Ovaj ponikao u razvijenoj drzavi koja ulaze milione i milione u sport odakle je mnogo lakse napravit neku znacajniju karijeru i napravit transfer u neki od top liga,dok sa druge strane Visca od Buducnosti preko Zelje stepenicu po stepenicu ide ka boljem.Hajrovic dok je presao u i malo jacu ligu,jaci klub odmah je propao i nema od njega nista,dok ce Visca ubrzo napravit transfer u neki jaci klub.Druga je stvar sto je on bivsi igrac Zelje pa ti mrzis sve sto potice od tamo,jbg kompleksi su cudoChinaglia je napisao/la:pitate se zašto je još uvijek u tom klubu, pa odgovor je jednostavan, nije on kalibar za više![]()
ne može dobacit' do većih klubova u Turskoj poput Trabzona, da ne pričam o Feneru, Galati ili Besiktasu, ili o jakim klubovima van liga petice, ili o klubovima u ligama peticešteta što je Hajrović psihički sjeban igrač, ali 2x bolji igrač od Višće, na kraju dana, on je i došao do Bundeslige zahvaljujući odličnim igrama u Grasshopperu, a Višća sa svojim odličnim igrama u Istanbulsporu ne može nigdje
Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Suljo20002
- Kontakt:
Jbt mrzim i ja Zelju ali kad je repka u pitanju boli me qrac gdje je ko igrao.Nije Kinalja htio to reci ...
Tri asistencije Višće u kupu.
Ide Edin u Galatu ili Fener na ljeto. 
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Zasluzio je svojim igrama . i dalje ne kontam kako je moguce da momak jos uvijek nije napravio nikakav transfer ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ja stvarno ne znam kako ne može napraviti neki transfer u ligu petice. Mislim momak je najbolji igrač kluba koji je već par godina možda i najbolji Turski klub poslije "velike trojke". Precizniji da budemo, ovo im je već druga godina u vrhu tabele.
Prosto ne vjerujem da ne može naći klub u ligi petice, nekako mi je njegov stil igre kao stvoren za Bundesligu gdje krilni igrači igraju najvažniju ulogu u svojim ekipama.
Prosto ne vjerujem da ne može naći klub u ligi petice, nekako mi je njegov stil igre kao stvoren za Bundesligu gdje krilni igrači igraju najvažniju ulogu u svojim ekipama.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dzabe sve. Lakse ce igrac iz klubova HNL-a, Austrije, Svice napraviti neki transfer u lige5 nego iz Turske lige. Jer ocigledno skauti tih klubova i ne prate to prvenstvo osim mozda derbije nego gledaju ove druge + Holandija, Belgija i tamo traze potencijalne igrace. Jedino sto je bas kvalitet su Galata, Fener i Besiktas. A ti klubovi imaju puno kvalitetnih stranaca i tesko se je izboriti za prvih 11 a kamoli sta vise.
Tako da ako ikako mogu da biraju nasi igraci bolje u koju od ovih nabrojanih liga a ne u Tursku sto se tice njihovih karijera. Jer je skoro nemoguce preci iz Turske lige u ligu5. Mozda kroz odlicne partije u evropa ligi a i to je veliki mozda ako se uopste desi. Jedino sto valja su relativno visoki transferi i plate igraca i to je skoro sve. A kada si jednom u ligi5 i ako imas igracki kvalitet posebno kao reprezentativac. Onda samo napredujes kao Zukanovic: Chievo - Sampdoria - Roma. I to je pravi put
Znaci lakse ce neko iz fenjerasa Bundeslige ili Serie A potpisati za neki bolji klub iz lige5 nego neko ko igra za 4,5 klub Turske.
Dobro u slucaju VIsce bi trebao biti izuzetak jer je standardan reprezentativac i to bi trebalo pogurati transfer. Ili to ili je do igrackog kvaliteta.
Tako da ako ikako mogu da biraju nasi igraci bolje u koju od ovih nabrojanih liga a ne u Tursku sto se tice njihovih karijera. Jer je skoro nemoguce preci iz Turske lige u ligu5. Mozda kroz odlicne partije u evropa ligi a i to je veliki mozda ako se uopste desi. Jedino sto valja su relativno visoki transferi i plate igraca i to je skoro sve. A kada si jednom u ligi5 i ako imas igracki kvalitet posebno kao reprezentativac. Onda samo napredujes kao Zukanovic: Chievo - Sampdoria - Roma. I to je pravi put
Dobro u slucaju VIsce bi trebao biti izuzetak jer je standardan reprezentativac i to bi trebalo pogurati transfer. Ili to ili je do igrackog kvaliteta.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 feb 2016, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ni meni nikad neće biti jasno kako on ne može napraviti makar transfer u veće turske klubove, jer ima stvarno dobru statistiku.
Mozda jednostavno ceka nesto veliko a njegova ekipa ga ne pusta za male novce jer je glavni igrac.
#samokazem
#samokazem
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
A možda neće da napušta klub u kojem ima sigurno mjesto u timu, u kojem je glavni igrač i ponekad nosi kapitensku traku..
Sigurno je i dobro finansijski obezbijeđen, a vidim da ima ugovor još pune dvije sezone, tako da ima vremena i za neki bolji transfer.
Sigurno je i dobro finansijski obezbijeđen, a vidim da ima ugovor još pune dvije sezone, tako da ima vremena i za neki bolji transfer.
A mozda zato sto je Turska liga smece od lige koju svi jaci klubovi zaobilaze kada traze ev. pojacanja.Mozda se nekad desi slucaj kao kod Vranjesa i Visca zavrsi u osrednjem timu Primere,Serie A,ali tesko bgm. barem Trabzonspor ili Bursa.
steta sto opet nije promijenio sredinu al mislim na ljeto definitivno
ili u jedan od 3 turska velikana ili bundesliga
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
-
JerryLouis
- Kontakt:
Slazem se prijatelju!SafetSajo je napisao/la:steta sto opet nije promijenio sredinu al mislim na ljeto definitivno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
odlican gol je zabio.HankMoody je napisao/la:Evo gola Beşiktaşu.
O ovom decku ne treba trositi rijeci, suvisno je. Svaka cast momcino.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Da se na zaboravi. Edin je ponikao (Željo)
iz nase banana-lige. S'time samim mu svaka cast! U reprezentaciji se vazda maksilmalno zalaze. Nadam se da ce igrati jos dugo.
shandrlike-tandrlike
Bravo edo sine....
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
- Goalgetter
- Kontakt:
Fin gol, bravo.