Monolog je napisao/la: I dalje stojim pri svome da je meč Golden State - Phoenix poklon na koševe.

joj kad skontaš 230 koševa

a bit' će 2,5 glave ko jedna

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Monolog je napisao/la: I dalje stojim pri svome da je meč Golden State - Phoenix poklon na koševe.
ja mislim dvica... maloprije kontam - previse brate...spielführer_21 je napisao/la:Barcelona-Cholet(+17.5) 1 ili 2.. Šta mislite?
Ja ipak mislim 2.spielführer_21 je napisao/la:Barcelona-Cholet(+17.5) 1 ili 2.. Šta mislite?
Jeste. I na Barcu i Olympiakos.Citizen-X je napisao/la:ja mislim dvica... maloprije kontam - previse brate...spielführer_21 je napisao/la:Barcelona-Cholet(+17.5) 1 ili 2.. Šta mislite?
Citizen-X je napisao/la:ja mislim dvica... maloprije kontam - previse brate...spielführer_21 je napisao/la:Barcelona-Cholet(+17.5) 1 ili 2.. Šta mislite?
a sa cibonomOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam se prošli put opekao na Barcu kada sam igrao manje koševa. Ovaj put to definitivno preskačem. Jedino ću staviti h2 jer mislim da je puno 17 koševa razlike pa s kim god igraju.
ih sadasnju cibonu bi igrao kontrahendikep i na celikhodža je napisao/la:a sa cibonomOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam se prošli put opekao na Barcu kada sam igrao manje koševa. Ovaj put to definitivno preskačem. Jedino ću staviti h2 jer mislim da je puno 17 koševa razlike pa s kim god igraju.![]()
oprez !Rule_hz je napisao/la:igrajte sve tekme do 3 gola maximalno izuzev borusije dortmund to je navlakusa iz 2 u 1, kao i cska protiv luzane sve ostalo manje od tri gola!!!
Feco je napisao/la:Rapid Beč-Porto 2 2,00
Constanta-Flensburg 2 1,30
Un.Malaga-Real M. 1 1,90
Palermo-Sparta P. 1 1,65
Cleveland-Miami 2 1,55
OTNYS_YNWA je napisao/la:CSKA - Laussane 2 @ 9.20
PSG - Sevilla X @ 3.3
Steaua - Liverpool X/X @ 4.9
Dobitak 15 na markicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.