pokazi svoje hajducko srce
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- donniedarko
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Otkako ne ulazi u igru biljezimo pobjede. 
Sanjao sam da ga je tinky zabio argentini... radost mu na faci neopisiva. Kad ono ofsajd.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Kobe Bryant
- Kontakt:
dobar ti uzorakdonniedarko je napisao/la:Otkako ne ulazi u igru biljezimo pobjede.
na stranu to sto se mi slazemo da Tino , Vrsajevic , Hadzic i Sunjic nisu kvalitetom ni za siri spisak od 30 igraca a kamoli na finalni od 23
Sta je sa ovim,hoce li zaigrati koju minutu da vidimo njegove mogucnosti na def. veznom jos jednom? 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- 1988risha
- Kontakt:
Tek protiv Argentine,cuva ga selektor...Rios je napisao/la:Sta je sa ovim,hoce li zaigrati koju minutu da vidimo njegove mogucnosti na def. veznom jos jednom?
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- donniedarko
- Kontakt:
Ma malo sam se salioKobe Bryant je napisao/la:dobar ti uzorakdonniedarko je napisao/la:Otkako ne ulazi u igru biljezimo pobjede.![]()
![]()
2 tekme , ruku na srce i ako nije nista pokazao protiv Egipta bilo je puno gorih na toj tekmi
![]()
na stranu to sto se mi slazemo da Tino , Vrsajevic , Hadzic i Sunjic nisu kvalitetom ni za siri spisak od 30 igraca a kamoli na finalni od 23
da hoce zaigrat protiv Mexica, napokon da vidimo sta mozemo ocekivati od njega a i ako ga neko povrijedi nije toliki hendikep, bolje njega nego Seu ili Besica 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Kobe Bryant
- Kontakt:
unaprijed da se izvinem za off topic , ali moramdonniedarko je napisao/la:Ma malo sam se salioKobe Bryant je napisao/la:dobar ti uzorakdonniedarko je napisao/la:Otkako ne ulazi u igru biljezimo pobjede.![]()
![]()
2 tekme , ruku na srce i ako nije nista pokazao protiv Egipta bilo je puno gorih na toj tekmi
![]()
na stranu to sto se mi slazemo da Tino , Vrsajevic , Hadzic i Sunjic nisu kvalitetom ni za siri spisak od 30 igraca a kamoli na finalni od 23![]()
Ja bih i Ibricica dodao medju nabrojane
Ibricic alijas "sobarica" ima ipak vazan zadatak i korisniji je od ovih levata: Tino, Vrsajevic, Hadzic i Sunjic , "sobarica" cini naseg najboljeg napadaca sretnim i grije mu postelju , dok se on tusira da ne bude mu hladno
- donniedarko
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:
unaprijed da se izvinem za off topic , ali moram:
Ibricic alijas "sobarica" ima ipak vazan zadatak i korisniji je od ovih levata: Tino, Vrsajevic, Hadzic i Sunjic , "sobarica" cini naseg najboljeg napadaca sretnim i grije mu postelju , dok se on tusira da ne bude mu hladno
Upola da bude imao karijeru a da ne pisem za rep.BIH kao tzv. sobarica bice 
Ervin Zukanovic
Adžo ga poveo u Brazil na odmor, nije on još dovoljno zaradio da ide na Ibizu, Saint Tropez, Maldive, Sejšele

Ja bi ga bas volio vidjeti protiv Mexica, da bar nesto pokaze od te pohvale sto mu Adzo daje!..
Fejzic
Mujdza Sunjic Spahic Salihovic
Besic Medo
Hajrovic TSS Lulic
Ibisevic
Pjanic,Dzeko,Kolasinac i Bega da se cuvaju sto vise...Mozda i ubacti Dzeku malo na kraju da ne gubi samopuzdanje jer on je dosta osjetljiv...pogotovo ako nebude igro prvu tekmi ni minutu u Adidas dresu
Fejzic
Mujdza Sunjic Spahic Salihovic
Besic Medo
Hajrovic TSS Lulic
Ibisevic
Pjanic,Dzeko,Kolasinac i Bega da se cuvaju sto vise...Mozda i ubacti Dzeku malo na kraju da ne gubi samopuzdanje jer on je dosta osjetljiv...pogotovo ako nebude igro prvu tekmi ni minutu u Adidas dresu
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Apsolutno ga ocekujem veceras,red je..Preskocio je mlade,preskocio O. Slonovace,veceras nek ga ubaci da vidimo i mi to sto Safet vidi u njemu 
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 04 jun 2014, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Da vidimo ima li Pape muda da ga stavi. Ne bi me cudilo da priceka onu djecu iz Santona, pa da Tino kao izgleda solidan. A i ti momci ce ga osramotit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mislim da ipak Tino-Sven nece zaigrati danas nego tek protiv Santosa. Imam neki osjecaj da cemo opet gledati Hadzica. Ali ne dovoljno vremena da se vide sve njegove mane i vrline znaci oko 15-tak minuta.Cartman je napisao/la:Da vidimo ima li Pape muda da ga stavi. Ne bi me cudilo da priceka onu djecu iz Santona, pa da Tino kao izgleda solidan. A i ti momci ce ga osramotit.
protiv Santosa će se uigravati postava za Argentinu. Tino ili večeras, ili nikako.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
neće igrati, opet će Pape napraviti par izmjena, sa klupe će ući Vedo, Hare, Višća, možda Ogi i Avdija
zaboravio sam Solomona, rekao je Pape da će valjda dobiti i on minutažu
Trenutno korisnika/ca: Edbh21, General505, KrajinaKing, Lewy21, LukavacBHF, Mostarska, NeckoPD, random11, signalidunapark, soxx, zikerrz21 i 74 gosta.