MT87TM je napisao/la:zdravo=vozdra
Znam prate , ali opet me iritira. Znam znaćenje, ali zar nemamo naš jezik, i zašto ga ne koristimo. Neki novo-kompovani žargoni mi idu na neku stvar. I ono š=sh, ch i te stvari.
Moderator/ica: insider
MT87TM je napisao/la:zdravo=vozdra
Devil je napisao/la:Moj komsija ima taj bezicni i kloc je zaboravio staviti sifru tako da dok ja nisam prikljucio sebi ADSL mogao sam ladno koristiti njegov net a da on to ne zna.
Ma nemam pojma valjda ima neka sifra meni je to drug iz Beograda uradio koji je pravi hacker.Inace on je provalio jednu postu u Beogradu i stalno im obaro sisteme i ovi mu iz poste rekli posto znaju da je on da ce mu placati net svaki mjesec samo da im vise na obara sistem.Rz88 je napisao/la:Devil je napisao/la:Moj komsija ima taj bezicni i kloc je zaboravio staviti sifru tako da dok ja nisam prikljucio sebi ADSL mogao sam ladno koristiti njegov net a da on to ne zna.
Hehe, zar ima ikako šifra. Znaš šta je brato cool. Imaš laptop, komšija ti nabavi wirles i ti kupiš onaj uređaj kako se zove zaboravih sada i imaš i ti net. Ništa njemu ne može biti, a tebi coooool.
sakho je napisao/la:evo dobar video da se malo nasmijemo!joj ja kralja davisa haha![]()
TheManiacs je napisao/la:Rz 88,Sta mislis zA sehur ti jutros![]()
hahah...Ma nije tako...Uz ramazan je lakše i ljepše zamjeniti dan za noć...Ali uopšte Boga mi mislim da je bolje da se odvikavaš od toga...Rz88 je napisao/la:Ko će biti budan osim mene mazluma. Niko nije toliko mahnit da zamjeni dan i noć.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.