FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Najbolje bi bilo da sloboda napravi konkurs za dizajnere sa nekim simbolicnim nagradama, a da ziri budemo mi navijaci pa da dobijmeo pravi grb a ne ovo sadasnje g.... Mada meni licno stari grb je preodbar, ali ne vjerujem da zvjezda, srp i cekic mogu proci u danasnjoj organizaciji nase nam drzave..
Ne daj Bože mjenjanje grba, meni je stari grb kao i Yugoslavia ..ništa mi ne predstavlja.
Nikakvih emocija nemam prema tom grbu ..uz ovaj sam odrastao, tako da ..thanks, but no thanks.
Ovo je moj grb ..

Nikakvih emocija nemam prema tom grbu ..uz ovaj sam odrastao, tako da ..thanks, but no thanks.
Ovo je moj grb ..

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Sto se tice organizacije drzave, nema ona veze sa grbom! I ovaj grb kada je nastao nije bilo simbola srp, cekic, zvijezda u tadasnjoj drzavi.slana_krv je napisao/la:Najbolje bi bilo da sloboda napravi konkurs za dizajnere sa nekim simbolicnim nagradama, a da ziri budemo mi navijaci pa da dobijmeo pravi grb a ne ovo sadasnje g.... Mada meni licno stari grb je preodbar, ali ne vjerujem da zvjezda, srp i cekic mogu proci u danasnjoj organizaciji nase nam drzave..
Sta treba da stavimo da bi bilo po "organizaciji drzave"?
Grb treba vratiti sa minimalnim izmjenama. Zvijezda nikada nije bila fasisticki znak, uostalom jesi li kada vidio zastavu USA, njihov ratni avion, i mnogih drugih drzava i klubova obiljezja je zvijezda!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Srp i Čekić su simboli radnika a Sloboda je radnički klub 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Znam da jeste ..ali, kažu da dobre navike ne treba mjenjati.
Ja sam navijao, odrastao uz ovaj grb, tako da mi je nezamislivo da se grb promijeni.
Progutao sam onaj od 'OKK Sloboda', ne znam kako bi za FK Sloboda ..
Ja sam navijao, odrastao uz ovaj grb, tako da mi je nezamislivo da se grb promijeni.
Progutao sam onaj od 'OKK Sloboda', ne znam kako bi za FK Sloboda ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma hajde da mi formiramo upravu i da stane klub na noge, a za grb cemo lahko
..neko ce nosat majicu kao suljo i ja takodjer taj grb gotivim i nosim tu majicu sa tim grbom, ali mi ne smeta ni ovaj danas sto imamo..daj da nas klub prvo stane malo na noge to je vazno
..daj da se ovaj stadion zavrsi pa da rahat sa sjevera grmi svaku tekmu, jer da nam ljudi ne pricaju okolo kako nemamo uslove da primimo gostujuce navijace i td

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja bih sad potpisao da se vrati stari grb, bez razmisljanja on u par poteza prestavlja tuzlu, a i slobodu kao klub a i slobodu kao sinonim. Grb je ukinut kad je i ukinuta stara drzava, ja sam samo pokusao da objasnim da mozda nece proci stari grb u novoj drzavi jer ga je ista promjenila 1992(ako se ne varam)Probisvjet je napisao/la:Sto se tice organizacije drzave, nema ona veze sa grbom! I ovaj grb kada je nastao nije bilo simbola srp, cekic, zvijezda u tadasnjoj drzavi.slana_krv je napisao/la:Najbolje bi bilo da sloboda napravi konkurs za dizajnere sa nekim simbolicnim nagradama, a da ziri budemo mi navijaci pa da dobijmeo pravi grb a ne ovo sadasnje g.... Mada meni licno stari grb je preodbar, ali ne vjerujem da zvjezda, srp i cekic mogu proci u danasnjoj organizaciji nase nam drzave..
Sta treba da stavimo da bi bilo po "organizaciji drzave"?
Grb treba vratiti sa minimalnim izmjenama. Zvijezda nikada nije bila fasisticki znak, uostalom jesi li kada vidio zastavu USA, njihov ratni avion, i mnogih drugih drzava i klubova obiljezja je zvijezda!
Ja nepamtim koliko je grad nabrijan na tekmu cak vise neg kad se igralo finale kupa, jos samo sjever da puste.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja sam rekao nas samo ovi teski trenutci mogu ujedinit ...pa cak mislim da i borba za titulu nebi imala ovoliku euforiju...ali eto nadam se da ce klub stati na noge pa da narod na sjever se vrati da tu bude svaku tekmu brojka preko 800+ ljudiTRUST je napisao/la:Ja nepamtim koliko je grad nabrijan na tekmu cak vise neg kad se igralo finale kupa, jos samo sjever da puste.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Mislim da će Gošk stimulisati igrače Veleža..nema im druge.
Ipak je i to ozvoljeno.
Ipak je i to ozvoljeno.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
mozak je napisao/la:Mislim da će Gošk stimulisati igrače Veleža..nema im druge.
Ipak je i to ozvoljeno.
Druže, sutra u paklu Tušnja, njima nema bodova, ne znam koliko da ih stimulišu.
Kada se rulja digne, zagrmi, ime svi do jednog igrača na terenu da se useru ..ne znaš zbog čega će naši igrači igrat', zbog želje za pobijedom, ili će se prepast' grmljavine sa tribina, pa kao sivonje navalit' na gol Veleža

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Probisvjet je napisao/la:Može i fontanaHeller je napisao/la:može lopta umjesto srpa i čekića il još bolje slani bunarProbisvjet je napisao/la:TREBA POD HITNO TRAZITI VRACANJE STAROG GRBA, AKO JE PROBLEM SRP I CEKIC NE MORA GA BITI!![]()
![]()

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
volio bih da se tautakmica prenosi, treba Veležu, treba Slobodi, biti će naroda, moglo bi goriti
nadam se da će Sloboda ostati u ligi, al nadam se isto tako, da bod ( ove ) neće skupljati na Veležu 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Snaci cu se al to kad navale ovi novopoceni to je ludnicaSaltCityAttack je napisao/la:evo ja vec dosao do dvije majiceFkr.87 je napisao/la:Valjda nece prodat majice dok ja dodjem..ebiga kad sam ja mogao u CHicagu mozes i ti

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Jbm ti sto prebacise na nedelju mec,ja navikao subotom gotov svi mecevi Slobode,sad me jos veca nervoza dere.. maloprije otisao do binga kad stoje dva djeda i pricaju kako ce sutra na utakmicu nakon nekoliko godina hahaha koje ludiloo 
Ima li majica za mene treba danas hodati po gradu sigurno ce negdje dijeliti,mozda korzo jucer su bile Stupine

Ima li majica za mene treba danas hodati po gradu sigurno ce negdje dijeliti,mozda korzo jucer su bile Stupine

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Veležu netreba ni bod sa 33 se oetaje
Postoje neke kombinacije pod kojima bi i Velež mogao ispasti ( teoretske ) tako da smatram da neće ništa prepuštati slučaju, sretno 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Da nije možda razlog to što si ebeni fašista?JTS je napisao/la:Znam da jeste ..ali, kažu da dobre navike ne treba mjenjati.
Pitanje za ostale navijače Slobode: kakav je grb bio prije WWII?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Isti, zato su je pokušavali i ugasiti
Nullius in verba
spielführer_21 je napisao/la:Da nije možda razlog to što si ebeni fašista?JTS je napisao/la:Znam da jeste ..ali, kažu da dobre navike ne treba mjenjati.
Pitanje za ostale navijače Slobode: kakav je grb bio prije WWII?
TM je za mene oličenje fašizma, nakon onakve uvrede za žrtve Kapije.
@JTS - Ovaj grb predstavlja neko bolje vrijeme za Slobodu, bez obzira da li si odrastao uz njega ili ne.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.