KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Partizan
Pobedi se u zube ne gleda,ali ova pobeda protiv Širokog je itekako teško izvojevana. Kontrolisali smo utakmicu,međutim bilo je puno grešaka,pre svega kada se radi o odnosu prema ekipi pojedinih momaka. Umesto da se svi ugledaju na kapitena i povratnika Lučića,mnogi su izgleda želeli igrati za sebe,na kraju se Gašićev mini "mandat" završio pobedom,trećom u ABA ligi.
Ne sme se ni slučajno ponoviti ovakvo izdanje protiv Armejaca jer je katastrofa zagarantovana,Partizan mora puno bolje. Jedina svetla tačka je bio uz kapitena Gordon koji je donekle lošu igru iz Istanbula donekle barem dobrim izdanjem popravio utisak.
Ne sme se ni slučajno ponoviti ovakvo izdanje protiv Armejaca jer je katastrofa zagarantovana,Partizan mora puno bolje. Jedina svetla tačka je bio uz kapitena Gordon koji je donekle lošu igru iz Istanbula donekle barem dobrim izdanjem popravio utisak.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Ne bih da opravdavam ekipu,jer znam da je moglo i moralo mnogo bolje,ali evidentno se videlo odsustvo motiva i prisustvo umora.
Ne zaboravimo da je utakmica protiv Besiktasa zavrsena u petak uvece,a posle toga ti dolazi uvek maximalno "napaljen" rival u nedelju.I gde igras bez rezervnog pleja(koliko god da je bio los,jako znaci u rotaciji).
Bice i mora biti bolje vec protiv CSKA.Ako nista drugo motiv ce se videti,pa i neka izgube 30 razlike,aplauz im ne gine,jer znam ko su i kako se bore za klub.
Ne zaboravimo da je utakmica protiv Besiktasa zavrsena u petak uvece,a posle toga ti dolazi uvek maximalno "napaljen" rival u nedelju.I gde igras bez rezervnog pleja(koliko god da je bio los,jako znaci u rotaciji).
Bice i mora biti bolje vec protiv CSKA.Ako nista drugo motiv ce se videti,pa i neka izgube 30 razlike,aplauz im ne gine,jer znam ko su i kako se bore za klub.
-
samoradnik
- Kontakt:
Kolike su šanse grobari da Partizan dobije CSKA? Smijem li igrat keca? 
Sanse su male,veoma male....ali kad god se najmanje verovalo u Partizan,uvek su se desavala iznenadjenja.Ovaj put taj crv sumnje i ta nada za pobedom je najmanja,ali kosarka je cudna igra
Ako donosis srecu igraj,ako si maler igraj dvojku
Ako donosis srecu igraj,ako si maler igraj dvojku
CSKA i Mesina nam nikako ne leže.... Zadnjih 12 godina njih smo najmanje puta dobili.... Samo jednom i to u gostima....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Svemu dođe krajDANTES je napisao/la:CSKA i Mesina nam nikako ne leže.... Zadnjih 12 godina njih smo najmanje puta dobili.... Samo jednom i to u gostima....
Mens sana in corpore sano.
Prva domaća u Evroligi i najteži mogući rival ikada za Partizan. Sasvim sigurno Armejci su favoriti u večerašnjem okršaju,ali ako je ijedan tim u Evropi činio čuda onda je to Partizan. Pobeda je daleko pre samog početka,jer ipak je CSKA puno finansijski,pa ako ćemo realno i na papiru dominantniji tim. To ne znači,da večeras svaki pravi grobar neće svim srcem biti uz momke i dati sve od sebe da makar sa te strane pomogne momcima,pomogne deci.
Istina je ipak, da nismo dobili CSKA u ovom novom sistemu Evrolige,večito gubimo u Bgu. Ali eto,navijački želeo bih da se ponovi ono prvo kolo sa Makabijem,kasnije Barsom,kada smo takođe bili autsajderi (zvuči pregrubo).
Dule je svestan da ova utakmica ukoliko se izgubi,neće značiti kraj,ali ukoliko se dobije može doneti puno,pre svega na psihološkom planu. Momci će kao i uvek u poslednjih 10 godina dati sve od sebe,pa rekao bih i više od 100% mogućnosti,e sad za koliko će to biti dovoljno videćemo...
Nek mi oprosti admin, što se one druge strane priče tiče,nadam se da će večeras dvorana biti krcata,nadam se da će svaki grobar preći preko nekih stvari koje nas prate pa skoro godinu, da niko neće staviti interes podgrupe ispred interesa KK Partizan,da će sve proći kako treba i da će Grobari opravdati epitet najbolje navijačke grupe u Evroligi....
Istina je ipak, da nismo dobili CSKA u ovom novom sistemu Evrolige,večito gubimo u Bgu. Ali eto,navijački želeo bih da se ponovi ono prvo kolo sa Makabijem,kasnije Barsom,kada smo takođe bili autsajderi (zvuči pregrubo).
Dule je svestan da ova utakmica ukoliko se izgubi,neće značiti kraj,ali ukoliko se dobije može doneti puno,pre svega na psihološkom planu. Momci će kao i uvek u poslednjih 10 godina dati sve od sebe,pa rekao bih i više od 100% mogućnosti,e sad za koliko će to biti dovoljno videćemo...
Nek mi oprosti admin, što se one druge strane priče tiče,nadam se da će večeras dvorana biti krcata,nadam se da će svaki grobar preći preko nekih stvari koje nas prate pa skoro godinu, da niko neće staviti interes podgrupe ispred interesa KK Partizan,da će sve proći kako treba i da će Grobari opravdati epitet najbolje navijačke grupe u Evroligi....
Neno u pravu si...
Odneo se da je danas petak jbt
Valjda od ove gorčine nakon jučerašnjeg dana.... 
Nema veze, ono što sam želeo reći to je to...
Voleo bih čuti od tebe očekivanja od meča,slažeš se da je CSKA favorit?! Može li Partizan biti egal barem,ili doći do "čuda"?
Voleo bih čuti od tebe očekivanja od meča,slažeš se da je CSKA favorit?! Može li Partizan biti egal barem,ili doći do "čuda"?
-
vladedivac
- Kontakt:
Mislis cetvrtak?underPFC je napisao/la:Neno u pravu si...Odneo se da je danas petak jbt
Valjda od ove gorčine nakon jučerašnjeg dana....
Ala tebe drma. Nisam ni ja nesto puno bolji, ali ti si zaglibio opasno...
$ & % ?

Ја ' " & $ " '... " то ? " у $ $..
Ја ' " & $ " '... " то ? " у $ $..
- Sarajevo29
- Kontakt:
kakav crni 1 dobice ih CSKA +20
evo ako kome treba stream
http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ako kome treba stream
http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Valjda me je prošlo 
Večeras je (četvrtak valjda
)veliki duel,karta obezbeđena odavno. Evidentno je međutim da u našoj ekipi imamo par momaka nedovoljno spremnih,momaka koji su i u trenažnom procesu propustili nekoliko treninga,povratnika Lučića. Tori Tomas i Gagić nisu trenirali sa ekipom ove sedmice nekoliko puta,nadam se da to neće bitnije uticati na sam tok meča. Dule je na konferenciji jednu veoma važnu stvar istakao,parafraziraću " Imali smo pre početka sezone dve opcije,ili da stvorimo tim koji će biti šampion na svim frontovima, ili da stvaramo tim koji će u budućnosti biti šampion na svim frontovima,izabrali smo ovo drugo"... Dakle, poraz od CSKA i ukoliko se desi nije tragedija,pre svega jer svi grobari znaju kakav je odnos košarkaša prema imenu Partizana.... Srećno momcima.
Večeras je (četvrtak valjda
Krstić: ''Godine u Partizanu najlepše u karijeri''
Ekspedicija moskovskog CSKA doputovala je u Beograd gde je u četvrtak očekuje utakmica protiv Partizana u drugom kolu Evrolige.
Moskovljani su stigli bez povređenog beka Jevgenija Voronova, ali je srpski kvartet iz redova ''Armejaca'', Krstić, Teodosić, Micov i Erceg spreman za duel sa srpskim šampionom.
Od svih njih, sutrašnja utakmica izaziva najveće emocije kod Nenada Krstića, koji se u Partizanu, uz rad sa trenerom Duškom Vujoševićem igrački afirmisao.
''Utakmica sa Partizanom će za mene biti prva koju ću igrati protiv nekadašnjeg kluba u kome sam proveo četiri sezone. Sa ove distance mogu da kažem da su mi to bile najlepše godine u karijeri. Navijač sam Partizana od malih nogu i moraću sa tim da se izborim u sutrašnjoj utakmici'', izjavio je Krstić, a prenose ruski mediji.

Ekspedicija moskovskog CSKA doputovala je u Beograd gde je u četvrtak očekuje utakmica protiv Partizana u drugom kolu Evrolige.
Moskovljani su stigli bez povređenog beka Jevgenija Voronova, ali je srpski kvartet iz redova ''Armejaca'', Krstić, Teodosić, Micov i Erceg spreman za duel sa srpskim šampionom.
Od svih njih, sutrašnja utakmica izaziva najveće emocije kod Nenada Krstića, koji se u Partizanu, uz rad sa trenerom Duškom Vujoševićem igrački afirmisao.
''Utakmica sa Partizanom će za mene biti prva koju ću igrati protiv nekadašnjeg kluba u kome sam proveo četiri sezone. Sa ove distance mogu da kažem da su mi to bile najlepše godine u karijeri. Navijač sam Partizana od malih nogu i moraću sa tim da se izborim u sutrašnjoj utakmici'', izjavio je Krstić, a prenose ruski mediji.

Slika koja krasi naslovnicu zvanicnog sajta Eurolige.Neka spektakl pocne,srecno momci veceras.
Стварно ' $ & овог ? на сајту ?.... $ ? ' " ?!
НА СВЕТУ " -.....
- "!No doubt here, it's Pionir
Imagine that you could attend in person only one more basketball game in your lifetime. How would you choose?
A single-game championship final? That's certainly a good bet. But I would probably reserve that choice for 2032 in Istanbul, considering that city's title-game history of last-second title-winning shots 20 years apart. (See: Sasha Djordjevic, Partizan 1992 " onclick="window.open(this.href);return false; and Giorgos Printezis, Olympiacos 2012 http://www.euroleague.tv/video/id/1989912/" onclick="window.open(this.href);return false;)
If the choice was a whole day of basketball, and not just one game, I would go to a semifinals double-header of the Turkish Airlines Euroleague Final Four, the Olympic Games, the World Championships or the NCAA tournament - in that order of preference. For a true basketball junkie, there is nothing like the electricity and tension of back-to-back semifinals, with four teams playing for the chance to become champions.
But we are talking about one game only. Your last one in person, packed in with other fans, feeling the drama as you can only with thousands of like-minded basketball lovers shoulder-to-shoulder with you.
You might argue for a playoffs final series, but what game would you choose? Game 7s are not something you can put on your schedule, nor Game 5s or 6s. Game 4 of a sweep? There's no drama in a sweep. And since the potential for drama is a major factor in choosing your last basketball ticket, let's not even talk about something like all-star games.
But even if you decided to choose a playoff game or single-game final as your last, where would it be? Also difficult.
I have been to games at most of the cathedrals of basketball on both sides of the Atlantic. It's great to see a game in any of them. Nowhere, however, will you be assured beforehand of a great game.
Now, imagine if there was one place where you could be guaranteed a great basketball experience, whether or not the game fulfilled the drama criteria.
The place that guarantees a great basketball experience is Pionir Arena in Belgrade. And the circumstance that could make it unforgettable is a visit to Pionir by one of the Euroleague superpowers. On those game nights, hours before tipoff, Belgrade buzzes with anticipation. The singing starts on the way to the game and builds until the choir is 7,000 strong, raising their voices as one. Everybody wears black and white. Nobody sits down. Everybody waves something to show their team pride. And the serenade continues until long after the game ends, win or lose. The Pionior home team, Partizan mt:s Belgrade, has a knack for knocking off the biggest clubs.
Of the 59 games that Partizan has won over the last six Euroleague seasons, 18 have been against teams named Maccabi (5 times), Panathinaikos (4 times), Barcelona, Real Madrid and Caja Laboral (2 times each), Montepaschi, Olympiacos and CSKA (once each).
For three seasons between 2007-08 and 2009-10, Partizan beat two of the eventual Final Four teams from each season!
Without even mentioning that its two Final Four games in 2010 went to overtime with Olympiacos and CSKA, you get the idea that Partizan likes to play the big boys.
Just like there's no guarantee of a Game 7 when a playoff series starts, there is no guarantee that Week 9 of the current regular season, when Barcelona visits Pionir, is going to arrive with dramatic tension. Yes, the great basketball experience is guaranteed. The singing never stops. But not even Partizan fans would expect their team, most of whose players were born in the 1990s, to be a contender every season. Hope so, yes, but expect so, no.
Which is why you would want to catch a big team visiting Pionir now, early in the season, when anything is possible. And if you had to pick an opponent, tonight's Game of the Week visitor, CSKA, is a good one. It has been 10 years since CSKA lost at Pionir, back in 2002-03, on its way to the first of eight Final Fours in a row. CSKA fits the description of the kind of team Pionir loves to beat. And it's been awhile.
And if you had to choose one night, wouldn't it be the night that the pride of Pionir, the coach who orchestrated most of those upsets, Dule Vujosevic, returns to the head of the bench for the Euroleague home opener? Vujosevic more than anyone has gifted Partizan and its fans with the belief that no matter how young the roster, with dedication to basketball and 7,000 sixth men called the grobari, magic can happen under the Pionir roof.
At the start of the season, when anything is possible, where every fan believes in upsets and every seat is great, for a David-and-Goliath matchup like tonight's Game of the Week between Partizan and CSKA... They can take my last ticket at Hala Pionir.
НА СВЕТУ " -.....
Steta
Weems je bio prejak.
- Paraglajder
- Kontakt:
Šteta. Ima potencijala u mlađariji pod palicom velikog Duleta, to se vidi. Iako je falilo malo iskustva u završnici, Partizan je jednostavno morao, ali morao iskoristiti i kazniti 25+ izgubljenih lopti CSKA. 
YNWA
Поносан на ове % &... & ¥ ",' се " за & $ %,- $ $,$ ".... & ¥ ",$ нас је зезао са " % у ' ?,',$ " ? & "...
Šteta... Ali Bogdan i Leo su pokazali kakav su materijal... Musli je pokazAo zašto je bio jedan super talenat.... Bertans kakvu ruku ima... Kažem šteta 2 šuta za pobjedu... Ništa idemo dalje...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.