A jbmtiDANTES je napisao/la:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
To onda mozda ima neke veze sa mjesecom, probajte to kad je pun mjesec pa javi jel jaci magnet, ozbiljan samAsharaK je napisao/la:Nisu brate vjeruj mi, a znas sta je jos vece cudo, djeluje samo poslije podne
This time next year we'll be millionaires.
Re: Odg: RE: Re: Chat
Nemam pojma brate, ja sam iskreno posumnjo na hranuMomciluk je napisao/la:To onda mozda ima neke veze sa mjesecom, probajte to kad je pun mjesec pa javi jel jaci magnet, ozbiljan samAsharaK je napisao/la:Nisu brate vjeruj mi, a znas sta je jos vece cudo, djeluje samo poslije podne
Al haj ga znaj, mali nema jos ni pet godina punih ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
TrovačiTribalian je napisao/la:Po godinama je kao Ferenc Puškaš (isto su godište, 1927.) , ali ne škodi mu malo vetra u leđa pred novu sezonu.Pegi10 je napisao/la:Po godinama prije da je PeleTribalian je napisao/la: Zapleši Ronaldo iz Čajniča !!!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sjetila se Sara Njemacke.PrincessKrofna je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
E Trib vjerujes li mi da sam se tebe i Devila sjetio ljetos na koncertu Jure Stublića

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- PrincessKrofna
Sjetio se Trichter foruma.samo_lijevo je napisao/la: Sjetila se Sara Njemacke.
Pretpostavljam da je pevao E moj druze beogradski ?Heller je napisao/la:E Trib vjerujes li mi da sam se tebe i Devila sjetio ljetos na koncertu Jure Stublića![]()
![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma zajebavam se, nije to pjevo nisam bio u GospićuTribalian je napisao/la:Pretpostavljam da je pevao E moj druze beogradski ?Heller je napisao/la:E Trib vjerujes li mi da sam se tebe i Devila sjetio ljetos na koncertu Jure Stublića![]()
![]()
Da se odma operem nisam iso slusat Juru nego iz drugih razloga
Nullius in verba
Ma sta se imas prati, taj gostuje u Srbiji redovno, kad ovi ovde nemaju problem sa tim ne trebas ga ni ti imati.Heller je napisao/la:
Kad smo kod muzike, evo jedne kvalitetne.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Vec sam se zahvalio na prethodnoj strani za vas upit i pjesmu, ocito ste preskocili.PrincessKrofna je napisao/la:Sjetio se Trichter foruma.samo_lijevo je napisao/la: Sjetila se Sara Njemacke.
Cujem da te svi napadaju. Zaboravio sam reci @Faraonu da te brani.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nisam mislio da se perem zbog Druze Beogradski neg zato sto mu je muzika epsko smeće.Tribalian je napisao/la:Ma sta se imas prati, taj gostuje u Srbiji redovno, kad ovi ovde nemaju problem sa tim ne trebas ga ni ti imati.Heller je napisao/la:
Da se odma operem nisam iso slusat Juru nego iz drugih razlogaTa njegova pesma je kulturica kad je uporedis sa ostalim ratnim pesmama.
Kad smo kod muzike, evo jedne kvalitetne.![]()
Nullius in verba
Ima 2-3 dobre,najgore sto mu je ova ratna verovatno najbolja. Ali je na zacelju kolone ako posmatramo zagrebacku muziku u globalu.Heller je napisao/la:
Nisam mislio da se perem zbog Druze Beogradski neg zato sto mu je muzika epsko smeće.
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 05 jan 2016, 03:36, ukupno mijenjano 1 put.
Heller je napisao/la:Ma zajebavam se, nije to pjevo nisam bio u GospićuTribalian je napisao/la:Pretpostavljam da je pevao E moj druze beogradski ?Heller je napisao/la:E Trib vjerujes li mi da sam se tebe i Devila sjetio ljetos na koncertu Jure Stublića![]()
![]()
![]()
![]()
nego picim ja da pisam na koncertu i razgrcem neku djecu kroz preve redove, slikam Juru i saljem drugu u BG reko evo pjeva jednu za tvoju dusu, trebo mu sat da skonta ko je na slici,
Vidim sad tebe pa se sjetih
![]()
![]()
![]()
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Grupa Crvena jabuka 8. 3. organizira koncert u SA.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Demi Lovato 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- PrincessKrofna
Ne treba mene niko braniti, znam se ja sama braniti. Uostalom, ne bih bila sad ovdje da je drugacije.samo_lijevo je napisao/la:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 78 gostiju.