Mora se malo i zaraditibekicamir je napisao/la:Pozdrav klubu s kojim se najlakse dogovorit "oko" rezultata,ono sto je prije jedno vrijeme bio Leotar sada je SLavija...sumnjive utakmice sve jedna do druge...lani onaj trokut sa Zrinjskim i Zvijezdom,ove godine dogovor sa Goskom,Celiko,Sarajevom i Velezom itd...
Ne kazem da su "Ostali" posteni da me krivo ne razumijete ,sve su to **** ,liga se igra radi kladionice i sl. stvari ali nekako SLavija ima "malo" previse sumnjivih utakmica.
SLavija:Velez 0:1
Gosk:Slavija 1:2 kec pa dvica
Celik:Slavija 1:2 kec pa dvica
jadne azijske kladionice sa vama!
FK Slavija
-
Sigurdsson
- Kontakt:
Re: FK Slavija
$ ? $ ? ? " " ".
-
Sigurdsson
- Kontakt:
Pa to je nešto normalno,pošto nema šanse da se liga promjeni i da ide ka boljem,bolje i namjestiti koji rezultat,otvoriš kafić kakav posle i gospodin
Najluđe je što se ovi navijači Želje tripuju kako se sad ne namješta
A njima možda i najviše idu u korist rezultati mnogi.
$ ? $ ? ? " " ".
Zeljo svoju kvalitetu redovno pokaze u europskim natjecanjima zajedno sa ostalim bh predstavnicima Borcem,Zrinjski,Sirokim i Sarajevom ...bilo ih je jos sto se svako malo brukaju...Sigurdsson je napisao/la:Pa to je nešto normalno,pošto nema šanse da se liga promjeni i da ide ka boljem,bolje i namjestiti koji rezultat,otvoriš kafić kakav posle i gospodinNajluđe je što se ovi navijači Želje tripuju kako se sad ne namješta
![]()
A njima možda i najviše idu u korist rezultati mnogi.
Ma ja ...kafana ,neki privatni bizniz i sto je to...kakav nogomet i prosperitet...
Čelik - Slavija 2
Sarajevo - Slavija 2
Čelik - Sarajevo - 2
Slavija opstaje, Sarajevo u Evropi, a Čeliku svakako ne treba . Još svi zarade
Sarajevo - Slavija 2
Čelik - Sarajevo - 2
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
ultra_slavija
- Kontakt:
Jel ti to krivo što vas je Olimpik nabio ?bekicamir je napisao/la:Pozdrav klubu s kojim se najlakse dogovorit "oko" rezultata,ono sto je prije jedno vrijeme bio Leotar sada je SLavija...sumnjive utakmice sve jedna do druge...lani onaj trokut sa Zrinjskim i Zvijezdom,ove godine dogovor sa Goskom,Celiko,Sarajevom i Velezom itd...
Ne kazem da su "Ostali" posteni da me krivo ne razumijete ,sve su to **** ,liga se igra radi kladionice i sl. stvari ali nekako SLavija ima "malo" previse sumnjivih utakmica.
SLavija:Velez 0:1
Gosk:Slavija 1:2 kec pa dvica
Celik:Slavija 1:2 kec pa dvica
jadne azijske kladionice sa vama!
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
Ako si citao moje prognoze za 18. kolo ja sam i prognozirao pobjedu Olimpica nad Zrinjskim jer je nasa ekipa skupina losih igraca i nekih solidnih polovnjaka sa veoma "kukavickim" trenerom!
-
ultra_slavija
- Kontakt:
Pa znam ja da ste vi loši, čim sam vidio da ste doveli Muminovića odmah znam na sta je ta ekipaspala....Al mi smjesno ovo kako svi tvrde da je protiv Goška i Čelika nastimana utakmica, lafo neki dogovor, pustitet vise te suplje pricebekicamir je napisao/la:Ako si citao moje prognoze za 18. kolo ja sam i prognozirao pobjedu Olimpica nad Zrinjskim jer je nasa ekipa skupina losih igraca i nekih solidnih polovnjaka sa veoma "kukavickim" trenerom!
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Evo vam ja odma svakom po 1000KM ko mi nađe tu jednu famoznu azijsku kladu o kojima pričate.Vi mislite da su ljudi taki levati da puste da ih par seljaka iz BiH izvrne, a oni "izmislili" klađenje za ove naše.Još pričate o nekim prelazima, milsite uplatiš na prelaz hiljadarku i bogat, hahahahaha.Nemate ljudi pojma o klađenju a pričate ko veliki ovde. 
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Izgubi li Sarajevo na Kosevu od Slavije, toliki ce se haos dici oko toga da nema sanse da sve ostane na po 1000KM kazne kao za utakmicu sa GOSK-om. Tako da ovi iz Sarajeva nema sanse da budu u toj prici.dzenan01 je napisao/la:Čelik - Slavija 2
Sarajevo - Slavija 2
Čelik - Sarajevo - 2
-
ultra_slavija
- Kontakt:
Stavi na X 1000 km slobodno kad mislis da je sve namjestenoVamos je napisao/la:Izgubi li Sarajevo na Kosevu od Slavije, toliki ce se haos dici oko toga da nema sanse da sve ostane na po 1000KM kazne kao za utakmicu sa GOSK-om. Tako da ovi iz Sarajeva nema sanse da budu u toj prici.dzenan01 je napisao/la:Čelik - Slavija 2
Sarajevo - Slavija 2
Čelik - Sarajevo - 2
Capljic je lepo krenuo valjda ce tako i nastaviti.$ ? ? су $ ? / $ ?. / " " " у $ $ " ? су ? " ? $ $ " ' " ? " у & " $ " & % & за &.
Отварање " ? је у & $ " је " " & $ " у 6 ", $ " $ " " " " " & ? " а ? се $ $ " $ у /. ' ? ? се у 33 ". ? ' " је ? на центру, ' " " " " ? & ¥ је $ " " " $ $, ? & $ $ ? & " " са 11 ' % у ' за 1:0. $ $ на $ " се ? ?, ? " $ % & " у 36, те & $ у 42 " 45 " $ је " " & % $ " $ $ ".
$ $ сусрета ? је опет " " $ & % $ " са 16 ', а $ је ? ? $ $ '. Поравнање ? " је $ " у 55 " $ је $ реаговао на % & " " & " ? ? ? & се $ $ &. " " ' ? затресао је " ? ? Огњен $ $ је са 25 ' ? " % " $ $ $ ". ' су се $ ? ?, ? $ у 79, $ " у 80 те опет $ у 82 ". " " " $ је ? " " " оно најгоре $ је $ & " ' ", а % за $ $ је " у 89 ". Сјајно га је " " ? а $ ? је " за & 1:2. ? је у $ $ ? " посао $ су " $ ? ? ? " " " &, а $ је & ? ? $ " $ је " ? & је $ " " ? са свега пет ' $.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
sve čestitke za čapljića i igrače. još jedna velika pobjeda u borbi za opstanak u ligi.
treba shvatiti i ove teoretičare, zaista postoji pomalo čudna koincidencija da slavija na gostovanjima dva puta gubi na poluvremenu po 1:0 i na kraju preokrene i pobjedi 2:1, dakle iz 1 u 2 za šta su u kladionicama najviše kvote.
treba shvatiti i ove teoretičare, zaista postoji pomalo čudna koincidencija da slavija na gostovanjima dva puta gubi na poluvremenu po 1:0 i na kraju preokrene i pobjedi 2:1, dakle iz 1 u 2 za šta su u kladionicama najviše kvote.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sve čestitke za Gutovića koji je ekipu izvnredno pripremio i selektirao (za novac na raspolaganju) a ne Čapljića koji je došao na gotovo.Druga je stvar što Gutović nije po volji novinarima u IS (Ivankoviću) i forumašu Devilu.alan_kardec je napisao/la:sve čestitke za čapljića i igrače. još jedna velika pobjeda u borbi za opstanak u ligi.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Njegovi rezultati i ponasanje govore vise od bilo cega.Gutovica poznajem odavno kao igraca,a cuo sam dosta o njemu kao igracu.Njegov rad kao trenera je u najmanju ruku smehotresan,a njegove metode rada i rezultati u Apatinskoj Mladosti,Palicu,Slaviji i ostalim klubovima gde je bio trener uvek izazvu veliki smeh kod poklonika fudbala iz okoline gde je radio.Pa mislim da je najbolje videti kakve je rezultate imao u Mladosti i da se cela prica zavrsi.
Ha?Devil je napisao/la:Njegovi rezultati i ponasanje govore vise od bilo cega.Gutovica poznajem odavno kao igraca,a cuo sam dosta o njemu kao igracu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Kao trenera sam hteo napisati,ali jbg napisah igraca.Rooney88 je napisao/la:Ha?Devil je napisao/la:Njegovi rezultati i ponasanje govore vise od bilo cega.Gutovica poznajem odavno kao igraca,a cuo sam dosta o njemu kao igracu.
Znam, nego mi dosadno kuci...Devil je napisao/la:Kao trenera sam hteo napisati,ali jbg napisah igraca.Rooney88 je napisao/la:Ha?Devil je napisao/la:Njegovi rezultati i ponasanje govore vise od bilo cega.Gutovica poznajem odavno kao igraca,a cuo sam dosta o njemu kao igracu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- alan_kardec
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Komsije ba
,dajte malo o tekmi...imal povrijedzeni,kartoniranih..kakav sastav ,rezultat ocekujete..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.