Pa nije Sinisa bas kvalitet za repke ali je izjavio prije par godina da bi bio presrecan da dobije poziv za BiH.denirob je napisao/la:e hvala vam na odgovorima! ubiparipovic je iz clevelanda jel tako?(nemislim da igra tamo, nego zivi)
nisam znao da je posjeta tako dobra u tim ligama. al opet amerika je to i svi ti klubovi igraju u sredinama po 3 miliona stanovnika najmanje... a predpostavljam da je 90% publike mexikanci i stranci, a najmanje ameri. drago mi je to cut i da je americka liga u top 15 evropskih, kad bi se poredilo. imam jos jedno pitanje. kakvi su stadioni, mislim dali klubovi imaju svoje stadione, il igraju na koledj ili football stadionima i samo postave golove i to. il klubovi imaju svoje nogometne stadione? ako moze koja slika da vidimo kako to izgleda... imal navijaca i toga, tifoza, bakljada i to? cisto sumnjam...
cudi me da nema balkanaca u tim ligama, gledajuci koliko balkanaca zivi u americi. vjerujem da je zato puno mexikanaca. znam da ima i amerikanaca dosta jer gledo sam im reprezentaciju, vecinom su bjelci, a ne mexikanci... bilo bi lijepo kad bi amerika na sp iznenadila, dogurala do polufinala il nesto. digla bi se popularnost jos vise, i zacepila usta mnogim evropljanima dignutih nosova da su bogovi fudbala.
Za ostala pitanja koja imas i tvoja nagadjanja koja su totalno suprotna od stvarnosti u MLS moras malo prelistati ovu temu od samog pocetka. Pozz