shzna je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Udara li te desnica?alan_kardec je napisao/la:Što se Zvezde tiče, privlačno mi je sveHigh je napisao/la:Mislio sam da su izumrli oni koji vole ta monumentalistička orgijanja u sportu.Ali, hajde, vjerovatno je to pravilo da je takva atmosfera oko kluba oko kojeg leluja privlačni fašizam. Nije valjda da i na to žmiriš?
![]()
Fašizam kažeš?
![]()
![]()
To na šta ti i slični tebi žmirite, i rođenom slijepcu je jasno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Najljepši grad, a legendo? 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ima li sta jace?
može neko da mi kaže koji je najlakši način da se pošalje flaša rakije u EU? [WHITE SMILING FACE]
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
to znam, samo nema busa gdje meni treba! moze li se poštom?
Ista gore od trebe papka? Mlatara rukama, vice, psuje kao kocijas, nakrivi i usnu i rukei cigaru dok povlaci dim kontam slomi kuk bog te...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Zar ima danas neka koja nije ovakva ?Rooney88 je napisao/la:Ista gore od trebe papka? Mlatara rukama, vice, psuje kao kocijas, nakrivi i usnu i rukei cigaru dok povlaci dim kontam slomi kuk bog te...
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma ima brate. Vodaju ljudi fine zene majke mi samo mene nesto u zadnje vrijeme hoce maler pa se ofiram po kafani. Jos je dovedem ba u mahalski domaci kafic gdje znam svako lice koje ulazi. Sad bi je zvao opet pa s mosta u Milju da je bacim, picka ti materina balava.topnik1 je napisao/la:Zar ima danas neka koja nije ovakva ?Rooney88 je napisao/la:Ista gore od trebe papka? Mlatara rukama, vice, psuje kao kocijas, nakrivi i usnu i rukei cigaru dok povlaci dim kontam slomi kuk bog te...
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vidi ga što se fali da voda trebeRooney88 je napisao/la:Ista gore od trebe papka? Mlatara rukama, vice, psuje kao kocijas, nakrivi i usnu i rukei cigaru dok povlaci dim kontam slomi kuk bog te...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Books before hoes !
Životna filozifija
Životna filozifija
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 08 jan 2016, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Evo ti je ebla te ona, pa vodaj i bambusaj do kraja zivota. Prvu kada bi ti progovorila stisnuo bi saku. Nikad vise ove s fejsa, ali nikaaad!rio_Ferdy88 je napisao/la:Vidi ga što se fali da voda trebeRooney88 je napisao/la:Ista gore od trebe papka? Mlatara rukama, vice, psuje kao kocijas, nakrivi i usnu i rukei cigaru dok povlaci dim kontam slomi kuk bog te...
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Jel to trebe po gradu vodaš? Koji si ti brate doktor za ženeRooney88 je napisao/la:
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jbsemessilla je napisao/la:Jel to trebe po gradu vodaš? Koji si ti brate doktor za ženeRooney88 je napisao/la:![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Kako je omladino!?
Kako si mi ti čika @Dantes?
Kako si mi ti čika @Dantes?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ko je ova @Almedinaa?
Ako ovo čitaš, slobodna si da pošalješ link od fb profila na pp. Diskrecija zagarantovana.

Ako ovo čitaš, slobodna si da pošalješ link od fb profila na pp. Diskrecija zagarantovana.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A nesto meni prigovara.messilla je napisao/la:Ko je ova @Almedinaa?![]()
Ako ovo čitaš, slobodna si da pošalješ link od fb profila na pp. Diskrecija zagarantovana.![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- JoseMourinho
- Kontakt:
ovom banovase onaj prehrambeni proizvod pa nadje drugu na forumu

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 37 gostiju.