On ionako igra po svom.Buu je napisao/la:Sta je sa Hodzicem ? Jos 2 sedmice do pocetka lige, njegov status jos nije poznat. Dino stalno govori da ce se vratiti, ali nikako da kaze kad ce se vratiti. Nemoguce da klub ne zna kad ce im se vratiti glavni napadac. Kad misle da se uigra sa timom?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
Čuj ovog.Sarajlijc@ je napisao/la:Mozda ga Liverpul posalje u neku svoju filijalu.Buu je napisao/la:Sta je sa Hodzicem ? Jos 2 sedmice do pocetka lige, njegov status jos nije poznat. Dino stalno govori da ce se vratiti, ali nikako da kaze kad ce se vratiti. Nemoguce da klub ne zna kad ce im se vratiti glavni napadac. Kad misle da se uigra sa timom?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
- Ultras1921
- Kontakt:
Ja imam osjećaj da se on neće vratiti 
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Mozda ga posalju u Cardif.
Od Pitara me nista ne bi iznenadilo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo se vi smijte ali realna opcija je da neko ko je zaduzen za njegovu karijeru smatra da ce vise napredovati recimo u Championshipu nego u nasoj ligi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bez zayebancije ja sam čuo da bi mogao u Championship na posudbu, e sad jel' istina nijel' vidjećemo...
DRUG NEBI TI PUNCA
I Celsi misli da ce Delac vise napredovati u Sarajevu, pa ga vamo poslali.
joj pitica

I ja isto,do sad bi se vratio ..nadam se da griješimUltras1921 je napisao/la:Ja imam osjećaj da se on neće vratiti
Željeznicar za život cijeli !
Kvesa je večeras produžio ugovor! !!
Hvala Bogu za Kvesu.
Da se trebao vratiti, dosao bi do sad. Sigurno ce u neku jacu ligu, sto je i bolje za njegovu karijeru, ovdje sigurno ne moze napredovati kako bi mogao npr. u championshipu ili belgiji, holandiji.. ma koliko mi prizeljkivali njegov povratakUltras1921 je napisao/la:Ja imam osjećaj da se on neće vratiti
Kvesa je potpisao na godinu ipo,odlicno ide njegov oporavak,on je u odlicnom psihofiz.stanju...
Ne brinite za Hodzica,dolazi sigurno.
Ne bih se složio s tobom. Ako Čelzi može poslati Delaca u Sarajevo da napreduje, što ne bi mogao Armin ? a ionako kad se vrati neće dugo ostati, samo do kraja sezone.EmirTM87 je napisao/la:Da se trebao vratiti, dosao bi do sad. Sigurno ce u neku jacu ligu, sto je i bolje za njegovu karijeru, ovdje sigurno ne moze napredovati kako bi mogao npr. u championshipu ili belgiji, holandiji.. ma koliko mi prizeljkivali njegov povratakUltras1921 je napisao/la:Ja imam osjećaj da se on neće vratiti
Ma kakac Delac i Chelsea. Nit je kad vidio Chelsea nit ce ga vidjet.
Armin moze postati igrac Liverpoola, Delac nikad nece prismrdit Chelseu.
Armin moze postati igrac Liverpoola, Delac nikad nece prismrdit Chelseu.
Bitno je da je bio u trenažnom procesu i da će odmah uletiti u tim. Nije potrebno za neko uigravanje jer je kostur ekipe isti, tako da će nam pomoći da odbranimo duplu krunu.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ma ta ce Kvesa,odbio je divove pa mu je zato karijera u pitanju.FKZ1921 je napisao/la:Kvesa je potpisao na godinu ipo,odlicno ide njegov oporavak,on je u odlicnom psihofiz.stanju...
Sad bez zeze,ne vidim nikakav problem u Arinom kasnjenju samo ako je gore prosao kvalitetne pripreme. Uklopice se on s ekipom jako brzo,nije im prvi put da igraju zajedno. Meni je odbrana velika enigma,a ne napad.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Antolović-24, Lončarić-27, Kjosevski-18
B. Čolić-22, Kvesić-23, Kerla-26, Zeljković-26, Bogdanović-23, Hasanović-24, Hasanhodžić-20, Memija-18
Jamak-27, Svraka-26, Tomić-23, Zolotić-20, Stanić-24, Bučan-32, D. Sadiković-20, E. Sadiković-24, Alibašić-19
Hodžić-19, Selimović-30, Bajić-18, Brković-22
nisam mogao a da opet ne iznesem crno na bijelo godine naših igrača (valjda nisam nekog zaboravio)
premlad tim, kako kažu drugi najmlađi u ligi a opet najbolji
čak sam i ove od 26 uvrstio u starije
i opet je to samo 7 igrača ili u procentima 30%
a ustvari tu je jedini starac Vernes Selimović dok bi ovi preostali mogli minimum 5 godina igrati na ovim našim oranicama
i naravno da sam ubijeđen da možemo osvojiti duplu krunu jer ovi igrači imaju šampionski gen
B. Čolić-22, Kvesić-23, Kerla-26, Zeljković-26, Bogdanović-23, Hasanović-24, Hasanhodžić-20, Memija-18
Jamak-27, Svraka-26, Tomić-23, Zolotić-20, Stanić-24, Bučan-32, D. Sadiković-20, E. Sadiković-24, Alibašić-19
Hodžić-19, Selimović-30, Bajić-18, Brković-22
nisam mogao a da opet ne iznesem crno na bijelo godine naših igrača (valjda nisam nekog zaboravio)
premlad tim, kako kažu drugi najmlađi u ligi a opet najbolji
čak sam i ove od 26 uvrstio u starije
a ustvari tu je jedini starac Vernes Selimović dok bi ovi preostali mogli minimum 5 godina igrati na ovim našim oranicama
i naravno da sam ubijeđen da možemo osvojiti duplu krunu jer ovi igrači imaju šampionski gen
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Zaboravio si Fejzica koji je 91. godiste..
Edit:Ara dolazi milion % u toku sedmice,nema brige za to..
Edit:Ara dolazi milion % u toku sedmice,nema brige za to..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Kvesić produžio ugovor do ljeta 2015.
http://fkzeljeznicar.ba/kvesic-produzio ... 2015/8048/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/kvesic-produzio ... 2015/8048/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.