Ne znam, nekako dobijem utisak da je vama jako teško dovesti trenera, nebitno koji dio grada bio bordo ili plavi. Zašto je tako zapravo ni sam ne znam, ponekad mislim da je jako teško nositi se sa očekivanjima a onda se sjetim jednim bio cilj u Evropu izaći (bordo momci) dok je drugim sredina tabele ok (zadovoljavajuća).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 maj 2024, 21:57Mi smo( Sarajevo ) nažalost primorani. Jedino da se nešto promjeni u međuvremenu, ali teško, baš teško.
Po trenutnom stanju, možda da se desi da dovedemo u paketu SDa i trenera, ali još je to sve pod upitnikom.
On mora biti prvo psiholog jer većina novih puca pod pritiskom i nevjerovatno mi je da nikako nemaju balans u glavama. Malo me iritira što svaki trener koji vam dođe dovodi svoje igrače, niko neće da se prilagodi ma ni sekunde jedne. Bruno momke trpao tri u liniju, a spori svi - Selimović, Cavnić, Cocalić, ne znam ni sam užasno. Dok kod Vas Rožman nikako da postavi igrača na svoju poziciju, Kyeremeh počeo polusezonu na beku a završio na polušpicu.