Nisu se do sad nesto pokazale dzematlije koje smo spominjali ovdje
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- bosnacazin
- Kontakt:
Busuladzic bas dobar... Trebaju sa njim Spahic i Barba uraditi isto kao i sa Kospom, odmah mu obecati A repku i gurati ga, svakako je bolji potencijal od vecine sadasnjih veznjaka..
Busuladzic veceras jako jako zrela predstava na terenu, moramo se potruditi oko njega, mali obecava
potpis!bosnacazin je napisao/la: ↑23 okt 2025, 21:43Busuladzic bas dobar... Trebaju sa njim Spahic i Barba uraditi isto kao i sa Kospom, odmah mu obecati A repku i gurati ga, svakako je bolji potencijal od vecine sadasnjih veznjaka..
Zabi ga riad bajic crystal palacu 
-
adrenaline323
- Kontakt:
Bajic je mogao puno vise u karijeri ali se predugo zadrzao u Turskoj.
Bajic je imao priliku u Italiji i pokazao je da mu je svakako maks Turska liga.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nije se predugo zadržao u Turskoj.adrenaline323 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 22:51Bajic je mogao puno vise u karijeri ali se predugo zadrzao u Turskoj.
U Seriji A i Seriji B se pokazalo koliko je mlitav i usporen igrač.
Dok je bio mlad mnogi smo mislili da bi moglo biti nešto od njega, ali kasnije se na većem nivou mogla vidjeti njegova ograničenost za nesto vise.
Rekao bih karijera u skladu s mogućnostima, manje vise.
Ufff kako igra malac u sredini sa 18 godina, na Busuladzica mislim.
Po meni veci potencial nego Petar Sucic u njegovim godinama.
Nadam se da nece razmisljat kako su zavrsili Anel i Denis.
Jel več neko razgovarao s njim jel imaju kakve info, jel samo po glavuši bošnjo?

Jel več neko razgovarao s njim jel imaju kakve info, jel samo po glavuši bošnjo?
Haris
Pola spiska gori igraci od Bajicahurem je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:02Nije se predugo zadržao u Turskoj.adrenaline323 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 22:51Bajic je mogao puno vise u karijeri ali se predugo zadrzao u Turskoj.
U Seriji A i Seriji B se pokazalo koliko je mlitav i usporen igrač.
Dok je bio mlad mnogi smo mislili da bi moglo biti nešto od njega, ali kasnije se na većem nivou mogla vidjeti njegova ograničenost za nesto vise.
Rekao bih karijera u skladu s mogućnostima, manje vise.
Fenjerasi barbini iz hnla i kurcasporova
Sve igraci sa svjetskim karijerama
Jos smo se na zadnjem spisku pojacali sa Besirevicem i Menalom koji su inace napravili strasnu karijeru
Ne treba zvati Bajica, ovo onako kazem, jer si dvolican potrcko
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Po ovom forumu se pisalo da nas je navodno glat odbio.amkeivke je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:05Ufff kako igra malac u sredini sa 18 godina, na Busuladzica mislim.
Jel več neko razgovarao s njim jel imaju kakve info, jel samo po glavuši bošnjo?![]()
Bajic po formi treba biti barem na prosirenom spisku, proigro u ova dva tri mjeseca na Kipru. Nije garancija da ce praviti neku razliku, ali po meni zasluzuje poziv prije Kulenovica
Opet omalovazavanje.
Bajic je iz naše lige dosao posteno do Italije, tamo se nije pokazao i vrazio se u Tursku.
Jedan Visca to nije mogao ili htio zatim Vršajevic, Hadzic, Tino Sušić, Šaric i jos XY reprezentativaca koji su ostavili trag u reprezentaciji. Na prste se mogu nabrojati igarci iz naše lige koji su potpisali za timove iz lige petice.
Trenutno nas napadač sa najboljom formom. Sa obzirom da nema Demirovića te da su Dzeko i Bazdar sigurni, da se Tabakovic nametnuo golovima, Riki bi po svemu trebao biti kao pozicija 4. Crystal Palace je ozbiljna ekipa, trenutno jedna od najboljih u engleskoj, posebno ovaj defanzivni dio.
Nardin je takodjer ispred Kulenovica.
Evo ovaj dečko Karic iz Sturma prekucava.
A vi sada i dalje pljujte i nakačite se na ovaj post jer decko ima poveznicu sa Željezničarom.
Uloga mu je za zadnjih pola sata i u Rumuniji i u Austriji.
Bajic je iz naše lige dosao posteno do Italije, tamo se nije pokazao i vrazio se u Tursku.
Jedan Visca to nije mogao ili htio zatim Vršajevic, Hadzic, Tino Sušić, Šaric i jos XY reprezentativaca koji su ostavili trag u reprezentaciji. Na prste se mogu nabrojati igarci iz naše lige koji su potpisali za timove iz lige petice.
Trenutno nas napadač sa najboljom formom. Sa obzirom da nema Demirovića te da su Dzeko i Bazdar sigurni, da se Tabakovic nametnuo golovima, Riki bi po svemu trebao biti kao pozicija 4. Crystal Palace je ozbiljna ekipa, trenutno jedna od najboljih u engleskoj, posebno ovaj defanzivni dio.
Nardin je takodjer ispred Kulenovica.
Evo ovaj dečko Karic iz Sturma prekucava.
A vi sada i dalje pljujte i nakačite se na ovaj post jer decko ima poveznicu sa Željezničarom.
Uloga mu je za zadnjih pola sata i u Rumuniji i u Austriji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nije pokazao zainteresovanost za nase u-repke, fokusira se na Švedsku. Nino i Spaha su njega i Cardakliju kontaktirali sto se tice “Švedjana” odmah na startu, Cardaklija je rado pristao ali Keno nije. Ne vjerujem da ce u buducnosti pristati treca generacija dijaspore, jako malo povezan sa BiH. Ne znam, vidjecemoamkeivke je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:05Ufff kako igra malac u sredini sa 18 godina, na Busuladzica mislim.
Jel več neko razgovarao s njim jel imaju kakve info, jel samo po glavuši bošnjo?![]()
Brate moj, gubimo mi dosta vise na konfliku sa Anelom neko sto smo svjesni. Sva ta omladina iz dijaspore ce se upitati tri puta nego sto se odluce igrati za nas. Raja misli ko **** Anela… al nevide val iza…Sindikat12 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 07:35Nije pokazao zainteresovanost za nase u-repke, fokusira se na Švedsku. Nino i Spaha su njega i Cardakliju kontaktirali sto se tice “Švedjana” odmah na startu, Cardaklija je rado pristao ali Keno nije. Ne vjerujem da ce u buducnosti pristati treca generacija dijaspore, jako malo povezan sa BiH. Ne znam, vidjecemoamkeivke je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:05Ufff kako igra malac u sredini sa 18 godina, na Busuladzica mislim.
to se je isto pisalo i za gigovica i kospu...Zglavkar je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:32Po ovom forumu se pisalo da nas je navodno glat odbio.amkeivke je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:05Ufff kako igra malac u sredini sa 18 godina, na Busuladzica mislim.
to sam ja davno rekao, nazalost si u pravu. makar je evo vratio denisa...Djedo je napisao/la: ↑24 okt 2025, 07:55Brate moj, gubimo mi dosta vise na konfliku sa Anelom neko sto smo svjesni. Sva ta omladina iz dijaspore ce se upitati tri puta nego sto se odluce igrati za nas. Raja misli ko **** Anela… al nevide val iza…Sindikat12 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 07:35Nije pokazao zainteresovanost za nase u-repke, fokusira se na Švedsku. Nino i Spaha su njega i Cardakliju kontaktirali sto se tice “Švedjana” odmah na startu, Cardaklija je rado pristao ali Keno nije. Ne vjerujem da ce u buducnosti pristati treca generacija dijaspore, jako malo povezan sa BiH. Ne znam, vidjecemoamkeivke je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:05Ufff kako igra malac u sredini sa 18 godina, na Busuladzica mislim.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Čuj Bajic u reprezentaciju nakon sezone u drugoj ligi turske i onda 5 startova od početka sezone za AEK iz Laranke. Haahahahaha
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
Edincapitano
- Kontakt:
Hoce nece, idemo dalje. Kenan igra bas fin fudbal ali je klinac s 18 godina, ako neces izvoli igraj za svedsku (koju nece nikad igrati kao ni Tankovic, mozda jednu tekmu).
Kospo, Esmir, Kerim, Amar, Tarik kakvi god su, nije nikad bilo dileme za koga hocu da igraju i zato ih ne volim pljuvati, jer ljudi ne razumiju koliko ovisimo na dijasporu inace mozemo i ove malo nade baciti niz brdo da odemo na neko SP/EP.
Kospo, Esmir, Kerim, Amar, Tarik kakvi god su, nije nikad bilo dileme za koga hocu da igraju i zato ih ne volim pljuvati, jer ljudi ne razumiju koliko ovisimo na dijasporu inace mozemo i ove malo nade baciti niz brdo da odemo na neko SP/EP.
Zadnja izmjena: Edincapitano, dana/u 24 okt 2025, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.