FK Slavija

Sigurdsson
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Sigurdsson » 24 mar 2012, 17:45

bekicamir je napisao/la:Pozdrav klubu s kojim se najlakse dogovorit "oko" rezultata,ono sto je prije jedno vrijeme bio Leotar sada je SLavija...sumnjive utakmice sve jedna do druge...lani onaj trokut sa Zrinjskim i Zvijezdom,ove godine dogovor sa Goskom,Celiko,Sarajevom i Velezom itd...
Ne kazem da su "Ostali" posteni da me krivo ne razumijete ,sve su to **** ,liga se igra radi kladionice i sl. stvari ali nekako SLavija ima "malo" previse sumnjivih utakmica.

SLavija:Velez 0:1
Gosk:Slavija 1:2 kec pa dvica
Celik:Slavija 1:2 kec pa dvica

jadne azijske kladionice sa vama! :lol:
Mora se malo i zaraditi :mrgreen:
$ ? $ ? ? " " ".

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 24 mar 2012, 17:52

Pa to je nešto normalno,pošto nema šanse da se liga promjeni i da ide ka boljem,bolje i namjestiti koji rezultat,otvoriš kafić kakav posle i gospodin :mrgreen: Najluđe je što se ovi navijači Želje tripuju kako se sad ne namješta :mrgreen: :mrgreen: A njima možda i najviše idu u korist rezultati mnogi.
$ ? $ ? ? " " ".

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 mar 2012, 17:54

Sigurdsson je napisao/la:Pa to je nešto normalno,pošto nema šanse da se liga promjeni i da ide ka boljem,bolje i namjestiti koji rezultat,otvoriš kafić kakav posle i gospodin :mrgreen: Najluđe je što se ovi navijači Želje tripuju kako se sad ne namješta :mrgreen: :mrgreen: A njima možda i najviše idu u korist rezultati mnogi.
Zeljo svoju kvalitetu redovno pokaze u europskim natjecanjima zajedno sa ostalim bh predstavnicima Borcem,Zrinjski,Sirokim i Sarajevom ...bilo ih je jos sto se svako malo brukaju...
Ma ja ...kafana ,neki privatni bizniz i sto je to...kakav nogomet i prosperitet...

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 24 mar 2012, 18:36

Čelik - Slavija 2
Sarajevo - Slavija 2
Čelik - Sarajevo - 2

Slavija opstaje, Sarajevo u Evropi, a Čeliku svakako ne treba . Još svi zarade :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 24 mar 2012, 19:04

bekicamir je napisao/la:Pozdrav klubu s kojim se najlakse dogovorit "oko" rezultata,ono sto je prije jedno vrijeme bio Leotar sada je SLavija...sumnjive utakmice sve jedna do druge...lani onaj trokut sa Zrinjskim i Zvijezdom,ove godine dogovor sa Goskom,Celiko,Sarajevom i Velezom itd...
Ne kazem da su "Ostali" posteni da me krivo ne razumijete ,sve su to **** ,liga se igra radi kladionice i sl. stvari ali nekako SLavija ima "malo" previse sumnjivih utakmica.

SLavija:Velez 0:1
Gosk:Slavija 1:2 kec pa dvica
Celik:Slavija 1:2 kec pa dvica

jadne azijske kladionice sa vama! :lol:
Jel ti to krivo što vas je Olimpik nabio ? :)
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 mar 2012, 19:09

Ako si citao moje prognoze za 18. kolo ja sam i prognozirao pobjedu Olimpica nad Zrinjskim jer je nasa ekipa skupina losih igraca i nekih solidnih polovnjaka sa veoma "kukavickim" trenerom!

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 24 mar 2012, 19:39

bekicamir je napisao/la:Ako si citao moje prognoze za 18. kolo ja sam i prognozirao pobjedu Olimpica nad Zrinjskim jer je nasa ekipa skupina losih igraca i nekih solidnih polovnjaka sa veoma "kukavickim" trenerom!
Pa znam ja da ste vi loši, čim sam vidio da ste doveli Muminovića odmah znam na sta je ta ekipaspala....Al mi smjesno ovo kako svi tvrde da je protiv Goška i Čelika nastimana utakmica, lafo neki dogovor, pustitet vise te suplje price :)

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 24 mar 2012, 20:06

Evo vam ja odma svakom po 1000KM ko mi nađe tu jednu famoznu azijsku kladu o kojima pričate.Vi mislite da su ljudi taki levati da puste da ih par seljaka iz BiH izvrne, a oni "izmislili" klađenje za ove naše.Još pričate o nekim prelazima, milsite uplatiš na prelaz hiljadarku i bogat, hahahahaha.Nemate ljudi pojma o klađenju a pričate ko veliki ovde. :oops:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 24 mar 2012, 20:18

dzenan01 je napisao/la:Čelik - Slavija 2
Sarajevo - Slavija 2
Čelik - Sarajevo - 2

Slavija opstaje, Sarajevo u Evropi, a Čeliku svakako ne treba . Još svi zarade :lol:
Izgubi li Sarajevo na Kosevu od Slavije, toliki ce se haos dici oko toga da nema sanse da sve ostane na po 1000KM kazne kao za utakmicu sa GOSK-om. Tako da ovi iz Sarajeva nema sanse da budu u toj prici.

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 24 mar 2012, 21:14

Vamos je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Čelik - Slavija 2
Sarajevo - Slavija 2
Čelik - Sarajevo - 2

Izgubi li Sarajevo na Kosevu od Slavije, toliki ce se haos dici oko toga da nema sanse da sve ostane na po 1000KM kazne kao za utakmicu sa GOSK-om. Tako da ovi iz Sarajeva nema sanse da budu u toj prici.
Stavi na X 1000 km slobodno kad mislis da je sve namjesteno ;) A moja prognoza je da ce biti X 70% ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2012, 00:02

$ ? ? су $ ? / $ ?. / " " " у $ $ " ? су ? " ? $ $ " ' " ? " у & " $ " & % & за &.

Отварање " ? је у & $ " је " " & $ " у 6 ", $ " $ " " " " " & ? " а ? се $ $ " $ у /. ' ? ? се у 33 ". ? ' " је ? на центру, ' " " " " ? & ¥ је $ " " " $ $, ? & $ $ ? & " " са 11 ' % у ' за 1:0. $ $ на $ " се ? ?, ? " $ % & " у 36, те & $ у 42 " 45 " $ је " " & % $ " $ $ ".
$ $ сусрета ? је опет " " $ & % $ " са 16 ', а $ је ? ? $ $ '. Поравнање ? " је $ " у 55 " $ је $ реаговао на % & " " & " ? ? ? & се $ $ &. " " ' ? затресао је " ? ? Огњен $ $ је са 25 ' ? " % " $ $ $ ". ' су се $ ? ?, ? $ у 79, $ " у 80 те опет $ у 82 ". " " " $ је ? " " " оно најгоре $ је $ & " ' ", а % за $ $ је " у 89 ". Сјајно га је " " ? а $ ? је " за & 1:2. ? је у $ $ ? " посао $ су " $ ? ? ? " " " &, а $ је & ? ? $ " $ је " ? & је $ " " ? са свега пет ' $.
Capljic je lepo krenuo valjda ce tako i nastaviti. 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 mar 2012, 00:19

sve čestitke za čapljića i igrače. još jedna velika pobjeda u borbi za opstanak u ligi.
treba shvatiti i ove teoretičare, zaista postoji pomalo čudna koincidencija da slavija na gostovanjima dva puta gubi na poluvremenu po 1:0 i na kraju preokrene i pobjedi 2:1, dakle iz 1 u 2 za šta su u kladionicama najviše kvote.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 26 mar 2012, 14:22

alan_kardec je napisao/la:sve čestitke za čapljića i igrače. još jedna velika pobjeda u borbi za opstanak u ligi.
treba shvatiti i ove teoretičare, zaista postoji pomalo čudna koincidencija da slavija na gostovanjima dva puta gubi na poluvremenu po 1:0 i na kraju preokrene i pobjedi 2:1, dakle iz 1 u 2 za šta su u kladionicama najviše kvote.
Sve čestitke za Gutovića koji je ekipu izvnredno pripremio i selektirao (za novac na raspolaganju) a ne Čapljića koji je došao na gotovo.Druga je stvar što Gutović nije po volji novinarima u IS (Ivankoviću) i forumašu Devilu. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 mar 2012, 22:56

Njegovi rezultati i ponasanje govore vise od bilo cega.Gutovica poznajem odavno kao igraca,a cuo sam dosta o njemu kao igracu.Njegov rad kao trenera je u najmanju ruku smehotresan,a njegove metode rada i rezultati u Apatinskoj Mladosti,Palicu,Slaviji i ostalim klubovima gde je bio trener uvek izazvu veliki smeh kod poklonika fudbala iz okoline gde je radio.Pa mislim da je najbolje videti kakve je rezultate imao u Mladosti i da se cela prica zavrsi.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 mar 2012, 23:12

Devil je napisao/la:Njegovi rezultati i ponasanje govore vise od bilo cega.Gutovica poznajem odavno kao igraca,a cuo sam dosta o njemu kao igracu.
Ha? :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 mar 2012, 23:20

Rooney88 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Njegovi rezultati i ponasanje govore vise od bilo cega.Gutovica poznajem odavno kao igraca,a cuo sam dosta o njemu kao igracu.
Kao trenera sam hteo napisati,ali jbg napisah igraca. ;)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 mar 2012, 23:24

Devil je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Kao trenera sam hteo napisati,ali jbg napisah igraca. ;)
Znam, nego mi dosadno kuci...
:)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 mar 2012, 23:25

Pa si nas'o mene zajebavati. :roll: :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 mar 2012, 02:34

[youtube][/youtube]
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 mar 2012, 10:12

Komsije ba :mrgreen: ,dajte malo o tekmi...imal povrijedzeni,kartoniranih..kakav sastav ,rezultat ocekujete..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.