Gastone Dannsa sam naveo cisto iz frustracije da zamjeni Nuneza, da sam Klopp Jota bi pocinjao kao i Gakpo, a malog Dannsa uvodio kao izmjenu, a Darwinu na kapaljku mozda i to na lijevo krilo i nista vise. Slazem se i za Salaha takoder, Elliot ili tu ili u vezu umjesto nekog tipa Sobo/Jones, negdje mora da pocinje, trudi se, jedini jos ima ostrinu u ekipi i ne boji se lopte, koliko god smijesno zvucalo da jedan od najmladi u ekipi nije pao.
Mozda sam naporan ali pogledajte moj post poslije Uniteda u kupu tamo negdje, rekao sam da ce pasti mentalno jer ja da sam igrac te ekipe i da sam u formi ja bi im **** u svlacioni sve po spisku, cijelom napadu. Rekao sam onda poslije tekme u ligi da ce i ono malo igraca koji su bili naspanovani i u formi pasti jer utjece na cijelu ekipu kada masis zicere i kostas ekipu bodova i titula, pogledajte onda performans sada cijele ekipe i svi su realno uzas zadnje 3 tekme, van sebe, nema fokusa, mnogo treme i nervoze, gresaka itd. nema formacije na terenu i stoje svi kao razoruzana vojska, nema koherentnosti, to je sve posljedica mentalnog pada, a razlog je sto si sam sebe sjebao na najgluplji nacin, masenjem abnormalne kolicine prilika i zicera kad si mogao da reseta sa po 3-4 komada, na kraju si ispusio sva takmicenja u 3 sedmice.
Ovakav pad ekipe na psihickom nivou se ne dize lako pogotovo ne u ovom dijelu sezone kad je zadnji trk na 100 metara tu nema vremena ni prostora za klizanje, nisam pesimista nikad bio ali samo sam realan i nazalost sezona je gotova.
Mogu da skontam 1% nade, navijacki je jbg, ali pogledajte raspored, ako vjerujete da mogu dobiti sve tekme onda nek je sa srecom.
P.S. Evo ode praviti Origija od blata vani.