Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
hahaha koliko je Paja bitna karika ovog foruma, kad ga stalno spominju. A ko fol ne podnose ga 

Čuj nekakav Wilshere...očigledno ga nisi gledao u više od jedne utakmice čim kažeš nekakav. 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nemoj tako kod njih ti igraju takvi igraci da su igraci kvaliteta Wilshere-a jednostavno bezveze...Bosco je napisao/la:Čuj nekakav Wilshere...očigledno ga nisi gledao u više od jedne utakmice čim kažeš nekakav.
Celik!3,2,2.
Koliko me nervira "VELIKI" VODJA sa ovim svojim odlukama(imam dojam kao da ih moljaka na ostanak) o buducnosti Nasria i Fabregasa,neznam sta se tu ima odlucivat(kad je sve jasno) ako su igraci nezadovoljni i nece da igraju za Arsenal(treba ih otjerat u tri,ma sta u tri u sto P.M. i uzet pare,a zamjene ce se naci),Arsenal je bio i prije njih bice i poslje njih,a to moljakanje od strane Wengera narusava ugled Arsenala(bar meni pao u ocima,a vidim da nisam jedini).
Nisu mi ni jasni neki navijaci Arsenala to jest oni koji zele da ovaj dvojac ostane,sta ih zalite kad oni hoce,zele da idu iz kluba,a takvi(mislima u drugom klubu,bez prave zelje da se bore za Arsenal) sigurno nece puno pomoci Arsenalu samo ce unositi nemir u svlacionici koji ce se prenositi i na druge igrace,a njihove kvalitete sigurno nece doci do punog izrazaja sto nepomaze ni njima,a ni Arsenalu.
Siguran sam da ce prodavanje ovog dvojca(uz dobre pare(oko 55-65 mil).,naravno) biti jedan od boljih poteza kluba mozda je "VELIKI" VODJA ovo trebao uraditi puno ranije(na samom pocetku prjelaznog roka) da se na vrjeme nadu zamjene koje hoce i zele da budu dio Arsenala i da se ljepo uklope tako da ce ovaj potez doci sa zakasnjenjem al opet smatram da bi taj potez bio ispravan.
Nisu mi ni jasni neki navijaci Arsenala to jest oni koji zele da ovaj dvojac ostane,sta ih zalite kad oni hoce,zele da idu iz kluba,a takvi(mislima u drugom klubu,bez prave zelje da se bore za Arsenal) sigurno nece puno pomoci Arsenalu samo ce unositi nemir u svlacionici koji ce se prenositi i na druge igrace,a njihove kvalitete sigurno nece doci do punog izrazaja sto nepomaze ni njima,a ni Arsenalu.
Siguran sam da ce prodavanje ovog dvojca(uz dobre pare(oko 55-65 mil).,naravno) biti jedan od boljih poteza kluba mozda je "VELIKI" VODJA ovo trebao uraditi puno ranije(na samom pocetku prjelaznog roka) da se na vrjeme nadu zamjene koje hoce i zele da budu dio Arsenala i da se ljepo uklope tako da ce ovaj potez doci sa zakasnjenjem al opet smatram da bi taj potez bio ispravan.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
- armin arsenalovac
- Kontakt:
SVAKA CASTlfc.tz je napisao/la:Koliko me nervira "VELIKI" VODJA sa ovim svojim odlukama(imam dojam kao da ih moljaka na ostanak) o buducnosti Nasria i Fabregasa,neznam sta se tu ima odlucivat(kad je sve jasno) ako su igraci nezadovoljni i nece da igraju za Arsenal(treba ih otjerat u tri,ma sta u tri u sto P.M. i uzet pare,a zamjene ce se naci),Arsenal je bio i prije njih bice i poslje njih,a to moljakanje od strane Wengera narusava ugled Arsenala(bar meni pao u ocima,a vidim da nisam jedini).

Pa kod svakog "normalnog" trenera bi oni davno letili. Al et sad su si uzeli kako se kod nas u krajini voli reci "furseta", pa se ko fol kurche, jer su navodno glavni,face itd. A AW izgleda nema avtoriteta. Da je SAF u pitanju drugacije bi se tu pjevalo. Svakako ja sam vec prije a i sad cu naglasiti, da netko ko nezeli igrati za Arsnl moze i mora otici, al naravno da i Arsenal uzme postene pare, koje ga pripadaju.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
vidis kako pricas a ne znas,prosle godine isto je SAF molio Rooneya da ostane sto je ovaj na kraju i ucinio a toliko zarko je zelio otici pa je kasnije shvatio da bi to bila zivotna greska,ko zna mozda i nasri i cesc u slucaju ostanka shvate da im je mjesto u arsenalu !!! u slucaju rooneya se ispostavilo da treba "molit"svoje najbolje igraceProfesor je napisao/la:Pa kod svakog "normalnog" trenera bi oni davno letili. Al et sad su si uzeli kako se kod nas u krajini voli reci "furseta", pa se ko fol kurche, jer su navodno glavni,face itd. A AW izgleda nema avtoriteta. Da je SAF u pitanju drugacije bi se tu pjevalo. Svakako ja sam vec prije a i sad cu naglasiti, da netko ko nezeli igrati za Arsnl moze i mora otici, al naravno da i Arsenal uzme postene pare, koje ga pripadaju.
Tek kad odu, shvatit ce to. Kao i vecina igraca koji su otisliarmin arsenalovac je napisao/la:vidis kako pricas a ne znas,prosle godine isto je SAF molio Rooneya da ostane sto je ovaj na kraju i ucinio a toliko zarko je zelio otici pa je kasnije shvatio da bi to bila zivotna greska,ko zna mozda i nasri i cesc u slucaju ostanka shvate da im je mjesto u arsenalu !!! u slucaju rooneya se ispostavilo da treba "molit"svoje najbolje igraceProfesor je napisao/la:Pa kod svakog "normalnog" trenera bi oni davno letili. Al et sad su si uzeli kako se kod nas u krajini voli reci "furseta", pa se ko fol kurche, jer su navodno glavni,face itd. A AW izgleda nema avtoriteta. Da je SAF u pitanju drugacije bi se tu pjevalo. Svakako ja sam vec prije a i sad cu naglasiti, da netko ko nezeli igrati za Arsnl moze i mora otici, al naravno da i Arsenal uzme postene pare, koje ga pripadaju.

Arsene Wenger wants his two stars players out of Arsenal TODAY so that he can start rebuilding the crisis club.
http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 84191.html
pukla tikva
http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 84191.html
pukla tikva

HZ87
Sa Alex Oxlade-Chamberlainom u pohod na trofeje!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Za godinu ili dvije abd, bit će to igračina.Dylan Dog je napisao/la:Sa Alex Oxlade-Chamberlainom u pohod na trofeje!
Arsene Wenger, July 12:
“Imagine the worst situation — we lose Fabregas and Nasri — you cannot convince people you are ambitious after that. The message we give out is important. For example, you see about Fabregas leaving, Nasri leaving. If you give that message out you cannot pretend you are a big club. A big club first of all holds on to its big players and gives a message out to all the other big clubs that they just cannot come in, serve [themselves] and take away from you. We worked very hard with these players for years to develop them and now it’s a time for us to keep them together.”
“Imagine the worst situation — we lose Fabregas and Nasri — you cannot convince people you are ambitious after that. The message we give out is important. For example, you see about Fabregas leaving, Nasri leaving. If you give that message out you cannot pretend you are a big club. A big club first of all holds on to its big players and gives a message out to all the other big clubs that they just cannot come in, serve [themselves] and take away from you. We worked very hard with these players for years to develop them and now it’s a time for us to keep them together.”

Love is all you need ? False ! You need water and rations .
Il' Pinturicchio' #10
Il' Pinturicchio' #10
Naš Wenger nije običan trener, njegove taktike su modernije, on prvo stvori igrača pa ga poslije za siću proda. 
@Juventino
Mislim da smo se svi složili da je Arsenal totalno neambiziciozan klub, sad je li velikan ili nije dalo bi se raspravljati, ima tu milion parametara koji se dovode u pitanje, ali ja bih rekao da je veliki, a ako ko misli drugačije poštujem.

@Juventino
Mislim da smo se svi složili da je Arsenal totalno neambiziciozan klub, sad je li velikan ili nije dalo bi se raspravljati, ima tu milion parametara koji se dovode u pitanje, ali ja bih rekao da je veliki, a ako ko misli drugačije poštujem.
- -Paja
- Kontakt:
Sve se odvija po planu naseg Vodje, nema razloga za ovu brigu svako ko je opucen u stanje u Arsenalu zna da se sve odvija po zacrtanom planu! Sutra je prvo kolo i nas tim je spreman da demonstrira svu snagu.
Dio Arsenala
- armin arsenalovac
- Kontakt:
kako cemo kad nam ne igra JACK,a nece ni ryo igrat ni sutra ni protiva udinesea-Paja je napisao/la:Sve se odvija po planu naseg Vodje, nema razloga za ovu brigu svako ko je opucen u stanje u Arsenalu zna da se sve odvija po zacrtanom planu! Sutra je prvo kolo i nas tim je spreman da demonstrira svu snagu.

e vidjecemo tu snagu sutra-Paja je napisao/la:Sve se odvija po planu naseg Vodje, nema razloga za ovu brigu svako ko je opucen u stanje u Arsenalu zna da se sve odvija po zacrtanom planu! Sutra je prvo kolo i nas tim je spreman da demonstrira svu snagu.
RvP, Verminator, Gibbs spremni za tekmu.
- guuners_4ever
- Kontakt:
Izostavljeni su i cesc i nasriPortillo je napisao/la:http://www.as.com/futbol/articulo/cesc- ... sftb_2/Tes
Cesc nije pozvan za utakmicu prvog kola Premiershipa.

Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
Pa zato i jesam postavio ovaj zbunjeni smajli. Interesuje me, jel' to zbog odlaska u Barcelonu ili neke povrede ili sta vec.guuners_4ever je napisao/la:Izostavljeni su i cesc i nasriPortillo je napisao/la:http://www.as.com/futbol/articulo/cesc- ... sftb_2/Tes
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- guuners_4ever
- Kontakt:
Cesc i da ne ide iz kluba ne bi bio spreman za prvo kolo .Ali je najizvjesnije da cesc ide,dok za nasrija se nadam da ce ostati ali ...Portillo je napisao/la:Pa zato i jesam postavio ovaj zbunjeni smajli. Interesuje me, jel' to zbog odlaska u Barcelonu ili neke povrede ili sta vec.guuners_4ever je napisao/la:Izostavljeni su i cesc i nasriPortillo je napisao/la:http://www.as.com/futbol/articulo/cesc- ... sftb_2/Tes
Wenger know
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
by Bosco
by Bosco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.