sta kazes 20 minuta pjevanja 70 sutanjastele je napisao/la:ono je smjesno kakvi su navijaci Zelje.....da ih usporedi me sa izdanjem Slavije u subotu.....20 minuta pjevanja ...70 minuta cutanja.....bez Spalevica Jovanovica i Cirke Slavija jednostavno nista nije mogla...+ igrao tatin sin Radonjatax je napisao/la:zeljo rupa ,navijaci rupa jos se u subotu pobise
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dolina cupova
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
kao prvo:ovo nije navijacka tema,zna se gdje se pise o navijackim desavanjima!kao drugo:nemas sta da trazis na temi FK ZELJEZNICAR...ima tema o slaviji i tamo iznosi svoje stavove i misljenja,ovdje nisu pozeljna!provokacije zadrzi za sebe.....stele je napisao/la:ono je smjesno kakvi su navijaci Zelje.....da ih usporedi me sa izdanjem Slavije u subotu.....20 minuta pjevanja ...70 minuta cutanja.....bez Spalevica Jovanovica i Cirke Slavija jednostavno nista nije mogla...+ igrao tatin sin Radonjatax je napisao/la:zeljo rupa ,navijaci rupa jos se u subotu pobise
ps: vidi se da uopste nisi bio na tekmi,mani se supljih prica....
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
zeljo ti si naj bolji,a za ostale me k.... zaboli.
- bistrikboy
- Kontakt:
joj vas neko djete iznervira,kao da je on bitan...
Jestel vidjeli sokolova sto sklekove rade na sjeveru
btw.Beslija teze povrijeđen na stakama na trening dosao
Jestel vidjeli sokolova sto sklekove rade na sjeveru
btw.Beslija teze povrijeđen na stakama na trening dosao
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Simo Krunić bivši trener Želje preuzima OFK Beograd
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=131091
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=131091
- bistrikboy
- Kontakt:
Utakmica Zeljeznicar-Zrinjski ce se odigrati u Srijedu, 22.04.2009 godine u 20:00
Kako je dobro vidjeti te opet...
nekako me boli neka stvar za tekmu u zenici kad pomislim da cemo prvu posljeratnu na Grbavici igrati u slijedecu srijedu,ali moramo fino odraditi gostovanje gore
...NIKOME TE NE DAMO

nekako me boli neka stvar za tekmu u zenici kad pomislim da cemo prvu posljeratnu na Grbavici igrati u slijedecu srijedu,ali moramo fino odraditi gostovanje gore

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RK Gradacac
- Kontakt:
Hvala care sto me obradova, bilo je i vrijemebistrikboy je napisao/la:Utakmica Zeljeznicar-Zrinjski ce se odigrati u Srijedu, 22.04.2009 godine u 20:00
nekako me boli neka stvar za tekmu u zenici kad pomislim da cemo prvu posljeratnu na Grbavici igrati u slijedecu srijedu,ali moramo fino odraditi gostovanje gore...NIKOME TE NE DAMO
![]()
Znaci utakmica ce biti i na tvu vjerovatno. Jedva cekam da vidim svog Zelju ponovo!
PS. Hocu li morati suncane naocale nositi kad se upale reflektori
010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
Prije rata je Željo imao najjace reflektore u bivsoj yugi 16 hiljada luxa valjda
Ponesite naocale
Ponesite naocale
Pokusava ispasti smijesan i lud.Kako tako znas provaliti,jesi treniro provale negdjedrop je napisao/la:ispadali ste i vi...i vama je bilo gore...zato glavu gore zvrkoviErvinSa je napisao/la:Bilo je i gore strumfovi,nekad ste i ispadali iz lige
Urijetko care smo mi ispadali, urijetko, pogotovo urijetko u porodjenju sa vama.Ako te zanimaju cinjenice na osnovu kojih ovo govorim pm.
Urijetko,jelfaba je napisao/la:Pokusava ispasti smijesan i lud.Kako tako znas provaliti,jesi treniro provale negdjedrop je napisao/la:ispadali ste i vi...i vama je bilo gore...zato glavu gore zvrkoviErvinSa je napisao/la:Bilo je i gore strumfovi,nekad ste i ispadali iz lige
Urijetko care smo mi ispadali, urijetko, pogotovo urijetko u porodjenju sa vama.Ako te zanimaju cinjenice na osnovu kojih ovo govorim pm.
izvoli
http://www.fksinfo.com/historija.htm
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- bistrikboy
- Kontakt:
joj nemojte temu kvarit hebala vas prva i druga liga,zna se kakva je istorija torpeda,tu ne pomaze nista ni osvajanje 100 titula i kupova djabe sve...
a i to što kažeš...fakat nisam trebao stavljati ovaj lik i kvariti našu temu,ali eto kad me vec vuce za jezik da mu odgovorim....necu se više upuštati u ove rasprave.bistrikboy je napisao/la:joj nemojte temu kvarit hebala vas prva i druga liga,zna se kakva je istorija torpeda,tu ne pomaze nista ni osvajanje 100 titula i kupova djabe sve...
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- dolina cupova
- Kontakt:
joj samo steta sto je u srijedu
...ali et opet cu doci mada bi drama vise raje bilo u subotu ali et
Ma nocna je mislim da ce biti pun stadion.Sav se najezim kad pomislim pun stadion i reflektori gore.A valjda ce i igraci proigrati pa da sve bude kompletno.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nemojte mi samo tih izgovora,ako ikako mozete doci,dođite,svi izgovori su jadni 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Da taj svinjski osvoji sljedećih 150 ovih slinavih prvenstava za mene i dalje neće biti atraktivan protivnik. Šteta što nisu otvorili protiv Veleža dok još nisu pokazali kako pojima nemaju.
Doćiću čisto da upriličim događaj ali ovih 7 godina patnje da je Real dosta je više...
Doćiću čisto da upriličim događaj ali ovih 7 godina patnje da je Real dosta je više...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, ELDIABLO20, KrajinaTm87, lakilone i 70 gostiju.