Poplave i Nepogode sirom BiH

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Papalukas
Kontakt:

Re: Poplave i Nepogode sirom BiH

Post Postao/la Papalukas » 25 maj 2014, 22:53

E kako me je neki dan odusevilo u Srbiji kad sam vidio da su poceli privoditi ljude koji su davali pogresne informacije po internetu,sirili paniku i slicno.
Ovakvim gore bi dao kaznu i do godine zatvora,ko god je bio u Doboju zna o cemu pricam,tamo kad udjes i ne zivi ti se a ne da pjevas noz,zica....
Neki dan citam ispovjest "volonterke iz Sarajeva",kojaa je bila u Doboju,kaze pola grada ima sugu,vlast ne da da se o tome prica a leseve cuva vojska Republike Srpske,pa kad pises gluposti bar saznaj da vojska Republike Srpske ne postoji vec 10 godina.
Kod nas u Banja Luci,u vrijeme najvece frke ljudi su pisali po FB kako je pukla brana Bocac,a kad bi se to desilo Banja Luke ne bi bilo za pola sata....

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 maj 2014, 23:00

Papalukas je napisao/la: Neki dan citam ispovjest "volonterke iz Sarajeva",kojaa je bila u Doboju,kaze pola grada ima sugu,vlast ne da da se o tome prica a leseve cuva vojska Republike Srpske,pa kad pises gluposti bar saznaj da vojska Republike Srpske ne postoji vec 10 godina.
.
Žena se telefonom javila, mislim da je iz Doboja i rekla sve to u emisiji. Bio je i snimak tu negdje ako može neko opet da ga postavi.
DRUG NEBI TI PUNCA

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 25 maj 2014, 23:04

bagrcavi je napisao/la:
Papalukas je napisao/la: Neki dan citam ispovjest "volonterke iz Sarajeva",kojaa je bila u Doboju,kaze pola grada ima sugu,vlast ne da da se o tome prica a leseve cuva vojska Republike Srpske,pa kad pises gluposti bar saznaj da vojska Republike Srpske ne postoji vec 10 godina.
.
Žena se telefonom javila, mislim da je iz Doboja i rekla sve to u emisiji. Bio je i snimak tu negdje ako može neko opet da ga postavi.

http://www.udrimuski.ba/clanak/6557/pos ... udri-muski" onclick="window.open(this.href);return false;

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 maj 2014, 00:21

hoshafka je napisao/la:Šta bi onda trebali Ronaldu :?:

Ne znam za Novaka, nigdje ni u Srbiji (koliko znam) mu nije podignut spomenik, iako je mnogo zadužio čitavu državu i srpski narod u cjelini, pa je tako priča o spomeniku u BiH zbog tih nekih njegovih finih gestova u Rimu, malo isforsirana rekao bih.
Ronaldu ne treba podizati ništa jer frajer nije marke dao niti je na bilo koji način obratio pažnju na poplave na Balkanu. Ona priča o 6 miliona je bomba samo takva.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 26 maj 2014, 01:33

Dosta ih se mahmurno vratilo sa ove akcije ciscenja.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 maj 2014, 12:24

Marko, Edin....
slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 26 maj 2014, 16:29

Tu su zenu prozvali Mirjana u zemlji cuda. Moja zgrada je kraj toga famoznog Tusa, da ne zivim tu pa ajd. Inace 2 dana sam proveo cisteci podrume, evo nemam ni suge ni zutice. Jedino sto sam izgorio kada sam cistio oko zgrade. Nemojte me pogresno razumjeti stanje u Doboju jeste tesko ali ne trebaju nam ovakve izjave i prepadanje naroda.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 26 maj 2014, 16:33

po'marke je napisao/la:Tu su zenu prozvali Mirjana u zemlji cuda. Moja zgrada je kraj toga famoznog Tusa, da ne zivim tu pa ajd. Inace 2 dana sam proveo cisteci podrume, evo nemam ni suge ni zutice. Jedino sto sam izgorio kada sam cistio oko zgrade. Nemojte me pogresno razumjeti stanje u Doboju jeste tesko ali ne trebaju nam ovakve izjave i prepadanje naroda.
kao što rekoh da u Bosni zataškaš toliko mrtvih, ma de.
Ljudi gluposti mnogo pričaju i izmišljaju, ne treba nam to
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 26 maj 2014, 19:58

Tu su zenu prozvali Mirjana u zemlji cuda. Moja zgrada je kraj toga famoznog Tusa, da ne zivim tu pa ajd. Inace 2 dana sam proveo cisteci podrume, evo nemam ni suge ni zutice. Jedino sto sam izgorio kada sam cistio oko zgrade. Nemojte me pogresno razumjeti stanje u Doboju jeste tesko ali ne trebaju nam ovakve izjave i prepadanje naroda.
E drago mi je da se javio neko iz Doboja da ne ispadne da ja nesto pricam iz BL,bio sam u Doboju,situacija je stvarno strasna,al sta ljudi pricaju,sto neko kaze kako u Bosni sakriti nesto,ma dajte,vjerovatno ima vise mrtvih,to pricaju i ljudi po Doboju,al da se lesevi drze u trznom centru i da se ne daje hrana muslimanima,da su ljudi zarazeni,stvarno treba poceti kaznjavati ovakve Mirjane :roll: :roll: :roll:

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 26 maj 2014, 20:32

HRT1, ovako se to radi... Dajte nesto i u BiH ovako, skupit ce se duplo vise nego do sada!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 maj 2014, 20:35

krmak je napisao/la:HRT1, ovako se to radi... Dajte nesto i u BiH ovako, skupit ce se duplo vise nego do sada!
Upratio sam maloprije. Ma sta ce ovi nasi majmuni. Ne znaju priredbu u skoli organizovat
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 26 maj 2014, 20:38

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
krmak je napisao/la:HRT1, ovako se to radi... Dajte nesto i u BiH ovako, skupit ce se duplo vise nego do sada!
Upratio sam maloprije. Ma sta ce ovi nasi majmuni. Ne znaju priredbu u skoli organizovat
tako je, dokazali su to vec milion puta, fuj!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 maj 2014, 20:41

Al to je do uređnosti zemlje (bez imalo cinizma).
Lako je i Hrvatskoj i Srbiji. Uređenije, jedinstvene, opremljenije zemlje sa boljom infrastruktorom i opremom.
Bez omalovažavanja poplave u Hrv (sad da me netko čuje u Zg)., ali tu je riječ o poplavljenih par sela u Slavoniji sa maksimalno do deset tisuća ljudi. Ponavljam, svaka žrtva i svaka kuća i štala je vrijedna, ali u Bosni imamo na desetke tisuća, desetke i desetke stotina objekata, stanova, domova itd itd, a pogledajte samo kako se u Hrvatskoj narod vrlo brzo i lako ujedinio i kakve se priredbe organiziraju. Ss tim da ovo nije prvi put organiziranje ovakvog humanitarnog karaktera...
Bilo bi lijepo kad bi se nesto slicno organiziralo i u BL, SA i MO i drugim gradovima i mjestima...Ali, ali...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 maj 2014, 20:54

dubrava je napisao/la:Al to je do uređnosti zemlje (bez imalo cinizma).
Lako je i Hrvatskoj i Srbiji. Uređenije, jedinstvene, opremljenije zemlje sa boljom infrastruktorom i opremom.
Bez omalovažavanja poplave u Hrv (sad da me netko čuje u Zg)., ali tu je riječ o poplavljenih par sela u Slavoniji sa maksimalno do deset tisuća ljudi. Ponavljam, svaka žrtva i svaka kuća i štala je vrijedna, ali u Bosni imamo na desetke tisuća, desetke i desetke stotina objekata, stanova, domova itd itd, a pogledajte samo kako se u Hrvatskoj narod vrlo brzo i lako ujedinio i kakve se priredbe organiziraju. Ss tim da ovo nije prvi put organiziranje ovakvog humanitarnog karaktera...
Bilo bi lijepo kad bi se nesto slicno organiziralo i u BL, SA i MO i drugim gradovima i mjestima...Ali, ali...
Sve si u pravu druze ali ovo ne mozemo organizovat ti i ja nego neko dobro jak. Ili vlast ili drzavni medij kojeg prskticno i nema. Ovo samo pokazuje koliko je Hrvatska ispred nas i organizacijski i u svakom smislu. Sta cemo kad nam gamad kroji sudbinu evo vec 20 godina. Yebo me otac usta ako u Bakira kuci nema onih paketa sto su ljudi slali u Maglaj i druge gradove
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 maj 2014, 21:09

Ja se samo bojim da se ovo ubrzo ne zaboravi.Vidite kako su se politicari usutili,a vrlo brzo ce izbori,moraju oni ispucati svoju pricu.
Ovo sve sto se kao popravlja,cisti,skuplja pomoc,sve je to neorganizovano.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 maj 2014, 21:13

Za Bosnu se mora organizirati međunarodna konferencija jer donacije po pojedincima i udrugama/Crveni križ i slično ne mogu sami. Tu je potrebna organizacija na razini države... Jer ovo je stvarno katastrofa...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 26 maj 2014, 21:15

Da li je onaj lik Dzambo uspio naci zenu i dijete ?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 maj 2014, 21:18

Ma brato kakvi politicari to nije ni p od politicara. Sve go lopov majku im yebem. Drzavu nam cini 70% suma oni za 20 godina nisu u stanju kupit 2 kanadera nego trebamo prosit od hrvatske ili cekat da jednom okrene vjetar i pogine 50 vatrogasaca. Tako isto i s poplavama. Nema 3 helikoptera u drzavi i 8 camaca na puhanje ali zato se imaju jahte od budve do rijeke. Daj bola ovo je jos malo i za 10 dana ce oni garibi biti ostavljeni na milost i nemilost dok ovi budu uzivali u godisnjim odmorims i trosenju drzavnog novca. Ma sve ih objesit treba
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 26 maj 2014, 21:22

Na Međunarodni aerodrom Sarajevo danas su sletjela tri aviona s pošiljkom pomoći Države Katara područjima pogođenim katastrofalnim poplavama u Bosni i Hercegovini.

Vlasti BiH zahvalile su se ministru vanjskih poslova Države Katar Khalidu bin Mohammedu Al Attiyahu za dostavljenu pomoć koju je prethodno obećao tako da je u Sarajevo

danas dopremljeno 45 tona pomoći koja između ostalog uključuje lijekove, hranu i opremu za rad na saniranju posljedica katastrofalnih poplava u Bosni i Hercegovini.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 maj 2014, 21:28

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma brato kakvi politicari to nije ni p od politicara. Sve go lopov majku im yebem. Drzavu nam cini 70% suma oni za 20 godina nisu u stanju kupit 2 kanadera nego trebamo prosit od hrvatske ili cekat da jednom okrene vjetar i pogine 50 vatrogasaca. Tako isto i s poplavama. Nema 3 helikoptera u drzavi i 8 camaca na puhanje ali zato se imaju jahte od budve do rijeke. Daj bola ovo je jos malo i za 10 dana ce oni garibi biti ostavljeni na milost i nemilost dok ovi budu uzivali u godisnjim odmorims i trosenju drzavnog novca. Ma sve ih objesit treba
Bas to sto kazes,ni za sta nismo spremni.Kada je pozar cekamo da sve izgori,ili se nadamo kisi.Evo sada poplave nema se osnovne opreme.A kada neko prica iz civilne zastite rekao bi covjek da su US marinci nula za njih.
Ali nista to nije novo,kakva je drzava dobro je i ovo sto imamo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.