Elem,karakter i ljudskost su cudna stvar...
AkoBogda, Tomo i Kvesa ce biti oslonac nase reprezentacije za godinu,dvije...
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
i kad su ih odbili onda priča da kvesić uopšte više ne može igrati fudbal...neroazzuro je napisao/la:Ma to su izmisljotine, to su oni molili divove da ih prime u svoje redove ali su to oni odbili jer za divove mogu igrati samo svjetske zvijezde![]()
Elem,karakter i ljudskost su cudna stvar...
AkoBogda, Tomo i Kvesa ce biti oslonac nase reprezentacije za godinu,dvije...
ChWilla je napisao/la:možda zato što su gledali i jednog i drugog na djelu?DzoleZeljo je napisao/la:iskreno, da se hoce vise ovo sa Svrakom rijesiti, bio bi najsretniji. Covjek je zasluzio da ide, a neko moguce propadanje ovog transfera bi ga dokrajcilo.
Takoder, nije mi jasno zasto pojedini skljanjaju Filipa kao prvog golmana u stranu, a isticu Antolovica koji je bio cetvrti golman Legije.
Nemojte zaboravtiti, da od kada je Filip stao na gol, mi nismo tekme zijanili.
Nije bit toga nece niko ponuditi neke male pare za njega bit je u ratama jer se danas tako posluje.Glupo bi bilo da nam se ponovi slucaj Sehic hajd da smo Sehu naplatili pa bi sebi mogli dozvoliti taj luksuz.terabajt je napisao/la:Sta se prica kolko bi mogli za svraku dobiti para ?
Iz klupske kase ili od strane Amawovog džepa ?AdamSmith je napisao/la:Igrači isplaćeni.
ma sve se rastalilopitic je napisao/la:Iz klupske kase ili od strane Amawovog džepa ?AdamSmith je napisao/la:Igrači isplaćeni.
Za Spahića sam prekučer govorio da neće potpisati zato što je kilav i nespreman. Što kaže pile87 nije potpisao zato što mu je iskrslo nešto unosnije e pa u dogledno vrijeme ćemo vidjeti da li je to istina. On da je mogao naći strani angažman on bi ga već našao.
Znaći Amaw sada pristaje i na mnogo manju cijenu nego što su se prije nudile za Svraku. Sada je politika daj što se može uzeti dok se još išta i može uzeti. Fino, fino bravo Amawe, Sirano pijaca se nastavlja.
pitic je napisao/la:Iz klupske kase ili od strane Amawovog džepa ?AdamSmith je napisao/la:Igrači isplaćeni.
Za Spahića sam prekučer govorio da neće potpisati zato što je kilav i nespreman. Što kaže pile87 nije potpisao zato što mu je iskrslo nešto unosnije e pa u dogledno vrijeme ćemo vidjeti da li je to istina. On da je mogao naći strani angažman on bi ga već našao.
Znaći Amaw sada pristaje i na mnogo manju cijenu nego što su se prije nudile za Svraku. Sada je politika daj što se može uzeti dok se još išta i može uzeti. Fino, fino bravo Amawe, Sirano pijaca se nastavlja.
Ništa, sada postavite njihove velike slike u klupske prostorije sa natpisom igrači koji nisu željeli prijeći u Sarajevo i koji su sada zaradali doživotni kredit ma kakve igre pružali na terenu ( i svrstajte ih među zaštićenu vrstu gdje je već Amaw svrstan). Ovaj neroazzuro govori da je Kvesić budućnost reprezentacije, a veliko se pitanje postavlja da li će se više uopšte moći baviti nogometom?DzoleZeljo je napisao/la:Josipa i Tomica treba pozdraviti gromoglasnim aplauzom, jer su ljudi pokazali da imaju karakter i respekt.
pitic je napisao/la:Ništa, sada postavite njihove velike slike u klupske prostorije sa natpisom igrači koji nisu željeli prijeći u Sarajevo i koji su sada zaradali doživotni kredit ma kakve igre pružali na terenu ( i svrstajte ih među zaštićenu vrstu gdje je već Amaw svrstan). Ovaj neroazzuro govori da je Kvesić budućnost reprezentacije, a veliko se pitanje postavlja da li će se više uopšte moći baviti nogometom?DzoleZeljo je napisao/la:Josipa i Tomica treba pozdraviti gromoglasnim aplauzom, jer su ljudi pokazali da imaju karakter i respekt.
sta te kume briga vi ste vec sad sampioni uzivaj ba, imate titula imate svega, pusti buraniju jadnu ta cemo mi vi nam kroz noge probacivalipitic je napisao/la:Ništa, sada postavite njihove velike slike u klupske prostorije sa natpisom igrači koji nisu željeli prijeći u Sarajevo i koji su sada zaradali doživotni kredit ma kakve igre pružali na terenu ( i svrstajte ih među zaštićenu vrstu gdje je već Amaw svrstan). Ovaj neroazzuro govori da je Kvesić budućnost reprezentacije, a veliko se pitanje postavlja da li će se više uopšte moći baviti nogometom?DzoleZeljo je napisao/la:Josipa i Tomica treba pozdraviti gromoglasnim aplauzom, jer su ljudi pokazali da imaju karakter i respekt.
vi ste šminkeri imate pare,Željo ce j...t kineze malepitic je napisao/la:Iz klupske kase ili od strane Amawovog džepa ?AdamSmith je napisao/la:Igrači isplaćeni.
Džaba im govoriti za Spahića. Pa Amaw je spremniji od njega, prije bih Amawa stavio na lijevog beka nogo Spahića. Danas nije ništa sto postoRizzla je napisao/la:Vjerujte mi nije neka steta za Spahica jer sam cak ja u boljoj formi od njega , tako da najvjerovatnije sa Stanom na ljevom beku pocinjemo sezonu i najvjerovatnije Igor Anicic ce u narednim danima potpisat jer mu je navodno propo neki ino angaznam uzmite ovo sa rezervom jer nije sto posto--
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.