FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la super » 15 feb 2014, 16:35

storm_raider je napisao/la:I onda bacis pogled na tabelu i vidis sto toliko placu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jel istina da je danas plenum gradjana grada sarajeva prozvao Želju da nije to uredu da su svake godine oni prvaci :lol: :lol:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 15 feb 2014, 16:38

pile87 je napisao/la:
pitic je napisao/la:Gdje neće pasti u formi kada se počneš družiti sa Jamakom i Svrakom.

Kako nećeš biti u hendikepu u odbrani kada se u toj odbrani nalazi silni Kerla. Tragikomični igrač sa bezbroj grešaka posebno u ovoj prvoj polusezoni i koji je Željezničar koštao tonu bodova.
Druze se oni odavno, Kerla je i takav bolji od onih vasih bogalja sa guzovima koji neznaju ni trcat, Kerla ih doslovno moze preskociti.

Pile pasa uvijek sam bio na tvojoj strani ali budimo i mi malo realni njihov klub je u puno boljoj situaciji i imaju kvalitetniju ekipu dosta od nas bez obzira na raspored i dva boda prednosti oni su veci favoriti za titulu

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 feb 2014, 16:39

super je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:I onda bacis pogled na tabelu i vidis sto toliko placu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jel istina da je danas plenum gradjana grada sarajeva prozvao Želju da nije to uredu da su svake godine oni prvaci :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: To je jedan od glavnih zahtjeva.
Sport je lijek za tijelo i duh.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 feb 2014, 16:45

CARSON je napisao/la:Pile pasa uvijek sam bio na tvojoj strani ali budimo i mi malo realni njihov klub je u puno boljoj situaciji i imaju kvalitetniju ekipu dosta od nas bez obzira na raspored i dva boda prednosti oni su veci favoriti za titulu
Ma ja se za ekipu vjeruj mi uopste ne sekiram niti bi rekao da oni imaju bolju ekipu, nasa ce djeca bolje igrati nego u prvom dijelu, meni je Svraka bolji igrac nego i jedan njihov.Uostalom nikad nisam bio neobjektivan pa tako ni sada.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pitic
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la pitic » 15 feb 2014, 16:46

Utic je napisao/la:Piticu... idi slavi titulu dok jos mozes, brzo ce poceti sezona pa ce te se ponovo letvama lupati po onom vasem groblju... ne peglaj ovdje vidis da kujemo planove kako da opstanemo u ligi.:D
Ja pročita u avazovom sportu da Željezničar zajedno sa Čelikom kuje planove kako zaustaviti Sarajevo :lol:

fczeljo znaš ti vrlo dobro kako je Kerla odigrao, a da Svraku ne spominjemo kada ste govorili da čovjek bezglavo trči po terenu i da ne zna koju poziciju igra i da uopšte funkcije na terenu nema.A sjećaš se vrlo dobro kada mu je čitav stadion zviždao radi loših igara.

Šta reče Buu 12 bodova vas Kerla koštao, pa eto sa tih 12 bodova bi već prvaci bili univrzuma.

Al kako god neka bude prvoplasirana ekipa ona koja je najkvalitetnija.
SRETAN BROJ - 1725

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 feb 2014, 16:48

Titulu prvaka univerzuma i bajramskih turnira (ako Amar odluci i bozicnih) vama ostavljamo, mi se zadovoljavamo duplom krunom samo. Barem tako kazu protekle godine.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 feb 2014, 16:52

pitic je napisao/la:Ja pročita u avazovom sportu da Željezničar zajedno sa Čelikom kuje planove kako zaustaviti Sarajevo :lol:
Isto kao sto samo sa Leotarom i Velezom izbacili Slobodu, tuzlanskog giganta. A sta tek vama spremamo zajedno sa Celikom niste svijesni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 feb 2014, 16:54

pitic je napisao/la:
Utic je napisao/la:Piticu... idi slavi titulu dok jos mozes, brzo ce poceti sezona pa ce te se ponovo letvama lupati po onom vasem groblju... ne peglaj ovdje vidis da kujemo planove kako da opstanemo u ligi.:D
Ja pročita u avazovom sportu da Željezničar zajedno sa Čelikom kuje planove kako zaustaviti Sarajevo :lol:

fczeljo znaš ti vrlo dobro kako je Kerla odigrao, a da Svraku ne spominjemo kada ste govorili da čovjek bezglavo trči po terenu i da ne zna koju poziciju igra i da uopšte funkcije na terenu nema.A sjećaš se vrlo dobro kada mu je čitav stadion zviždao radi loših igara.

Šta reče Buu 12 bodova vas Kerla koštao, pa eto sa tih 12 bodova bi već prvaci bili univrzuma.

Kujemo planove i to sa celikom :lol:

Jesi ti svjestan da ce vas zuti zapaliti, kad vidi da nemate sanse za titulu?
NO PYRO NO PARTY

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 15 feb 2014, 16:55

Poraz od Neretve, sutra protiv Veleža

http://fkzeljeznicar.ba/poraz-od-neretv ... leza/8027/" onclick="window.open(this.href);return false;

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 15 feb 2014, 16:55

Pa pitari kako vam ne dosadi iz godine u godinu ponavljati pricu kako cete vi nekoga razvaliti, kako cete se prosetati ligom.Ali bas svake godine na pauzama to radite.A na kraju kada vas razvalimo evo zadnjih 5 godina kmecite ko neke placipicke , hoce li ove godine liga biti namjestena ako uzmemo titulu ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 15 feb 2014, 16:56

pitic je napisao/la:

istina, svraka jeste igrao ispod svog nivoa - zabio je 3 gola jesenas iako je bio povrijeđen i igrao na poziciji koja nije njegova. kod vas bi bio drugi strijelac. u svojoj najboljoj sezoni je kao defanzivni vezni zabio više nego vaši napadači.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 feb 2014, 17:04

Buu je napisao/la:
pitic je napisao/la:

Kujemo planove i to sa celikom :lol:

Jesi ti svjestan da ce vas zuti zapaliti, kad vidi da nemate sanse za titulu?
Elegant nemoj samnom pokretati priču Leotara i Slobode imaš ove sa sjevero-istoka Bosne pa sa njima raspravljaj o tome. Ja znam jedno da vam ovi sa sjevero-istoka Bosne Leotar neće halaliti nikada u životu. Priželjkuju varaćanje u PLBiH samo radi vas da im opet možete doći gore da riješte račune koje niste još riješili.

Buu ja znam da bi ti volio da nas gosp. Tan zapali, ali ku.ca graha, nego kao i ostali uživaj uz bordo ekipu kao što si uživao preko malog ekrena protiv Partizana nedavno. ;)
SRETAN BROJ - 1725

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 feb 2014, 17:09

sve je to sejo studiozno ispratio. traktat frajer napisa o igrama želje u prvoj polusezoni, sve sa osvrtom i na pojedinačne igrače.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 feb 2014, 17:11

Nama svake pripreme iste, samo gubimo i to od malih timova, ali zato na proljece ... ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 feb 2014, 17:16

fczeljo je napisao/la:
pitic je napisao/la:

istina, svraka jeste igrao ispod svog nivoa - zabio je 3 gola jesenas iako je bio povrijeđen i igrao na poziciji koja nije njegova. kod vas bi bio drugi strijelac. u svojoj najboljoj sezoni je kao defanzivni vezni zabio više nego vaši napadači.
Svraka kada je odigrao najbolju sezonu ono vrijeme i kada je bio u repci takvu sezonu nikada više u karijeri (ni približnu) neće imati i to je također jedan od razloga zbog kojeg ga Amaw želi tušnuti u tuđinu.

ch.willa već sam rekao da volim biti informisan :D
SRETAN BROJ - 1725

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 feb 2014, 17:18

pitic je napisao/la: Svraka kada je odigrao najbolju sezonu ono vrijeme i kada je bio u repci takvu sezonu nikada više u karijeri (ni približnu) neće imati i to je također jedan od razloga zbog kojeg ga Amaw želi tušnuti u tuđinu.

ch.willa već sam rekao da volim biti informisan :D
Vidoviti Pitic svakim radnim danom od 08-16 broj telefona bla bla bal
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 feb 2014, 17:26

zeljeznicar1 je napisao/la:Pa pitari kako vam ne dosadi iz godine u godinu ponavljati pricu kako cete vi nekoga razvaliti, kako cete se prosetati ligom.Ali bas svake godine na pauzama to radite.A na kraju kada vas razvalimo evo zadnjih 5 godina kmecite ko neke placipicke , hoce li ove godine liga biti namjestena ako uzmemo titulu ?

Samo što sad u ovoj prici, ima puno vise realnosti,a toga su Pitari vise nego svjesni,pa i mnogi navijaci Zelje.
Vi imate najbolji raspored,uigranu ekipu,i dva boda prednosti,i sigurno da ste favoriti za titulu.Imate sve u svojim rukama,sad to jos na terenu,treba da potvrdite.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 15 feb 2014, 18:02

Stvarno je ovaj @pitic naporan. Vidim ispisalo se stranica kontam nešto bitno kad on vazi gluposti.
Za SPahića nemam komentara. Ako je fakat nespreman ko ga šiša. Realno je s bozirom na kvalitete trebao biti fino pojačanje ali ako je tako bolje da nije sa nama. Sa druge strane iznerviralo me neki dan ono što je @quetrz pisao sa kafe sa njim. Pravo je bezobrazno od njega ako je on prelomio da ne želi igrati jer nas je zavlačio sve vrijeme i igrao tekme gdje se mogla uigravati druga postava. Ako smo mi rekli ne onda je ok. MOgli smo možda dovesti nekog drugog ljevaka a ovako će to biti teško. Bezveze i glupo ali eto.
Što se tiče Svrake već sam više puta pisao da ga treba prodati radi njega samog a i radi nas mada bi ukoliko ostane mogao biti prevaga u nekoj bitnoj tekmi jer se vrlo često bez obzira na igru nađe u situaciji da riješi tekmu.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 15 feb 2014, 18:37

ma ne znam sto se uposte raspravljate sa ovim padobrancima, oni imaju pritisak a u slucaju da ne osvoje titulu bit ce najbolji ispricani vic u gradu :lol: ...

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 15 feb 2014, 18:49

Radi cega bi pritisak bio na Sarajevu? Malo kola do kraja, dobar raspored Zelje. Pritisak je na Zelji. Sarajevo tek od slijedece sezone je glavni favorit za titulu.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.