Najbolji klub u BiH.svrakino1921 je napisao/la:ZELJO JE
Nego nemoj da ti se desavaju ove greske, vrlo pazljiv moras biti ovdje. Minsko polje prepucavanje.
Usref Mufasa.
Najbolji klub u BiH.svrakino1921 je napisao/la:ZELJO JE
Razumijem sefe prviMocMahale444 je napisao/la:Najbolji klub u BiH.svrakino1921 je napisao/la:ZELJO JE
Nego nemoj da ti se desavaju ove greske, vrlo pazljiv moras biti ovdje. Minsko polje prepucavanje.
Usref Mufasa.
U go*nima ?svrakino1921 je napisao/la:ZELJO JE
Divno si to primjetio kolega..MocMahale444 je napisao/la:Najgori klub u BiH.svrakino1921 je napisao/la:ZELJO JE
Husref je najveci gospodin !!!
To ti kazem, su*ak obicni.mohikanac12 je napisao/la:Sve necu ovog @simu da diram, vidim place tobetu i kontam siroce nekakvo, a on debil kataloski. Bio fin na pocetku, ono hinjavo umiljat a sada uzeo fursata.
Ukoliko mu das 20 KM ima da skace za tebe kao za debila osimaVratiloSeZlo je napisao/la:
Donesi mu dvije pive kelneru i sta za zamezit racun na gazdu stavimohikanac12 je napisao/la:Drug, jesi gladan?Sariel1987 je napisao/la:ista nas ljubav spaja! drugovi i drugarice!![]()
Reci mu to u facu.nbamacak je napisao/la:Ukoliko mu das 20 KM ima da skace za tebe kao za debila osima
Evo vidis ovde kako to radi
Bolan 95% pickica na forumu. Kakvi ovi forumski mufloni.Virtu4l je napisao/la:Reci mu to u facu.nbamacak je napisao/la:Ukoliko mu das 20 KM ima da skace za tebe kao za debila osima
Evo vidis ovde kako to radieto, svakako znaš ko je.
Cuj sto zakuhava crnogorac da mu jel neko razbije celavu picku da ti jedini debil ostanes ovde kako si i navikao ,**** ti je on konkurencija hahaVirtu4l je napisao/la:Reci mu to u facu.nbamacak je napisao/la:Ukoliko mu das 20 KM ima da skace za tebe kao za debila osima
Sad ce Virto da se zali adminima,da te banuju,tako on to inaceVratiloSeZlo je napisao/la:Cuj sto zakuhava crnogorac da mu jel neko razbije celavu picku da ti jedini debil ostanes ovde kako si i navikao ,**** ti je on konkurencija hahaVirtu4l je napisao/la:Reci mu to u facu.nbamacak je napisao/la:Ukoliko mu das 20 KM ima da skace za tebe kao za debila osima
Ne, nego sam se uvijek divio vama huliganima iza nickova i tastatura. Što mu je ti ne razbiješ? A?VratiloSeZlo je napisao/la:Cuj sto zakuhava crnogorac da mu jel neko razbije celavu picku da ti jedini debil ostanes ovde kako si i navikao ,**** ti je on konkurencija haha
ja krivim turbo-repZip je napisao/la:Bosnjo i dalje konta da su svi policijaci kao nasi... Nadje ti drogu, uzme ti, nabijete nogom i posalje u pm....cccc
Kako sebi zivot upropaste zbog yebene droge...
Kako si ti meni sega, jesil i ti sam sebi sega ?Virtu4l je napisao/la:Ne, nego sam se uvijek divio vama huliganima iza nickova i tastatura. Što mu je ti ne razbiješ? A?VratiloSeZlo je napisao/la:Cuj sto zakuhava crnogorac da mu jel neko razbije celavu picku da ti jedini debil ostanes ovde kako si i navikao ,**** ti je on konkurencija haha
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, AVNOJ, Balorda, Fudbalmozak2, Najprvi, Paromlinac, perodeformero, prisonbreak, Rule_hz, Skojevska i 26 gostiju.