Da nisu Srbi?Tribalian je napisao/la:Nisam ja to bez veze pomenuo, to je manipulacija koja traje vise od 400 godina. Nije ni Kurd,ni Jermen vec nesto trece, gotovo nezamislivo.Kawhi je napisao/la:Meni je najjače kad @Trib u svaku političku raspravu uleti tako što spominje nečije porijeklo.Ništa protiv tebe nego mi smiješno uvijek bude.
![]()
Gulen je Kurd ili Armenac nisam siguran. Šta je Erdogan?
I btw @Heller, @Trib koliko god Gulen vama bolje izgledao od Tajipa sve je to isto ****. Vidio bi ti Gulena kad bi dobio moć.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
This time next year we'll be millionaires.
Slažem se sa oba dijela posta.Heller je napisao/la:Zato ih obojicu treba da tucaju kamenKawhi je napisao/la:Meni je najjače kad @Trib u svaku političku raspravu uleti tako što spominje nečije porijeklo.Ništa protiv tebe nego mi smiješno uvijek bude.
![]()
Gulen je Kurd ili Armenac nisam siguran. Šta je Erdogan?
I btw @Heller, @Trib koliko god Gulen vama bolje izgledao od Tajipa sve je to isto ****. Vidio bi ti Gulena kad bi dobio moć.![]()
al glasa nepismen narod za sd.. mislim AKP
![]()
A Kaplan pljuje po Gulenu jer je SDA tj. AKP igracka
Pošalji PP da vidim na šta misliš. Koliko ja znam Ataturk je Grk. Btw kako su Srbi i Turci sličan narod. Sve vođe vam nemaju srpsko porijeklo.Tribalian je napisao/la: Nisam ja to bez veze pomenuo, to je manipulacija koja traje vise od 400 godina. Nije ni Kurd,ni Jermen vec nesto trece, gotovo nezamislivo. i Erdogan i Gulen su istog porekla i mnogi drugi poznati Turci i Kemal Aataturk je to bio , a sta je to ? Za sad necu reci.A sve sto sam napisao u replici Slevinu je tacno, od reci do reci.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trib vama Srbima sve Šiptari krivi
Mada za Ataturka nikad nije potvrđeno da je Albatros to su samo nagađanja, takođe je govoreno i da je Židov
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Negdje sam procitao da je Ataturk bio jevrej, pa ne bi cudilo da je i ovaj Erdogan jer gaji jako dobre i prijateljske veze sa Izraelom. A poznato je da je ISIL vanbracno dijete Turske i Izraela.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zayebajem te, nemam vremena ni volje kucati do kasno u noc jer bi diskusija vjerovatno bila preduga... Kao sto vidis, vec je skrenula u nezeljenom pravcu. Ja spomenem jedan drustveni i mozda sigurnosni problem u sadasnjosti, a 10 postova kasnije se vec raspravlja je li Erdogan Vulkanac ili Wookie. Nemam volje...Tribalian je napisao/la:
Ako ti je to argument na ovo sto sam napisao , onda znam da si tesko porazen u svojim stavovima. Znam da budem bezobrazan i da sagovorniku kazem svasta, ali uzmi burek...pa to je na nivou nepismene babe iz planinskog sela stare 80 godina.
Ma kakvi Srbi.Momciluk je napisao/la: Da nisu Srbi?
Naravno da cu na pp , necu da obrazujem Slevina za dzabe koji me jos i vredja i to replikom iz reklame za cokoladicu.Kawhi je napisao/la: Pošalji PP da vidim na šta misliš. Koliko ja znam Ataturk je Grk. Btw kako su Srbi i Turci sličan narod. Sve vođe vam nemaju srpsko porijeklo.
Nije mi oprostio nikad sto se Hilari nije povlacila pod kisom metaka i granata.
Znas ti mnogo toga, samo se pravis dlu povremeno.Momciluk je napisao/la:Negdje sam procitao da je Ataturk bio jevrej, pa ne bi cudilo da je i ovaj Erdogan jer gaji jako dobre i prijateljske veze sa Izraelom. A poznato je da je ISIL vanbracno dijete Turske i Izraela.
@Slevine probleme u svom gradu sam resavaj , ja sam samo hteo savetodavno da pomognem da vidis sa kim imas posla.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Čovjek je rekao pravu stvar.High je napisao/la:Ubila ga nargila. Ovaj gori od Radovca.Steph je napisao/la:Pa jedini portal koji nije napao ovu školu.High je napisao/la:Ta će Kalpan!![]()
![]()
Daj dokaze Trib da je Ataturk bio navijač Flamurtarija
Nullius in verba
Ma trib zajebavam se za Srbe
znam da volite prisvojit sto sta pa reko da niste i Erdogana i Ataturka
al necete ni vi svasta 
Mozda mi i prisvojimo nesto, ali veruj mi da nismo u TOP konkurenciji za prisvajanje tudjeg. Sad ja tebi moram da napomenem da ne mislim na vas jer ni vi niste u TOP konkurenciji, ali ima onih koji jesu , nekih na Balkanu a mnogo mnogo vise na zapadu.Momciluk je napisao/la: znam da volite prisvojit sto sta pa reko da niste i Erdogana i Ataturka
To nek dokazuje DANTES , a mi mozemo da zapevamo " Oj grobari semenkari yebo vas je Fljamurtari...".Heller je napisao/la:Daj dokaze Trib da je Ataturk bio navijač Flamurtarija
Ma vise ja volim Partizan, znas ti to dobro 
Nullius in verba
Ma je.bes ga brate zaboli me ko je koga prisvojio, jos se trebamo svadjat na blagdanTribalian je napisao/la:Mozda mi i prisvojimo nesto, ali veruj mi da nismo u TOP konkurenciji za prisvajanje tudjeg. Sad ja tebi moram da napomenem da ne mislim na vas jer ni vi niste u TOP konkurenciji, ali ima onih koji jesu , nekih na Balkanu a mnogo mnogo vise na zapadu.Momciluk je napisao/la: znam da volite prisvojit sto sta pa reko da niste i Erdogana i Ataturka
Ja licnosti i poznate i nepoznate gledam po tome koliko su dobri ljudi a ne koje su vjere i nacije i da li su "moji" ili "tvoji"..
Nego sta mislis hocel se Izrael i Turska uzet nakon ovog "neplaniranog" novorodjenceta ili ce Izrael nabit Tursku nogom u guzicu?
Voli ih koliko hoces, ko ti brani.Heller je napisao/la:Ma vise ja volim Partizan, znas ti to dobro
Ma kakva svadja.Momciluk je napisao/la: Ma je.bes ga brate zaboli me ko je koga prisvojio, jos se trebamo svadjat na blagdan![]()
Ja licnosti i poznate i nepoznate gledam po tome koliko su dobri ljudi a ne koje su vjere i nacije i da li su "moji" ili "tvoji"..
Nego sta mislis hocel se Izrael i Turska uzet nakon ovog "neplaniranog" novorodjenceta ili ce Izrael nabit Tursku nogom u guzicu?
Kad me vec pitas, mislim ni da od Turske a ni od Izraela nece ostati nista nakon ove zayebancije, a verovatno ni od Saudijske Arabije. Mozda bude neka smanjena Turska, mozda i od Izraela ostane nesto, ali to sto ostane morace da dele sa Palestincima. A zaista mislim da ce tu Saudi Arabija da nayebe najvise. I ne zaboravi da se treca strana jos nije ukljucila u rat ( Kinezi) a kad se i ako se ukljuce onda cemo znati na cemu smo.
Saudiji i Turci su generalno najveca i najlicemjernija **** na planeti, za njih su Izraelci male mace
Nullius in verba
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Erdoan je cionista, respekt !Heller je napisao/la:bas sam jednom guglo ovog lika, imo je kontakte s papama i tako, ne smrdi mi na Islamistu nego fura neki "turski islam", a Erdogan je **** obično, Slobo na steroidima, pa Erdogan isto unistava sekularnost u Turskoj...
Momcino, sekularnost nije nigdje vise u modi i samo degradira nacije, so help me GOD !
Erdoan je Putin na steroidima, zaboli ga kurko. Samo pusti 2pac - me against the world i pravi haos. Hajmo dalje
[youtube][/youtube]
Nisam ni ja fan Saudije Helleru, licemjerni su, ali sto su siiti dokazali da su licemjerni, to je tek posebna tema
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Za S. Arabiju si u pravu najebali su i to zestoko, opet zao mi naroda tog ali ko im je kriv kada od dolara ne vide prst pred okom.. familiji Saud mislim da ce presudit Iran.. za Izrael mislim da grijesis, njihov poraz i propast bi znacio i propast Amerike jer je to fakticki jedna drzava a mislim da nije jos vrijeme za takvo nesto osim ako oni koji povlace konce iza scene nisu odlucili da izbace Rusiju u prvi plan, mozda cak i Kinu, ali sam 99% siguran da ce SAD potrajat jos barem 100 godina.. I Iran bi nakon svega mogao najebat i to od strane Izraela jer su im oni najveci trn u oku.. i et dosta je politike smaramo ljudeTribalian je napisao/la:Ma kakva svadja.
Kad me vec pitas, mislim ni da od Turske a ni od Izraela nece ostati nista nakon ove zayebancije, a verovatno ni od Saudijske Arabije. Mozda bude neka smanjena Turska, mozda i od Izraela ostane nesto, ali to sto ostane morace da dele sa Palestincima. A zaista mislim da ce tu Saudi Arabija da nayebe najvise. I ne zaboravi da se treca strana jos nije ukljucila u rat ( Kinezi) a kad se i ako se ukljuce onda cemo znati na cemu smo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Izraelu samo spomenite siite, odmah u cosak idu #hezbollah 
Čuj sekularnost nije u modi, jel to neki cinizam il? Jer padanja na sedždu i ljubljenje oltara ce nas odvest u pravom pravcu.
Nullius in verba
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
A najvise mi srce zatreperi kad onaj Hussein Obama poljubi Bibliju na zakletvi. Isto ko NBA - Where Amazing Happens.
Eto bacio sam vam jeno dvaes oksimorona, sad odoh, ustajem u 7, cao
Eto bacio sam vam jeno dvaes oksimorona, sad odoh, ustajem u 7, cao
- alan_kardec
- Kontakt:
hvala svima na čestitkama 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 10 gostiju.