Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Idi u pm i ti De Gea
- King_James
- Kontakt:
Al da se ne lažemo i De Gea je grozan odavno. Mislim ne tražim da na svakoj brani brdo zicera, al brate svaka druga lopta prođe kroz njega
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Tako je,nek malo grije klupu...King_James je napisao/la:Al da se ne lažemo i De Gea je grozan odavno. Mislim ne tražim da na svakoj brani brdo zicera, al brate svaka druga lopta prođe kroz njega
Tanko je ovo danas
3 kolo već su mi se popisali u volju za ligom bravo veliki Solskeru nisi ni prvu pobjedu zaslužio sad aplaudiraj pa aBda u Molde jos malo
Hoće li moron uputiti izvinjenje putem društvenih mreža ili će se praviti blesav. Hvala mu na 5 prosutih bodova u prva tri kola.
Gdje Ed na tribinama, **** li mu familiju
Glory Glory Man United
I na onako siromasan roster povrede vjerovatno mjesecne Martiala i Shawa
idemo dalje
Pocnite se navikavati ovako ce biti svako kolo

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Iz ove zadnje 2 utakmice ako solskjer ne skonta gdje grijesi nek sam da otkaz. Lingard aut skroz. Reko sam opet ce pogba biti kriv, ali po meni nije. Da je izveo pravu postavku, a ne ovu sa lingardom utakmica bi vec bila rijesena u nasu korist..
Bez Martiala u napadu nećemo moći maknut, a sigurno slijedi pauza.Policeman je napisao/la:I na onako siromasan roster povrede vjerovatno mjesecne Martiala i Shawaidemo dalje
Ovo je po meni već teška situacija jer je roster premršav, a povrede su tu nakon 3 kola. Haotično stanje u najavi.
Tekma je mogla vrlo lako krenuti željenim tokom da su mrvicu smireniji i da tu ima dobar kreator koji će stalno biti sa loptom. Pogba se mora maknuti sa centralnog veznog jer je veća opasnost po naš gol nego protivnički.
Nimalo dobra situacija pred nama.
Jbt cekam citavu sedmicu utakmicu i onda ovako zavrsi. Solskjer kriv opet. Proslu tekmu pogba fulao penal, prebacio pritisak izvodjenja na reshforda. 1. Poluvrijeme katastrofa. 2. Poluvrijeme se moglo gledati, igrali su bolje. Sve je stvar u postavci i izboru igraca. Bez trojice u sredini nema igre, da imas mesija u ekipi a ne lingarda..
Boduje se po hijerarhiji i prema toj tablici trebaju biti okrenuti svi pogledi. Znaci ide Pogba/De Gea, pa druga garda sa Martialom, Rashom... da bi se na kraju iste nasli igraci bez ozbiljnijeg iskustava.
Na temeljima pobjeda gradis mentalitet i tu smo dobrim dijelom i zbog Labilnog izgubili 4 bobe u zadnje dvije tekme iako je pomenuti protiv plavaca bio fenomenalan.
Tek kada se oni najbolji pokazu u najboljem izdanju mozemo ocekivati kljucni preokret glede rezultata. Ponavaljam to ce biti duzi proces jer ce i ovi omladinci kiksati, sasvim prirodno stanje.
Na temeljima pobjeda gradis mentalitet i tu smo dobrim dijelom i zbog Labilnog izgubili 4 bobe u zadnje dvije tekme iako je pomenuti protiv plavaca bio fenomenalan.
Tek kada se oni najbolji pokazu u najboljem izdanju mozemo ocekivati kljucni preokret glede rezultata. Ponavaljam to ce biti duzi proces jer ce i ovi omladinci kiksati, sasvim prirodno stanje.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
koji psihopata moraš biti da ovako nešto to i u šali i napišeš. fujSREBRENI je napisao/la:Ovaj Mancester može spasiti samo avionska nesreca da se stoka zamijeni
Zadnja izmjena: osgood, dana/u 24 avg 2019, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Zamisli kakvi su ljudi okupljeni oko kluba da sa ovim rosterom krenes u novu sezonu,koliko se razumiju u fudbal kad smo minovde skontali da ulazimo slabiji nego prošlu sto si trebali da se pojačaju sa pet klasa i ne strahuju za ligu prvaka oni nonsalantno idu u potok da drugu god za redom ne igraju ligu prvaka
Cuj ovog i procesa jel moguće da ima ovako glupih likova koji pričaju o nekom procesu sa trenerom kojem je uspjeh najveći vodjenje Cardiffa
Cuj ovog i procesa jel moguće da ima ovako glupih likova koji pričaju o nekom procesu sa trenerom kojem je uspjeh najveći vodjenje Cardiffa
Hajd molim te odjavi se sa foruma.Asteriks je napisao/la:Boduje se po hijerarhiji i prema toj tablici trebaju biti okrenuti svi pogledi. Znaci ide Pogba/De Gea, pa druga garda sa Martialom, Rashom... da bi se na kraju iste nasli igraci bez ozbiljnijeg iskustava.
Glory Glory Man United
Prestani da me citiras, ex korisnice LvG. Misterija kako vidis one na ignore al manje vazno.
Poz.
Poz.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Da se citiramtajger je napisao/la:Jbo ti Lingard majku kad god ti on započne molit ću Allaha da izgubiš koliko vas volio,daće Bog otkaza ti došao
Samo ako neko može nek stavi izjavu Solskera hoće li reći da je sreća kriva
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Desi se jer je Lindelof smiješan lik u duelu, kako zračnom, tako i na zemlji. Ono je sramotno za jednog stopera u Engleskoj, onako duel lagano izgubit, pa makar s druge strane bio Kane, a ne ko god već iz yebenog Palacea. I tu si utakmicu izgubio već, tog momenta.Rooney88 je napisao/la:Ne sjecam se kada sam vidio gluplji gol. Desi se jbga, iz nicega nakon sto im loptu nismo dali pola sata.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ole ispucao sve kredite , rješenje je da ode čim prije dođe neko poznato i dokazano trenersko ime makar to bio Big Sam. Ići na osvajanje lige uefa ove sezone, bojim se da su nam prva četiri mjesta sa ovakvim levatima u sredini i Pogbom i DDG-om kao igračima protivničke ekipe, nedostižan san.
Glory Glory Man United
Sirinu rostera je smijesno i spominjati evo 2 povrede i ekipa vec desetkovanaPoligon10 je napisao/la:Bez Martiala u napadu nećemo moći maknut, a sigurno slijedi pauza.Policeman je napisao/la:I na onako siromasan roster povrede vjerovatno mjesecne Martiala i Shawaidemo dalje
Ovo je po meni već teška situacija jer je roster premršav, a povrede su tu nakon 3 kola. Haotično stanje u najavi.
Tekma je mogla vrlo lako krenuti željenim tokom da su mrvicu smireniji i da tu ima dobar kreator koji će stalno biti sa loptom. Pogba se mora maknuti sa centralnog veznog jer je veća opasnost po naš gol nego protivnički.
Nimalo dobra situacija pred nama.

2g pod Mourinhom konstantno smo gledali problem gdje Pogbu postavi u sredinu kao zadnji vezni i vidjelo se da ne funkcionise i sto je na kraju i rezultiralo raspadom i otkazom
Dolazi Ole na pola sezone i postavlja 3 igraca u sredinu s isturenim Pogbom i odmah pocinje bolja igra i rezultati i evo sad pocetak nove sezone i cemu forsiranje opet s 2 vezna i povucenim Pogbom stvarno ne razumijem jedino da se mozda napravi mjesto u prvih 11 za engleskog Ronaldinha(Jesse Lingard) nema drugog objasnjenja
3 utakmice u sezoni 3 penala dobili pa kud ces bolju situaciju i oni iskoriste 1

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Drugovi, ne trošite džabe tastature u razmišljanju, ovdje su danas jednostavno usrali svi - od djece do iskusnih, tako da nema potrebe tražiti krivca na terenu. Amnestiran je jedino mali James koji je danas ostavio sve na terenu. I koji je jedini pokazao da je mudonja. Šta je sa ostalima? Labile je kreten, igra na 20%, zajebava se, košta nas bodova, ali nije ni on isključivi krivac. Kriv je norvežanin, koji je “dirigent” ovog nereda. Prošle sezone, kad su kola krenula nizbrdo, rekao sam da mu treba jedna off sezona da pripremi. I dobio ju je - offsezonu, igrače po svom ukusu (minus veznjak kojeg je tražio), pripreme kakve je želio. Počistio one koji mu se ne sviđaju... i? Igra, nema. Ja je ne vidim, ima li ovdje ko da mi kaže šta to mi želimo igrati. Koji koncept, koja formacija? Šta je ovo? Muhe bez glave preko 60 minuta utakmice. Ho-ruk strategija. Vezni red ranga propalog Fulhama. Fol 80% possession. Stali ljudi iza lopte i valjali se od šege vjerovatno gledajući nas kako se patimo ne znajući šta da radimo s loptom. Ništa. Nabij loptu i moli boga da ili padne na glavu Harryu ili da će lijevo krilo promješati petoricu i dati nešto na zicer. jadno. Toliko hvaljena fizička priprema? Toliko je dobra da si u trećem kolu ostao bez dva igrača zbog ozljeda mišića. Treće, mentalni patuljci - malo se engleski kvarnjak mediji raspišu o problematičnom izvođenju penala, niko ne smije prići lopti. U fergijevo doba niko nije mogao prići igračima, jer je stari majstorski uzimao pritisak na sebe. Dalje, Ono Rashfordovo silovanje svakog slobodnjaka bez da mu iko išta prigovori... Igranje dva igrača koji evidentno ne žele biti tu... Samo je jedan zajednički faktor za ovaj nered, a to je OGS. Iz ovakve perspektive mi se čini da je ovo sve malo prevelik zalogaj za njega. Nažalost, ne dozove li se brzo, mogao bi biti ex do Boxing Daya. Najgore je to što je onda piši propala sezona, jer nijedan trener vrijedan angažmana neće biti dostupan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.