http://weather.yahoo.com/bosnia-and-her ... evo-943828
Yahoo Weather je uvijek tacan
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
samo treba kopirat i pustat na ozvucenjeSnickers5 je napisao/la:ucite li ovu novu argentinsku ??
Gdje se moze cuti kralju?spica je napisao/la:jedno, 368 puta sam presluso novu pjesmu, naravno naucio je al nemogu je se naslusati, a stara ce me izbaciti iz kuce koliko je pjevam xD
ukucaj na youtube mi smo divovi i nauci do nedelje dobroSilkoni je napisao/la:Gdje se moze cuti kralju?spica je napisao/la:jedno, 368 puta sam presluso novu pjesmu, naravno naucio je al nemogu je se naslusati, a stara ce me izbaciti iz kuce koliko je pjevam xD
da je nova pjesma, pa bas i nijespica je napisao/la:jedno, 368 puta sam presluso novu pjesmu, naravno naucio je al nemogu je se naslusati, a stara ce me izbaciti iz kuce koliko je pjevam xD
Nova je ..tumadre je napisao/la:da je nova pjesma, pa bas i nijespica je napisao/la:jedno, 368 puta sam presluso novu pjesmu, naravno naucio je al nemogu je se naslusati, a stara ce me izbaciti iz kuce koliko je pjevam xD
Imas na predhodnoj stranici_BooS_ je napisao/la:naša " You never Walk Alone " ...
PS:
Možel neko cjeli tekst staviti ne mogu da pronađem![]()
Snickers5 je napisao/la:ucite li ovu novu argentinsku ??
sto sad??? razgovaramo o nosiocima igre sarajeva,NAVIJACIMA .... to je takodjer veliki dio NASEG kluuba neznam za sotale,ali u nasoj upravi je dosta NAVIJACA naseg kluba...neki koji su u upravi prije dosta godina su bili na SJEVERU i navijali...i bas nam je normala tema,nit koga vrijedjamo niti nistaadmin je napisao/la:mozemo li se vratiti temi?
hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.