Muda se pokazuju kad se treba ganjat sa sugradjanima i aylom, sudije i vico bez brigescudetto89 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:38Nismo mi delije nemamo mi takvih burke, a sve dok se to ne desi, klat ce nas sudjenjem
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najjače obori Renana, Kazkagić okrenu glavu i šprinta prema golu Sarajeva hahahahaha
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
33-11 faulovi hahahahaha koja lakrdija, **** li ti alija majku i dejtonu i što moramo igrati sa ovim genocidašima u istoj ligi a dok nam Abdićevac sudi...
- Kockoglavi
- Kontakt:
Kazlagicu je.em ti majku balijsku prodanu. J.bo li ti vico i borac svu familiju kao i pomocnicima.
- napoleon72
- Kontakt:
Sarajlijama je prece da se mlate s komsijama po gradu, dok koljac s Grbavice Sasa Baricanin hoda ispred Sebilja a ovakvi imbecili kao Kazlagic unistavaju fudbal.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Pa ispadas glup sa komentarom. Sam sebe demantujes.leo1946 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:22Jeste, uzivam da pljujem, to mi je satisfakcija kao malo sta.. pileci mozguajdohordas je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:19Znaci sam sebe demantujes. Ne ocjenjujes i ne dajes sud zbog vecerasnjeg nastupa nego opcenito od ranije sto si gledao ?
Bitno popljuvat samo jelde ?
Ovaj remi je ravan pobjedi, obzirom na okolnosti.
Jednostavno bilo koja ekipa u ovoj ligi da ima ovakvu podrsku Saveza i sudija bila bi sad u vrhu tabele i borila bi se za nesta, ovo je prosto nevjerovatno.
Jednostavno bilo koja ekipa u ovoj ligi da ima ovakvu podrsku Saveza i sudija bila bi sad u vrhu tabele i borila bi se za nesta, ovo je prosto nevjerovatno.
Korektan bod, maksimum sa ovakvim dijeljenjem (ne)pravde. Idemo se pobit sa Zrinjskim pa onda sa Velezom.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Suđenje kriminalno.
Čestitke igračima na borbi,da su ovako trčali na derbiju pet bi hadaljima zabili.
Ali priznat se mora potanka smo ekipa sa potankim trenerom.
Čestitke igračima na borbi,da su ovako trčali na derbiju pet bi hadaljima zabili.
Ali priznat se mora potanka smo ekipa sa potankim trenerom.
Izivljavanje nad nama dva puta zaredom u srcu sarajeva je slika i prilika kako smo mi propali kao drustvo. Mi nemamo ni institucije, ni grad, ni mafiju ni nikoga da nas zastiti. Ne do bog da se zarati, ko bi nas branio, tiktokeri?! Qurac moj bi neko ovo smio radit dok je celo babuka bio ziv
Goloruki smo, jadni i bez petlje.
Ovaj Kazlagić u normalnim okolnostima ne bi bez tjelesnih povreda napustio Sarajevo.
Ovaj Kazlagić u normalnim okolnostima ne bi bez tjelesnih povreda napustio Sarajevo.
Nabijem mu mamu ko god šta kaže protiv ovih momaka. Ovaj bod večeras je isto kao tri, ćelo nas je ubio faulovima. Dao bog da ga stigne kazna, koju je i zaslužio.
-
- Kontakt:
normala su odigrali sudija klao kao i obicno
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
+1 kako neko može psovati našima nakon ovakvog suđenja.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Tanka smo ekipa i imamo trenera bez rukopisa i prepoznatljivog stila igre.
Bez obzira na ovu lakrdiju od sudjenja, ako neko zna sta mi igramo nek napise.
Bez obzira na ovu lakrdiju od sudjenja, ako neko zna sta mi igramo nek napise.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Apsolutno.napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2024, 22:42Sarajlijama je prece da se mlate s komsijama po gradu, dok koljac s Grbavice Sasa Baricanin hoda ispred Sebilja a ovakvi imbecili kao Kazlagic unistavaju fudbal.
NEMA NAZAD
- Kockoglavi
- Kontakt:
Dabogda kazlagu za lijeka svaki fening za lijecenje trebao
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ovim psovacima i pljuvacima to je nesto sto jedva cekaju. Kao fol navijaci
Trenutno korisnika/ca: amypitar, galia95, Hajdeee, mnon46, newton_heath_lyr, Seipronto, Varijantas8, ŠTA_JE i 85 gostiju.