SARAJEVO

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Daj sliku, trazim cijeli dan! Zaista lijepo izgledaloMortemHz je napisao/la:Nisam baklje ali sam zalimpa dimne danas,ne znam jesi li vidio
Vidio, nego šta, nego kontam da nije neko od onih koji su 'kontali' palit kupio, al' nema veze, ponesi ti njih u Doboj Kakanj (joj uvijek mi smiješno ovo izgovoriti/napisati) zapalit ćemo tamo koju, red je da ispoštujemo otvorenje stadiona a prije svega rođendan.MortemHz je napisao/la:Nisam baklje ali sam zalimpa dimne danas,ne znam jesi li vidio
Ocekivano iako nisam ocekivao Rustemovica i Duljevica tu, odlicno. Za Bekica se zna, ja sam to na derbiju onda jos skontaoShooter je napisao/la:Rustemovic, Benko, Bekic, Duljevic, Tatomirovic.
Tim redosljedom.
MCMXLVI je napisao/la:Daj sliku, trazim cijeli dan! Zaista lijepo izgledaloMortemHz je napisao/la:Nisam baklje ali sam zalimpa dimne danas,ne znam jesi li vidio

+1jurisicduska je napisao/la:Radovac je danas bio najbolji na terenu
MojGradMojKlub je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:
Daj sliku, trazim cijeli dan! Zaista lijepo izgledalo

Ispade remi ko poraz, i jest obzirom na naša očekivanjaMortemHz je napisao/la:Sta kako?sasistika je napisao/la:Kako to sad ?MortemHz je napisao/la:U srijedu u Lukavicu pa onda na vrlo tesko ligasko gostovanje gdje bi se zadovoljio i bodom da nemamo 4 poraza