Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

GG3
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la GG3 » 24 okt 2025, 09:44

Djedo je napisao/la:
24 okt 2025, 07:55
Sindikat12 je napisao/la:
24 okt 2025, 07:35
amkeivke je napisao/la:
23 okt 2025, 23:05
Ufff kako igra malac u sredini sa 18 godina, na Busuladzica mislim.
Po meni veci potencial nego Petar Sucic u njegovim godinama.
Nadam se da nece razmisljat kako su zavrsili Anel i Denis.
Jel več neko razgovarao s njim jel imaju kakve info, jel samo po glavuši bošnjo? 🤪😉🇧🇦🇧🇦💪💪
Nije pokazao zainteresovanost za nase u-repke, fokusira se na Švedsku. Nino i Spaha su njega i Cardakliju kontaktirali sto se tice “Švedjana” odmah na startu, Cardaklija je rado pristao ali Keno nije. Ne vjerujem da ce u buducnosti pristati treca generacija dijaspore, jako malo povezan sa BiH. Ne znam, vidjecemo
Brate moj, gubimo mi dosta vise na konfliku sa Anelom neko sto smo svjesni. Sva ta omladina iz dijaspore ce se upitati tri puta nego sto se odluce igrati za nas. Raja misli ko **** Anela… al nevide val iza…
Ma mnogo vise dobijamo sa igracima kao sto su Kerim, Kospo i Esmir. Ako ce i taj pravit probleme kao Anel ne mora ni igrat za nas.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 24 okt 2025, 10:32

GG3 je napisao/la:
24 okt 2025, 09:44
Djedo je napisao/la:
24 okt 2025, 07:55
Sindikat12 je napisao/la:
24 okt 2025, 07:35

Nije pokazao zainteresovanost za nase u-repke, fokusira se na Švedsku. Nino i Spaha su njega i Cardakliju kontaktirali sto se tice “Švedjana” odmah na startu, Cardaklija je rado pristao ali Keno nije. Ne vjerujem da ce u buducnosti pristati treca generacija dijaspore, jako malo povezan sa BiH. Ne znam, vidjecemo
Brate moj, gubimo mi dosta vise na konfliku sa Anelom neko sto smo svjesni. Sva ta omladina iz dijaspore ce se upitati tri puta nego sto se odluce igrati za nas. Raja misli ko **** Anela… al nevide val iza…
Ma mnogo vise dobijamo sa igracima kao sto su Kerim, Kospo i Esmir. Ako ce i taj pravit probleme kao Anel ne mora ni igrat za nas.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 24 okt 2025, 10:48

Beli je gostovao na novom podcastu, dosta nekih stvari jer rekao oko novih potencijalnih igraca.

92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 24 okt 2025, 11:02

RajvoSA03 je napisao/la:
24 okt 2025, 10:48
Beli je gostovao na novom podcastu, dosta nekih stvari jer rekao oko novih potencijalnih igraca.

To je još onaj intervju sa spejsa, nekad sredinom godine. Tu je najavio do septembra da očekuje 4 nova imena, dobismo Košpu samo. A mi nagađali redom: Janković, Pejčinović, Janelt i Rozić.
Janelt i Janković jasna situacija, a šta je s ovom dvojicom, imaš li kakvih informacija?

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 24 okt 2025, 11:17

Coolpanda24 je napisao/la:
24 okt 2025, 11:02
RajvoSA03 je napisao/la:
24 okt 2025, 10:48

To je još onaj intervju sa spejsa, nekad sredinom godine. Tu je najavio do septembra da očekuje 4 nova imena, dobismo Košpu samo. A mi nagađali redom: Janković, Pejčinović, Janelt i Rozić.
Janelt i Janković jasna situacija, a šta je s ovom dvojicom, imaš li kakvih informacija?
Ma Rozić nije kalibar za A tim, imao je onaj jedan bljesak pred kraj prosle sezone i to je to. Osrednji igrac.

Sto se tice Pejcinovica, sve je do njega. On jos vaga, mada je to izgledalo skoro pa zavrseno u jednom momentu.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Djedo i 22 gosta.