koja nece dozvoliti da se protivnici duplaju na krilnim napadacima, formacija koja nece dozvoliti protivnicima posjed lopte veci od 30%
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
prije svega zelio bih da se zahvalim na konstruktivnim kritikama koje cu uzeti na razmatranje.
osim toga, drago mi je sto si se osvrnuo na moj post jer se vidi da vladas materijom, ili da kazem da ne nosis uzaludno sliku najboljeg ex-ju trenera
sto se tice formacije, ona je namjenjena prvenstveno klupskom fudbalu, ali posto smo na temi ´kvalifikacije za ep´ logicno je da cu u istu uvrstiti nase reprezentativce.
da, sto se tice reprezentacije, misljenja sam da bi ova formacija bila idealno rjesenje protiv ekipa koje igraju krajnje defanzivno kao sto igra albanija(iz razloga koje s naveo u svom postu). takodje sam u nekom od postova postavio formaciju u kojoj bi permanentno vrsili pritisak na protivnicku sredinu i bekove.
sto se tice dzeke, misljenja sam da bi mu dobrodoslo hladjenje na klupi. do tada bi igrao ibisevic koji je u odlicnoj formi.
uredu, mislim da znam zbog cega forsiras dzeku, mozda bih se mogao i sloziti, ali ne odstupam od misljenja da ne postoje nedodirivi. ako nista, mijenjati ga pocetkom drugog poluvremena.
nadam se da ce te zadovoljiti ovih par recenica napisanih u zurbi.
pozz
osim toga, drago mi je sto si se osvrnuo na moj post jer se vidi da vladas materijom, ili da kazem da ne nosis uzaludno sliku najboljeg ex-ju trenera
sto se tice formacije, ona je namjenjena prvenstveno klupskom fudbalu, ali posto smo na temi ´kvalifikacije za ep´ logicno je da cu u istu uvrstiti nase reprezentativce.
da, sto se tice reprezentacije, misljenja sam da bi ova formacija bila idealno rjesenje protiv ekipa koje igraju krajnje defanzivno kao sto igra albanija(iz razloga koje s naveo u svom postu). takodje sam u nekom od postova postavio formaciju u kojoj bi permanentno vrsili pritisak na protivnicku sredinu i bekove.
sto se tice dzeke, misljenja sam da bi mu dobrodoslo hladjenje na klupi. do tada bi igrao ibisevic koji je u odlicnoj formi.
uredu, mislim da znam zbog cega forsiras dzeku, mozda bih se mogao i sloziti, ali ne odstupam od misljenja da ne postoje nedodirivi. ako nista, mijenjati ga pocetkom drugog poluvremena.
nadam se da ce te zadovoljiti ovih par recenica napisanih u zurbi.
pozz
Samo mi nije jasno kako neko moze staviti Rahimica na stopera?
Jel to ono kad moze Vedo na krilo,Ibro na beka,moze i Elvir na stopera?
Jel to ono kad moze Vedo na krilo,Ibro na beka,moze i Elvir na stopera?
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Osim: Džeko je igrač budućnostisecer je napisao/la:na zalost prolazi vrijeme napadaca ala zlatan ili dzeko.
Legendarni Ivica Osim kaže da je za njega Edin Džeko jedan od najboljih napadača na svijetu.
Džeko je igrač budućnosti, samo onakvi kao što su on i Drogba moći će igrati u nekom budućem fudbalu. Već naredne godine bit će najbolji igrač u Bundesligi, on već sada daje više nego Luca Toni u Bayernu. Ima sve, može da igra, može da skoči, dovoljno je brz, naučio je šutirati s obje noge, fizički je idealan, kaže Osim za Džeku.
Dnevni Avaz, 20.03.2009
Ne sumnjajte u Svabu, covjek je ovo rekao prosle godine, a Dzeko je ove godine bio najbolji napadac u Bundesligi bas kao sto je i predvidio
ima li covjek koji ce proturjeciti slavnom osimu?!
mozda ja ne vidim ono sto on vidi, ali sam vidio da se ponajbolji strucnjak danasnjice odrekao usluga ibre i doveo ´trkaca´ etooa.
istina, bilo je nezamislivo izostaviti dzeku u nekoj od utakmica odigranoj u proslim kvalifikacijama, ali ni osim, kao ni drugi insani, ne moze zaviriti u buducnost i znati u kakvoj ce formi igrati dzeko.
daleko od toga da bi neko odstranio dzeku, ali dzeko u sadasnjoj formi ne smije imati prednost u odnosu na druge napadace. tu prvenstveno mislim na ibisevica koji je blizu forme u kojoj je bio kada je zabio 18 golova.
ovo je samo moje misljenje koje moze biti pogresno.
dalje, mi mozemo nagadjati da li bi se dzeko uklopio u formaciju koju igra sve veci broj klubova.
ja imam ´ziv´ primjer koji ide u korist moje tvrdnje a to je zlatan ibrahimovic(dzeko i on su slicni napadaci) i njegova avantura u barceloni.
koliko sam mogao upratiti i barca igra u toj formaciji a bome se ´trkac´ etoo bolje uklapao od ibre.
mozda ja ne vidim ono sto on vidi, ali sam vidio da se ponajbolji strucnjak danasnjice odrekao usluga ibre i doveo ´trkaca´ etooa.
istina, bilo je nezamislivo izostaviti dzeku u nekoj od utakmica odigranoj u proslim kvalifikacijama, ali ni osim, kao ni drugi insani, ne moze zaviriti u buducnost i znati u kakvoj ce formi igrati dzeko.
daleko od toga da bi neko odstranio dzeku, ali dzeko u sadasnjoj formi ne smije imati prednost u odnosu na druge napadace. tu prvenstveno mislim na ibisevica koji je blizu forme u kojoj je bio kada je zabio 18 golova.
dalje, mi mozemo nagadjati da li bi se dzeko uklopio u formaciju koju igra sve veci broj klubova.
ja imam ´ziv´ primjer koji ide u korist moje tvrdnje a to je zlatan ibrahimovic(dzeko i on su slicni napadaci) i njegova avantura u barceloni.
koliko sam mogao upratiti i barca igra u toj formaciji a bome se ´trkac´ etoo bolje uklapao od ibre.
secer je napisao/la:sad, evo formacije koja nece dozvoliti da se protivnici duplaju na krilnim napadacima, formacija koja nece dozvoliti protivnicima posjed lopte veci od 30%
evo, pokusaj da se ta formacija primjeni u nasoj reprezentaciji:
dijamant formacija 3-4-3 sa tehnicki potkovanim stoperima, bez bekova(bekovi preuzimaju ulogu krila, tj. agiraju vise u napadu. svakako im se desava da cesto ispadaju na nekih 20-ak m. od svog gola kada se bore sa brzonogim krilnim napadacima), tehnicki vrlo jakim krilnim napadacima i spicem kojem trcanje nije strana rijec. formacija koja omogucava odlicnu pokrivenost terena, formacija koja ne dozvoljava da se protivnici razmasu, da nametnu svoju igru preko brzih krila. evo je, samo za fudbalske sladokusce kakav je moj drug gero.
---------------ibisevic-----------------
lulic----------------------zec(medunjanin)
----------------pjanic------------------
salihovic----------------------mujdza
---------------bajramovic----------------
---jahic--------rahimic----------spahic--
------------------begovic------------------
Ima primjer u reprezentativnom fudbalu, jer mislim da su Čileanci baš u ovom sistemu igre nastupali na zadnjem SP-u. Imali su odličan nastup, osim u meču sa Brazilcima koji su ih do nogu potukli. Protiv Švice i Hondurasa su imali loptu preko 70% i imali su pregršt prilika, a protiv Španije su stajali odlično na terenu, ali su veoma nesretno izgubili.
General Hitzfeld je ovo često koristio i u Dortmundu, a i u Bayernu. Koliko ja znam, ovu formaciju je do savršenstva doveo Cruyff kad je vodio Barcu prije 20-ak godina. Slčno nešto pokušava i Pep ove sezone, kada Buskec igra pozadi, pogotovo kada krene organizacija napada, a tada se stoperi Puyol i Pique izvlače na stranu. Alves i Maxwell igraju više WB nego RB i LB.
Zanimljiva je ova formacija i za nas, jer si stavio većinom igrače koji imaju velike trkačke kapacitete, što je i najneophodiji uslov za ovu formaciju. Još kad bi je Pape isprobao, ili barem imao koji prijateljski meč da je isproba.
Ja bih ipak Džeku stavio umjesto Ibija. Puno je lakše graditi akcije sa Džekom koji zna primiti i spustiti loptu, za razliku od Vede, koji čim napravi 2 kontakta s loptom, zayebe sve. Naravno, preduslov je da Džekson malo i protrči.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- NoName
- Kontakt:
Treba igrati za raju:
Begović
Spahić
Ibričić - Pjanić - Misimović - Medunjanin - Lulić
Zec - Džeko - Muslimović - Ibišević
Znam da će vam ova formacija dosta sličiti šećerovoj
al vjerujte nisam prepisivao!
Begović
Spahić
Znam da će vam ova formacija dosta sličiti šećerovoj
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ma u slijedeca 2 kola oprastamo se od kvalifikacija
naravno odigracemo do kraja formalno 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ovu možemo koristiti u prijateljskoj protiv nekog hrvatskog prvoligaša pred meč sa Rumunima.NoName je napisao/la:Treba igrati za raju:
Begović
Spahić
Znam da će vam ova formacija dosta sličiti šećerovojal vjerujte nisam prepisivao!
Ja sam za ovu formaciju 4-4-2 koju smo igrali u Tirani, ali sa malim promjenama. Pjanke umjesto Misketa na pozicji ofanzivca, a Ibričić kao centralni vezni. Realno gledajući, Albanci nisu ništa mogli napraviti sem onih 15-ak minuta nekog pritiska na početku drugog poluvremena, ali ni tad nisu havetno zaprijetili.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo optimizma ne bi skodilo.19TM87 je napisao/la:ma u slijedeca 2 kola oprastamo se od kvalifikacijanaravno odigracemo do kraja formalno
Stoji sve da nismo u nekoj zavidnoj situaciji, ali ako se pogleda tabela i nismo u nekom ogromnom problemu. Cak i poraz protiv Rumuna nas ne udaljava od drugog mjesta, jer mislim da se ono ganja vec od samog pocetka. Tesko ce se pored Francuske doci do prvog mjesta. Imamo dobar raspored, a relano je ocekivati sve pobjede u preostalim utakmicama na domacem terenu, jer protivnici i nisu neke "sile" koje se ne mogu pobijediti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
secer je napisao/la:ima li covjek koji ce proturjeciti slavnom osimu?!
Znas sta Etoo je jbg. bi uigran do bola s ostalim igracima i neshvatam zasto su ga prodali(ustvari shvatam nova zvijeda,dresovi,marketing...LOVA)a po meni Ibro nije lose odigrao ono sto je igrao napocetku,ipak mu je prva sezona bila ali je Ibro zajeban cojk sto bi se reklo u narodu pa je zbog toga otisao...frka s trenerom ..blabla...
On topic:Ja mislim suprotno od tebe mislim da svaki tim koji igra sa 1 klasicnim spicem i dva krilna napadaca treba imati upravo ovaj tip napadaca(Dzeko,Ibra,Drogba...)a ako si primjetio napadaci a i inace fudbaleri su sve visociji i fizicki jaci i mislim je gore pomenuti tip igraca upravo prototip buducih napadaca..jak,okretan,igra glavom,objema nogama....
Sto se tice nase repke mislim da nije problem Dzeko,napad inace kao ni odbrana(jest da propuh ubi) vec je problem u nasem "najjacem" djelu ekipe veznom.Zbog njihovih gresaka je napad zapostavljen a sve veci je pritisak na ionako solidnu odbranu.Problem je sto dosta igraca neigra na svojim prirodnim pozicijama i problem je sto je Miske totalno indisponiran(necu ulaziti u to zasto) pa fakticki igramo sa 10 igraca utakmice,Misketa nema od utakmice sa Spanijom
RIP SALE VILENJAK
ja vjerujem u nase momke dok imamo imalo sanse a sad imamo velike sanse .
ko kaze da nemozemo do 2 mjesta : pobjeda protiv rumuna akobogda vidjet cete tamo se valjda moze izvuci bod a sto ne bi mogla i 3 ? s nasom dobrom igrom i nasom podrskom moci cemo .
Bjelorusi su po meni opasniji i odigrati i pobijedit kuci a u gostima izvuci bod to bi bilo dbro jer bi imali prednost jedino sto su francuze oni dobili ali ce napraviti jos par kikseva sem luxa .
cekamo lux kuci
tu prosipamo bodove ) sigurni , bodovi i cekamo Albance i ako njih ne pobijedimo kuci netrebamo ni ici a znam da cemo ih oderat ovdje kod nas bilo gdje .
i protiv francuza ako nebude neka vazna utakmica mnije bitno onda ako bude vazna nikad se nezna sta Zmajevi mogu uciniti mada ne ciljam 1 mjesto .
znaci kad se sve sabere i oduzme po mojoj najlosijoj procjeni od ovih 6 uzimamo : 14 bodova Ako momci nebudu imali poraza a nevjerujem da ce imati do Francuza i nek se upise jedna pobjeda protiv gosta to je 16 bodova
sigurno prvo mjesto .
Al oovo bacimo za ledza vidjet cemo sta ce se desiti nase je da cekamo

ko kaze da nemozemo do 2 mjesta : pobjeda protiv rumuna akobogda vidjet cete tamo se valjda moze izvuci bod a sto ne bi mogla i 3 ? s nasom dobrom igrom i nasom podrskom moci cemo .
Bjelorusi su po meni opasniji i odigrati i pobijedit kuci a u gostima izvuci bod to bi bilo dbro jer bi imali prednost jedino sto su francuze oni dobili ali ce napraviti jos par kikseva sem luxa .
cekamo lux kuci
i protiv francuza ako nebude neka vazna utakmica mnije bitno onda ako bude vazna nikad se nezna sta Zmajevi mogu uciniti mada ne ciljam 1 mjesto .
znaci kad se sve sabere i oduzme po mojoj najlosijoj procjeni od ovih 6 uzimamo : 14 bodova Ako momci nebudu imali poraza a nevjerujem da ce imati do Francuza i nek se upise jedna pobjeda protiv gosta to je 16 bodova
Al oovo bacimo za ledza vidjet cemo sta ce se desiti nase je da cekamo
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.