Kapitalizam. Fuj!IlProfessore je napisao/la:Šta se ovo FK Torpedo ograđuje od narkomana koji idu za njima čak i u Bjelorusiju, ccc

Kapitalizam. Fuj!IlProfessore je napisao/la:Šta se ovo FK Torpedo ograđuje od narkomana koji idu za njima čak i u Bjelorusiju, ccc
Sve narkomani a sinoc ti se mama nije zalila na njihIlProfessore je napisao/la:Šta se ovo FK Torpedo ograđuje od narkomana koji idu za njima čak i u Bjelorusiju, ccc
FGR.VratiloSeZlo je napisao/la: Sve narkomani a sinoc ti se mama nije zalila na njih
Cuj ovoga sto se javlja iz junackog srpskog gnijezda ,jel misli profa na dilera zulica ili siptarsku dobrinjsku kolonijuVirtu4l je napisao/la:FGR.VratiloSeZlo je napisao/la: Sve narkomani a sinoc ti se mama nije zalila na njih
Sta je ba indijanac ? Ne javljas gdje se moze uzet tog fursata ?mohikanac12 je napisao/la:Kapitalizam. Fuj!IlProfessore je napisao/la:Šta se ovo FK Torpedo ograđuje od narkomana koji idu za njima čak i u Bjelorusiju, ccc
WestTrebina je napisao/la:GOOOOL. Milanović je sjajno pogodio sa nekih 15-ak metara suprotni ugao. Bordo tim vodi u Kaknju.
Bilo je tu zapravo i više od 15 metara jer je Milanović šutirao van šesnaesterca.
Opet ćemo do Kaknja. Tamo se trenutno ništa posebno ne dešava.
Pokušaj Velkoskog, još se ne zna gdje je lopta završila. Na stadionu nije...
Jesil ti pricao da se raspadate
![]()
Ma ta kazes pile moje.Rokoko87 je napisao/la:Dok ovaj dođe ode sve u krasni, yebem ti Kobilju glavu
Ako je iko ovdje neutralan onda sam to ja. Kako god pogledam, svako nesto osudjuje, nesto negativno kritikuje, samo vi sve podrzavate. Lp.Goodman je napisao/la:Fk Sarajevo žestoko osuđuje prodaju opijata bez dozvole kluba!
Jer je kod nas sve potamanredbull93 je napisao/la:Ako je iko ovdje neutralan onda sam to ja. Kako god pogledam, svako nesto osudjuje, nesto negativno kritikuje, samo vi sve podrzavate. Lp.Goodman je napisao/la:Fk Sarajevo žestoko osuđuje prodaju opijata bez dozvole kluba!
Neki dan sam nabrojao par stvari onom vasem dokurcu, pa covjek se samo postidi i pobjeze. Toliko.BosniaBoston je napisao/la:Jer je kod nas sve potamanredbull93 je napisao/la:Ako je iko ovdje neutralan onda sam to ja. Kako god pogledam, svako nesto osudjuje, nesto negativno kritikuje, samo vi sve podrzavate. Lp.Goodman je napisao/la:Fk Sarajevo žestoko osuđuje prodaju opijata bez dozvole kluba!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Giuseppe1, jurisicduska, Suki46 i 48 gostiju.