FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Velkoski je prošle sezone bio uz Stojceva naš najkorisniji igrac. Ove sezone baš i ne briljira, ali raji najviše smeta nezalaganje i manjak želje. Ne slažem se da je ove sezone naš najgori igrac, jer ima puno gorih. Momak ima samo tri gola manje od Benka, koji je prvi strijelac lige. Raja ga je nakon onog incidenta malo uzela na zub, pa ima poseban ''tretman'' od strane pojedinih navijaca. Smeta i meni taj manjak želje, tako da mislim da je najbolje da malo preseli na klupu i porazgovara sa psihijatrom. To je sasvim normalno, jer je ocito da ima neki problem.
Das Ist Walter
- Evolution87
- Kontakt:
evander puno sere.
Statistcki, nas najbolji igrac i prosle i ove sezone.
Statistcki, nas najbolji igrac i prosle i ove sezone.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
jel u subotu organiziran prijevoz autobusima ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FKSINFO ne radi a cisto sumnjam da ce biti prenos sutra
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Slazem se sa vecinom posta osim sa prvom stavkom.kanarinac je napisao/la:Krste je nas najlucidniji igrac u ekipi ali su ga toliko ljudi zamrzli kad postigne 2 gola i bude igrac kola,opet je los dobro on ikak igra koji pritisak ima na ledjima.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ako zelimo u grupe LP il EL, nama nijedan igrac nije kvalitetan za to takmicenje, izuzev Delaca.
Svi su oni prolazni, samo ostajemo mi navijaci i FK Sarajevo. A svakako ako ode Krste il neko drugi, doci ce mnogo bolji igrac jer rastemo iz dana u dan.
Svi su oni prolazni, samo ostajemo mi navijaci i FK Sarajevo. A svakako ako ode Krste il neko drugi, doci ce mnogo bolji igrac jer rastemo iz dana u dan.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bolanos je napisao/la:Slazem se sa vecinom posta osim sa prvom stavkom.kanarinac je napisao/la:Krste je nas najlucidniji igrac u ekipi ali su ga toliko ljudi zamrzli kad postigne 2 gola i bude igrac kola,opet je los dobro on ikak igra koji pritisak ima na ledjima.Dodajem da jos sluzi kao paravan Benku da se uvijek on okrivi za sve a ovaj je blago receno ove sezone...

MojGradMojKlub je napisao/la:A skont'o sam, u svakom slučaju bolje dati petaka pa gledati sa centralne tribine nego dati 7 km pa gledati sa male niske betonske tribine iza gola
Fakat je ovo lopovluk.
Zapad 5 sredina terena najbolje mjesto za pracenje utakmice.A za gostujuce 7 iza gola.Mislim da bi nasa uprava trebala regovati i zastiti svoje navijace.Sigurno da je cijena trebala biti obrnuta.
Ja znam da su se kone zalile za jug NS BIH jer im je cijena bila vece nego sjeveru,a isti uslovi na tribini.Pa su nasi stavili jednaku cijenu kao na jugu,a za clanove ide popust.
Ovo je cista otimacina.
Od bekica nije bolji
Ni arslan leon
A za makedonce
Da ne pricham
Od njega je bolja i kaliopi
Ni arslan leon
A za makedonce
Da ne pricham
Od njega je bolja i kaliopi
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
MortemHz je napisao/la:Bolanos je napisao/la:Slazem se sa vecinom posta osim sa prvom stavkom.kanarinac je napisao/la:Krste je nas najlucidniji igrac u ekipi ali su ga toliko ljudi zamrzli kad postigne 2 gola i bude igrac kola,opet je los dobro on ikak igra koji pritisak ima na ledjima.Dodajem da jos sluzi kao paravan Benku da se uvijek on okrivi za sve a ovaj je blago receno ove sezone...

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prati li iko treninge, kakav je ovaj novi golman Pavlovic? Kad bi mogao steci pravo nastupa?
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ja sam cuo da je zapusten malo i da rade stalno sa njim, nij branio godinu nigdje, a steci ce pravo nastupa protiv slobode19FKS46 je napisao/la:Prati li iko treninge, kakav je ovaj novi golman Pavlovic? Kad bi mogao steci pravo nastupa?
Mosa RajvoSa
Taman da do tad Emir pokaže svoj kvalitet i da ga jedino Matej izbaci s gola 
Koliko je karta sutra u Lukavici ? 10 ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da,okupljanje na DobrinjiHaver ! je napisao/la:Koliko je karta sutra u Lukavici ? 10 ?
HvalaMortemHz je napisao/la:Da,okupljanje na DobrinjiHaver ! je napisao/la:Koliko je karta sutra u Lukavici ? 10 ?
Neko zna tacno zbog cega info ne radi? U pm saljite odg.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Zna li neko koje je najbrojnije navijacko gostovanje neke grupe u nasoj ligi nakon rata, moze i prije rata? mada tu mislim, da je to Velezovo finale kupa u Beogradu protiv Dinama, sa 10-15 hiljada navijaca?
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Nakon rata msm da je nase u Gradaccukeno83 je napisao/la:Zna li neko koje je najbrojnije navijacko gostovanje neke grupe u nasoj ligi nakon rata, moze i prije rata? mada tu mislim, da je to Velezovo finale kupa u Beogradu protiv Dinama, sa 10-15 hiljada navijaca?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..