A vidi Tatka zvanog 'Glava' iza.hilmo je napisao/la:Ode gazela![]()
![]()
Prvo glava ide pola metra ispred, pa onda ostatak Tatomirovica
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A vidi Tatka zvanog 'Glava' iza.hilmo je napisao/la:Ode gazela![]()
![]()
Haj' sto je seljacina ali brate sto je onakva rupetina..Shooter je napisao/la:Razlog sto je Ostrakovic suspendovan je taj sto je Plakalu opsovao mater. Tupa seljacina.

Da slazem se,pogotovo zato sto nijedan od njih nije pravo krilo.Nekog od te trojice se rijesiti i dovesti jedno pravo krilo.A i te krilne pozicije nam i nisu najveci problem.Nas najveci problem je sredina terena i lijevi bek a vala i na desnom nam nije bajno.Realno Rustem,Radovac bi u Sarajevu kakvog zamisljamo mogli biti samo dobar backup bar zasada,tako da bi trebali znatno ojacati sredinu terena koja je najvaznija a ostalo bi se moglo i krpiti kad imas dobar vezni red. Onda na ljeto dovesti desnog i lijevog beka i krilo za EUROPU.belosevic28 je napisao/la:Pitanje je da li su gotovi papiri za novog golmana?! Sto se tice krila , nuzno nam je potrebno jedno jer nam na tim pozicijama igraju Amer, Krle i Seki... Ja bi doveo Jovica iz Borca, lik je masina. To ie neko moje skromno misljenje...
previse ste kriticni prema VelkoskomEvander je napisao/la:Meni je doprinos igri bitniji od neke frljoke ili spordaicnog gola, a njegov doprinos igri je u najmanju ruku katastrofalan.
Frajer bukvalno nista ne radi na terenu.
Jer igra mrzovoljno, kao da je zarobljenik pa mora da igra. Dzaba i takav je bolji od bekica i okica. NAZALOSTkanarinac je napisao/la:Krste je nas najlucidniji igrac u ekipi ali su ga toliko ljudi zamrzli kad postigne 2 gola i bude igrac kola,opet je los dobro on ikak igra koji pritisak ima na ledjima.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.