ok hvala ti drug na odgovoru........MostaracVelezovac je napisao/la:@AlemC85,
Nisam ni ja siguran sta su radili ali stavljali su onu ogradu za pocetak ispod dedarske plus ja mislim da su prvi na redu WCovi jer to mora da postoji. Znam da je planirano dosta toga zavisno od budzeta ali nemam pojma sta ide prvo a sta drugo. Mislim da je glavna stvar ovim ljudima tu sada napraviti Velez finansijski odgovornim, skresat dugove i doci u plus a onda gledat kako se probijat ka vrhu. I kako ja ovo svatam (a moze bit da grijesim) Velezu je prioritet prvo finansijska stabilnost pa infrastruktura (tribina, prostorije, itd) pa onda tek sve ostalo.
Ja ocekujem neke radove ili akcije na stadionu vec ovo ljeto. Samo sto ova uprava drzi jezik za zubima pa je tesko predvidit.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Dostaammarc je napisao/la:Onda ce nas biti najmanje dvoijcavm22 je napisao/la:Ide li iko po ovoj kisi, osim mene![]()
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Valjalo bi ovo danas dobiti radi mira u kući.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
nek se danas poštenski oznoje za Veležov dres, i tada pobjeda neće izostati... 
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
26.min - PREKID U VRAPČIĆIMA. Nevrijeme u Mostaru, teren je potpopljen, igrači se pozdravljaju i idu u svlačionice
- tepsija
- Kontakt:
Jesmo tužni
Svi o nečem pišu,o Želji,o Čeliku,o Slobodi...šta mi da radimo?
Hajde,da malo razdrmamo,kako smo stajali tih 26 minuta?
Svi o nečem pišu,o Želji,o Čeliku,o Slobodi...šta mi da radimo?
Hajde,da malo razdrmamo,kako smo stajali tih 26 minuta?
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
O terminu nastavka utakmice odlučit će Takmičarska FS BiH.
Utakmica je započela u nemogućim uslovima, pa je bilo nerealno očekivati dobar fudbal. Ipak, domaći fudbaleri, u tri navrata, došli su u prilike da ozbiljnije ugroze gol Nikolića, ali su Merzić, Hiroš i Brković bili neprecizni.
Stadion u Vrapčićima.
Sudija: Emir Alečković (Sarajevo)
Velež: Bandović, Mahinić, Kajtaz, Knežević, Kodro, Mehremić, Okić, Merzić, Zvonić, Hiroš, Brković. Trener Mirza Varešanović
Rudar: Nikolić, Kotaran, Mikić, Ramić, Janković, Jeftić, Mirović, Kantar, Rovčanin, Rastoka, Srdović. Trener Velimir Stojnić
Utakmica je započela u nemogućim uslovima, pa je bilo nerealno očekivati dobar fudbal. Ipak, domaći fudbaleri, u tri navrata, došli su u prilike da ozbiljnije ugroze gol Nikolića, ali su Merzić, Hiroš i Brković bili neprecizni.
Stadion u Vrapčićima.
Sudija: Emir Alečković (Sarajevo)
Velež: Bandović, Mahinić, Kajtaz, Knežević, Kodro, Mehremić, Okić, Merzić, Zvonić, Hiroš, Brković. Trener Mirza Varešanović
Rudar: Nikolić, Kotaran, Mikić, Ramić, Janković, Jeftić, Mirović, Kantar, Rovčanin, Rastoka, Srdović. Trener Velimir Stojnić
Ala malo je falilo da kupim prenos ovaj na sajtu. Pa ubio bih se.
Je l' se moglo šta vidjeti za tih 26 minuta?
- tepsija
- Kontakt:
Trebo siK0MT je napisao/la:Ala malo je falilo da kupim prenos ovaj na sajtu. Pa ubio bih se.![]()
Da vidiš kako je kiša pljuštala
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Hajde vi Velezovci ocekujem od vas da malo opsirnije nam napisete sta se desavalo na stadionu.
-
brato brato
- Kontakt:
ko je 18 u Veležu ?
Danas bio Adi Mehremic.
Dobar i bod danas, suti.
Kako sudija mangupski prekide tekmu, bez da se i sa kim konsultuje, nista, a to sto smo pokisli, promrzli, vaki naki i na kraju dali 5 maraka za 20 minuta cirkusa, niko ne pita. Nek se J*** kolektivno; komiteti i klubovi i sudije.
Dobar i bod danas, suti.
Support Velez, It's logical! ★
evo sad pogledah slike iz mostara, pa ono je prolom oblaka bio, i kako da se uopšte igra u onakvim uslovima utakmica'
nadam se da je ovo našoj upravi opomena da pod hitno moraju uraditi kako znaju i umiju drenažu.........imao sam osjećaj kao da je vaterpolo umjesto fudbala....
nadam se da je ovo našoj upravi opomena da pod hitno moraju uraditi kako znaju i umiju drenažu.........imao sam osjećaj kao da je vaterpolo umjesto fudbala....
K0MT je napisao/la:Ala malo je falilo da kupim prenos ovaj na sajtu. Pa ubio bih se.![]()
Ja predpostavljam da ce ponovljeni susret biti vec u srijedu
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Hahaha jeli to bilo prenosa na fkvelezlive, a BHT nije mogla prenositi iz Gabele (iz tehničkih razloga):Drodjak je napisao/la:K0MT je napisao/la:Ala malo je falilo da kupim prenos ovaj na sajtu. Pa ubio bih se.![]()
Je l' se moglo šta vidjeti za tih 26 minuta?trebo si uzeti,ne bi se zajebo, imo bi za 8 eura svih 90 minuta nove utakmice i gratis 26 minuta danasnjeg zanimljivog vatrepola
Lopta nije mogla nikako da ide po terenu.Velez imo 3 dobre sanse Merzic sa 17 m puco slobodni udarac u zivi zid i onda se lopta odbila u golmana,Brkovic je bio u guzvi ali se nije najbolje snasao a Hiros imo cistu sansu,neko loptu nabacio sa desne strane,lopta sviju presla i pala hirosu na noge na peterac gdje je bio sam samcat ,golman mu posao u susret,smanjio ugao i odbranio ostar udarac sa 4-5 metara malo iskosa(malo mu je i blato zasmetalo)Rudar do tada imao jedan udarac u gol sa 20-tak metara,ne toliko jako,Bandovic odbranio
Ja predpostavljam da ce ponovljeni susret biti vec u srijedu(trebalo je sutra ali eto sutra neki praznik pa vjerovatno u srijedu)
FORZA VELEZ
Stvarno nemogu da vjerujem
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
A mrs tamo. Sto nije na pocetku utakmice odmah rekao nece se igrati i gotovo. Nego sam dao 5 maraka da gledam vaterpol
i usput se nalio i doso kuci sav mokar. Nema veze idemo dalje 
jeste ovo je bio prenos na FK VELEZ LIVE(i oni su se bili prepali,kaze ovaj nas komentator svi kablovi potopljeni u vodi,ne zna se hoce li prenos izdrzati do krajaBorg je napisao/la:Hahaha jeli to bilo prenosa na fkvelezlive, a BHT nije mogla prenositi iz Gabele (iz tehničkih razloga):Drodjak je napisao/la:K0MT je napisao/la:Ala malo je falilo da kupim prenos ovaj na sajtu. Pa ubio bih se.![]()
Je l' se moglo šta vidjeti za tih 26 minuta?trebo si uzeti,ne bi se zajebo, imo bi za 8 eura svih 90 minuta nove utakmice i gratis 26 minuta danasnjeg zanimljivog vatrepola
Lopta nije mogla nikako da ide po terenu.Velez imo 3 dobre sanse Merzic sa 17 m puco slobodni udarac u zivi zid i onda se lopta odbila u golmana,Brkovic je bio u guzvi ali se nije najbolje snasao a Hiros imo cistu sansu,neko loptu nabacio sa desne strane,lopta sviju presla i pala hirosu na noge na peterac gdje je bio sam samcat ,golman mu posao u susret,smanjio ugao i odbranio ostar udarac sa 4-5 metara malo iskosa(malo mu je i blato zasmetalo)Rudar do tada imao jedan udarac u gol sa 20-tak metara,ne toliko jako,Bandovic odbranio
Ja predpostavljam da ce ponovljeni susret biti vec u srijedu(trebalo je sutra ali eto sutra neki praznik pa vjerovatno u srijedu)
FORZA VELEZ![]()
![]()
Stvarno nemogu da vjerujem![]()
![]()
![]()
PREGOLEMO
FORZA VELEZ
Mozda je bolje,neko se mogo i povrijediti,a po suhom terenu ce biti bolja utakmica
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Vaterpolo danas ,treba igracima posebnu lekciju pred Zrinjski dat sta i kako se treba borit za dres klub , ova sezone nista idemo dalje ni gore ni dole , al ZRINJSKOG moraju dobit 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
@rodjak, bas tako je bilo. Samo sto ja pola toga nisam vidio jer sam namjesto kisobran
otisla žica 

Moze li ko napisati ucinak, igraca koji su pojacali Velez u zimskom prelaznom roku?!
Limvo Likce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.