Udri se bekanejugend je napisao/la:U ovome kolu smo 100%-tni , Zrinjski , Široki i danas Vitez! Ja dobrote...

Udri se bekanejugend je napisao/la:U ovome kolu smo 100%-tni , Zrinjski , Široki i danas Vitez! Ja dobrote...
Kakav levatjugend je napisao/la:U ovome kolu smo 100%-tni , Zrinjski , Široki i danas Vitez! Ja dobrote...
KenoRob je napisao/la:svaka cast na pobjedi. bice jos dosta lokalni derbija izmedju nas i vas u to ne sumnjam a bice to puno bolje kad vam se stadion sredi. imam jednu molbu...nemoj te se samo pohrvatit ko dole hercegovci budite pravi bosanski hrvati nasa braca poderani gaca
sretno
Lillard je napisao/la:Ko vas bolan prezire, ne budali..
Nemogu hercegovci sebe a ne nekog drugogFanVitez je napisao/la:Lillard je napisao/la:Ko vas bolan prezire, ne budali..
mozda ti ne,ali velika vecina da...previse ste umisljeni, osjeti se to starii...
Vidim ja puno ti gledaš FTV i BHT a na HRT-u ti je omiljeni lik Aca Stanković.To što mi ne gotivimo neke likove je do njihovog karaktera a ne do zemljopisne i etničke pripadnosti.Ako si bio u Mostaru onda mora da si pio kavu sa ovim "glumcima" na ovoj tzv "špici".FanVitez je napisao/la:Lillard je napisao/la:Ko vas bolan prezire, ne budali..
mozda ti ne,ali velika vecina da...previse ste umisljeni, osjeti se to starii...
HvalaAndroid je napisao/la:Cestitke na pobjedi i jedno pitanje,igraju li ikako Brekalo i mali Kozulj?
Lijepo lijepo,samo nek igra Brekalo,puno vam srece zelim u nastavku prvenstvaFanVitez je napisao/la:HvalaAndroid je napisao/la:Cestitke na pobjedi i jedno pitanje,igraju li ikako Brekalo i mali Kozulj?Brekalo igra prvu postavu otkako je dosao,dok je Kozulj par utakmica bio starter,a kasnije ulazio s klupe..Brekalo se sjajno nadopunjuje na stoperskoj poziciji s Imamovicem i vazan nam je igrac u obrani
Aj neka si bar nesto posteno rekao, Hercegovče! Sad su mi malo jasniji svi tvoji postove koje redovito citam i na koje mi se bas ono povraca... Te bijeli carapi , te malu barcu mozete pobijediti , te sretno sarajevu protiv zrinjskog , sad ti smeta i sto sam spomenuo zrtve Vukovara...svaka ti cast, yebem te kad si ikra bio!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemogu hercegovci sebe a ne nekog drugogFanVitez je napisao/la:Lillard je napisao/la:Ko vas bolan prezire, ne budali..
mozda ti ne,ali velika vecina da...previse ste umisljeni, osjeti se to starii...![]()
Southboy je napisao/la:Samo da pitam nekoga sto zna i prati statistiku...
Jel neko imao problema sa zutim kartonim i da li su svi igraci spremni za mec na Grbavici...
Odnosno ima li igraca koji propustaju naredni mec.. hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.