FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;DANDY je napisao/la:Amidza kako si.?amidzaTan je napisao/la:Ma super njima svakih 10 dana odgodi za jos 10![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A moj DANDY@ nisi li ti onaj koji me je podrzao kad sam ovoj djeci na vasem pdf-u objasnjavao sta je Gredic u onom obracajnju navijacima htio reci pa i tebe balavci ispljuvase ko kera i ti se poklopi, do duse pod drugim imenom sam bio prijavljen koji mi je trajno ukinut radi prcajnja vas malih plavih... Ja sam mislio da si i malo pametniji i da ces skontati cari ovog foruma, ali sam se grdno prevario!!! Izgleda da si ti ona Mostarska drina jeftina![]()
![]()
![]()

@DANDY brat ce ga na kraju i dozvati.

Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
E ovako su juce amidzu dozivali kad je cuo da su zijanilipile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Hajde Zeljo osvjetlaj obraz Federaciji i BiH 

Što li je ova tema umrla 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Amidzatan ima posla,a Evander se negdje izgubioAjzea je napisao/la:Što li je ova tema umrla
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Evander ispo negdje na bradini još ga našli nisu
DRUG NEBI TI PUNCA
Mali div mali div u Mostaru nesto, moram da ga nađem da mjenjamo mjestobagrcavi je napisao/la:Evander ispo negdje na bradini još ga našli nisu

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Najbolji i najstroziji admin na forumu je Zeljo. Zavede rede ko Titina milicija. Nema gojkara obiteljskiljudova, bordorepica, Evendera, amidzatana. Nestanu sa Zeljin teme a jos gore je sto Zeljo i njihovu temu umrtvi
Sta god sad da kazu sami svoja muda grizu. Nesto bi napisal ali osluskuju cekaju sta je sjednica rekla pa i ako im bace prasinu u oci nekim sponzorom ili Misiovicem ne smiju se radovati jer su milioni na tabeli iza neplacene vode sa Grbavice
A sad bi im godilo da im Hilmo baci jednuo realnu ali ne mogu pljuvali su ga a jos gore bi im dosla ubleha od Sekca
Zato cekaju nekoga od nas da im se tamo javi. Nemojte. Ovo je tisina koja ih ubija.

Sta god sad da kazu sami svoja muda grizu. Nesto bi napisal ali osluskuju cekaju sta je sjednica rekla pa i ako im bace prasinu u oci nekim sponzorom ili Misiovicem ne smiju se radovati jer su milioni na tabeli iza neplacene vode sa Grbavice

A sad bi im godilo da im Hilmo baci jednuo realnu ali ne mogu pljuvali su ga a jos gore bi im dosla ubleha od Sekca

Zato cekaju nekoga od nas da im se tamo javi. Nemojte. Ovo je tisina koja ih ubija.
Ma drug vidiš i sam kakva je situacija. Prešli smo ih i niko nije otišao na temu njihove opšte diskusije da ih provocira za to a zamisli samo da je obrnuta situacija šta bi oni ovdje radili. Ja ne vidim nijednog našeg da je otišao tamo da ih provocira i mislim da se tu vidi razlika između nas i njih na forumu. Ja, Schwarz i bagrcavi smo napisali post nakon što je utakmica završila ali nijedan nije imao veze sa prelaskom na tabeli iako za vode nemamo već su prozivani momci koji su ovdje do neki dan bili 24/7 
Nije prahnula guza za titulom, cilj je Europa i sve ćemo uraditi da u istu i odemo. Sada ide pauza pa utakmica u Mostaru gdje bi i sa bodom bio i više nego prezadovoljan

Nije prahnula guza za titulom, cilj je Europa i sve ćemo uraditi da u istu i odemo. Sada ide pauza pa utakmica u Mostaru gdje bi i sa bodom bio i više nego prezadovoljan

Znas onu staru "Prvo skoci pa reci hop."
Ostani, samo nemoj fuliti temu opet zivota ti. Skroz ces se isfurati onda.
Ostani, samo nemoj fuliti temu opet zivota ti. Skroz ces se isfurati onda.
Zeljeznicar 1921
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
A ko to ne želi titulu? Osim navijača Borca, jer njima ne treba.
Nego, ti očigledno imaš problema da shvatiš koji je naš cilj za ovu sezonu. To je izlazak u Evropu i to je zacrtano još poslije pobjede nad Olimpicom u prvoj utakmici ove sezone, ne polusezone, nego sezone, moram ti crtati da se ne znoji bezveze tvoj mozgić. Ako osvojimo titulu sa ovom ekipom ( bez potcjenjivanja mog Želje ) Široki bi se trebao ugasiti, a vi bi i pored toga trebali obrisati svaki trag o vašem postojanju.
I da, vidim da ste nakon godinu dana pauze, ipak odlučili da se vratite onom u čemu ste najbolji: Čuvanju naših leđa!
Nego, ti očigledno imaš problema da shvatiš koji je naš cilj za ovu sezonu. To je izlazak u Evropu i to je zacrtano još poslije pobjede nad Olimpicom u prvoj utakmici ove sezone, ne polusezone, nego sezone, moram ti crtati da se ne znoji bezveze tvoj mozgić. Ako osvojimo titulu sa ovom ekipom ( bez potcjenjivanja mog Želje ) Široki bi se trebao ugasiti, a vi bi i pored toga trebali obrisati svaki trag o vašem postojanju.
I da, vidim da ste nakon godinu dana pauze, ipak odlučili da se vratite onom u čemu ste najbolji: Čuvanju naših leđa!

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ovo pise od muke iz postova se vidi da muda svoja jede jadnicak , dodi ciko da bonu.
Šta će te vi osvojiti
, nego mi smiješno. pričate priču da vam je samo izboriti evropu, a ne silazite sa kožice koliko se klanjate i molite da osvojite titulu a ponajviše da mi kiksamo. 

ma brate mi tih titula imamo za dva zivota tako da nam se nije problem strpiti jednu sezonu, a ne ko neki al otom potom...Gojkara je napisao/la:Šta će te vi osvojiti, nego mi smiješno. pričate priču da vam je samo izboriti evropu, a ne silazite sa kožice koliko se klanjate i molite da osvojite titulu a ponajviše da mi kiksamo.
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
-
- Kontakt:
Western je napisao/la:Najbolji i najstroziji admin na forumu je Zeljo. Zavede rede ko Titina milicija. Nema gojkara obiteljskiljudova, bordorepica, Evendera, amidzatana. Nestanu sa Zeljin teme a jos gore je sto Zeljo i njihovu temu umrtvi![]()
Sta god sad da kazu sami svoja muda grizu. Nesto bi napisal ali osluskuju cekaju sta je sjednica rekla pa i ako im bace prasinu u oci nekim sponzorom ili Misiovicem ne smiju se radovati jer su milioni na tabeli iza neplacene vode sa Grbavice![]()
A sad bi im godilo da im Hilmo baci jednuo realnu ali ne mogu pljuvali su ga a jos gore bi im dosla ubleha od Sekca![]()

@Gojkara roniš suze dok ovo pišeš a a ?
Ljubav klase RADNIČKE !
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
Dive opasno te prenosi pucaju. Nama titule prvaka nisu predmet maštanja.. Kako kolega reče skupili smo ih poprilično u prošlosti tako da nema potrebe da balimo za njima.. Mi smo ciljeve jasno i javno zacrtali i, opet ponavljam, na dobrom smo putu da ih ispunimo.. A vaše kikseve naravno da priželjkujemo.. Ne znam što ti je tu nešto čudno..Gojkara je napisao/la:Šta će te vi osvojiti, nego mi smiješno. pričate priču da vam je samo izboriti evropu, a ne silazite sa kožice koliko se klanjate i molite da osvojite titulu a ponajviše da mi kiksamo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
ma Hilmo ih naruzio na njihovoj temi kao zbog gojkre, amidzetana i ostale djece sad ispastaju "normalni" nvijaci pa sad Gojkra internet huligan dosao da dokaze Hilmi da i sa suzama u ocima moze da se prepucava sa nama.AkkaweLy je napisao/la:@Gojkara roniš suze dok ovo pišeš a a ?
Sretna vam godina ovce bekani

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.