FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Realno jako lose medijske popracene pripreme,prijateljske sa nizerazrednim ekipama i losim rezultatima protiv malo boljih ekipa.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mozda zato sto je neko izrazio zelju da se pripreme rade u tisini (manjoj popracenosti) u odnosu na druge.dimitrijevic je napisao/la:Realno jako lose medijske popracene pripreme,prijateljske sa nizerazrednim ekipama i losim rezultatima protiv malo boljih ekipa.
- champions1921
Ma nama su pripreme značile samo u smislu fizičke spreme. Ekipa je ostala na okupu ne računajući Urdinova i nije ni bilo potrebe za nekim uigravanjima i isprobavanjem nekih "specijalnih" varijanti. Ne mijenjamo komplet ekipu svakih pola godine kao neki pa da nam je potrebno 50 tekmi da se igrači upoznaju. Ne vidim razloge da se mijenja dobitna formula koja funkcionise godinama.
BUDI ŽELJO !!!
- corleone87
- Kontakt:
Tebi je mozda Novigrad i Cibalija kvalitetan protivnik ali meni nisu i ne znam ko je Arsenal spominjao..Ako si pomislio da sam uvrstio tvoj Velez u nekvalitetne tvoj problem..Uz to dvije odgodjene utakmice protiv Rumuna i Sirokog i jos tri utakmice protiv seoskih klubova Turbina,Metkovici i Neretva..Ako su to kvalitetno odradjene pripreme onda nema problema..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj ne kvalitetni protivnicicorleone87 je napisao/la:Vala ovo su nam dosad u posljednjih nekoliko godina najlosije odradjene,nekvalitetni protivnici,3-4 odgodjene utakmice..![]()
ma cao Arsenal nisam te prepoznao
![]()
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ko kakva tetka...........pisac je napisao/la:Molim moderatova da reaguje radi vrijedjana. Hvala.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Kvalitet priprema se ne gleda kroz protivnike. Hoćeš da kažeš da su dobro odrađene pripreme ako odigraš s Partizanom (natambura te), odigraš protiv Basela (natambura te), odigraš protiv Seville i znaći to je to. NIgdje veze..corleone87 je napisao/la:Tebi je mozda Novigrad i Cibalija kvalitetan protivnik ali meni nisu i ne znam ko je Arsenal spominjao..Ako si pomislio da sam uvrstio tvoj Velez u nekvalitetne tvoj problem..Uz to dvije odgodjene utakmice protiv Rumuna i Sirokog i jos tri utakmice protiv seoskih klubova Turbina,Metkovici i Neretva..Ako su to kvalitetno odradjene pripreme onda nema problema..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj ne kvalitetni protivnicicorleone87 je napisao/la:Vala ovo su nam dosad u posljednjih nekoliko godina najlosije odradjene,nekvalitetni protivnici,3-4 odgodjene utakmice..![]()
ma cao Arsenal nisam te prepoznao
![]()
Bitno je da se ekipa uigra, da se fizički bude na nivou, a to se postiže kroz trening, a nije bitno igraš li protiv Neretve ili Seville.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
@pisac pises nekvalitetni tereni, losi vremenski uslovi...Pripreme znace i uigravanje ekipe u uslovima koji ih cekaju u ligi,a mi smo bas u takvim radili.Po meni Zeljo se kvalitetnije pripremio od Sarajeva za ove terene(pasnjake) u BiH.Super su uslovi u Antalyi,al zamisli sok kad dodju u Bijeljinu,Travnik,Lukavicu...Ustvari,sta tebe briga kako je Zeljo odradio pripreme,zar nismo mi ti koji visimo na vasoj temi i komplexasi?
pisac napiše l' se šta?
Logika, sto losije to bolje. Krasno 
Nemoj biti realan pa makar i svi argumenti bili vise nego ociti
Nemoj biti realan pa makar i svi argumenti bili vise nego ociti
Ne mogu vjerovati oko cega se vodi diskusija.Provali neko glupost o losim pripremama i vi se uhvatite supljiranja.
Je li to neko pratio ekipu na pripremama i vidio je da su one lose.Jel to nekov ovdje zna kako to priprema treba da izgledaju,vidio je da one ne izgledaju kako treba i kaze nam ovdje da su nam pripreme bile lose.
Ja mogu i da razumijem navijace FKS da trune o svemu,ljudi su zeljni rezultata,trofeja.Sad misle da je doslo njihovo vrijeme i trune. Pa izmedju ostalog podcijenjuju tim koji ih je razbio u zadnjoj utakmici,koji je ispred njih na tabeli,al hajd,ljudima fakat nije bilo lako svih ovih godina.
Ali ne mogu da razumijem da se primite na nebulozne diskusije i sami pocnete diskutovati slicno njima.Pustite ljude u klubu da rade svoj posao,uradice ga najbolje sto znaju i mogu i to je to.Nase je da, kad dodje vrijeme,uradimo nas dio posla.
Je li to neko pratio ekipu na pripremama i vidio je da su one lose.Jel to nekov ovdje zna kako to priprema treba da izgledaju,vidio je da one ne izgledaju kako treba i kaze nam ovdje da su nam pripreme bile lose.
Ja mogu i da razumijem navijace FKS da trune o svemu,ljudi su zeljni rezultata,trofeja.Sad misle da je doslo njihovo vrijeme i trune. Pa izmedju ostalog podcijenjuju tim koji ih je razbio u zadnjoj utakmici,koji je ispred njih na tabeli,al hajd,ljudima fakat nije bilo lako svih ovih godina.
Ali ne mogu da razumijem da se primite na nebulozne diskusije i sami pocnete diskutovati slicno njima.Pustite ljude u klubu da rade svoj posao,uradice ga najbolje sto znaju i mogu i to je to.Nase je da, kad dodje vrijeme,uradimo nas dio posla.
Ciljano se nije htjelo sa jacim protivnicima,mi kao ekipa znamo gdje smo,samo jedan igrac iz prvih 11 je otisao,nismo doveli 10 igraca kao neki pa da nam treba dosta jakih utakmica za uigravanje i stimanje ekipe,ovaj Zeljo je konstanta.Momci su radili preko pauze,svi ovi igraci su odradili glavne pripreme na ljeto.
Samo da ne bude povreda do kraja priprema i to je to.
Forma se tempira za 1. mart,tek tada ce se moci napraviti ozbiljnija analiza,koliko smo jaci.
Samo da ne bude povreda do kraja priprema i to je to.
Forma se tempira za 1. mart,tek tada ce se moci napraviti ozbiljnija analiza,koliko smo jaci.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Re: FK Željeezničar
Nas problem je spic mi nemamo igraca koji ce iz nicega postic go
Bez ljutnje ali mi nemamo sanse da ostanemo prvi.Na xalost ali tako je.
Ovaj zimski pesimizam mi se uvijek svidjao,tek tad znam da se nesto fino za nas sprema..
Amar majstor stisavanja euforije i prebacivanja svega na rivale
a onda lagano plavo proljece.
Amar majstor stisavanja euforije i prebacivanja svega na rivale
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Velež-Željezničar 0:0 16.02.2014: " onclick="window.open(this.href);return false;
Trebamo biti zadovoljni i mi i vi jer nije bilo niti jedne povrede, rezultat je danas bio u drugom planu...
Trebamo biti zadovoljni i mi i vi jer nije bilo niti jedne povrede, rezultat je danas bio u drugom planu...
Zadnja izmjena: RodjeniiBrato, dana/u 16 feb 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Na ovom klipu, ovaj Bogdanović je katastrofa.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ti si prijatelju ko vrijeme... danas ovako, sutra onako... pa ubijas s pesimizmom i onda nakon neke nase dobre predstave i pobjede pricas kako smo masina, kako smo sampioni i tako to... i prosle godine je bila prica da se nema napadac, Adil krampa, a ono titula hladno legla... daj ba, prestanite s kenjazom i cekaj da pocne...Alipasino je napisao/la:Nas problem je spic mi nemamo igraca koji ce iz nicega postic go
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovaj je gori od Aldina...BlueIsTheColor je napisao/la:Ti si prijatelju ko vrijeme... danas ovako, sutra onako... pa ubijas s pesimizmom i onda nakon neke nase dobre predstave i pobjede pricas kako smo masina, kako smo sampioni i tako to... i prosle godine je bila prica da se nema napadac, Adil krampa, a ono titula hladno legla... daj ba, prestanite s kenjazom i cekaj da pocne...Alipasino je napisao/la:Nas problem je spic mi nemamo igraca koji ce iz nicega postic go
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- feningitm87
- Kontakt:
Po ovom klipu, odbrana kriza.. Pripreme nisu stvarni odraz stanja u ekipi, nismo ni prijasnje pripreme nesto briljirali, ali ovo me polako zabrinjava. Znam da su pitari prosle pripreme (sad na ljeto) nikoga nisu dobili ovako nesto, i znate da su ih pekari izbacili iz EL, da su se u prvenstvu mucili i to pravo za ovo drugo mjesto sto imaju.RodjeniiBrato je napisao/la:Velež-Željezničar 0:0 16.02.2014: " onclick="window.open(this.href);return false;
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Odbrana kriza, sredina kriza, napad kriza.
Nisam vidio akciju da je iko napravio. Šanse smo imali jedino iz prekida i iz nekih centaršuteva. Nemamo cijeli meč pa ne možemo pričati ništa. Vidi se da niko ne daje ni 30% od onoga što može. Teren je bio extra loš.
Ne bih da se složim sa ovima gore za pripremne. Jednostavno što su jači protivnici time će se i više ekipa zalagati. Trebalo je malo više jačih utakmica.
"Money doesn't guarantee success" - Jose Mourinho
Nisam vidio akciju da je iko napravio. Šanse smo imali jedino iz prekida i iz nekih centaršuteva. Nemamo cijeli meč pa ne možemo pričati ništa. Vidi se da niko ne daje ni 30% od onoga što može. Teren je bio extra loš.
Ne bih da se složim sa ovima gore za pripremne. Jednostavno što su jači protivnici time će se i više ekipa zalagati. Trebalo je malo više jačih utakmica.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
[quote="jaludovolimte"]Odbrana kriza, sredina kriza, napad kriza.
ne rise
ne rise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.