Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

tajger
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la tajger » 24 avg 2019, 19:05

Samo budala ovog može ostaviti do boxing daya

Ako može da sredi Lingardu u Moldeu ako ga i oni budu htjeli za trenera

A kad je izjavio da mnogi od ovih igrača neće nositi dres iduće sezone ja sam napisao da je najbolje i on da iduće sezone ne bude tu i izgleda da je tsko najbolje bilo, sve isto preslikano ko sa kraja prošle sezone .

Opet ne mislim da će se stvari riješiti odlaskom Solskera al neće ni ostankom, kad pravis rekonstrukciju i dugoročni projekat dovedes trenera koji to može i zna a ne da se uči tamo neki Solsker iz Moldea koji nije ni pratio Englesku ligu,a da mu bude izgovor loših igara pravi se ekipa pa papak drži Lingarda iz utakmice u utakmicu u prvoj postavi, samo za forsiranje ovog igrača treba ga nabiti nogom
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 24 avg 2019, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 24 avg 2019, 19:23

---------Matic
McT---------Pogba

Koliko god Matic nije na nekadasnjem nivou Ole nema boljeg igraca za ovu poziciju ovo bezglavo trcanje McT i Pogbe bez igraca poput Matica ne vodi nigdje

Nadam se da ce se spametovati prije nego bude kasno

Kad se napravi rezime ove 3 utakmice James, Martial Maguire i Wan Bissaka su bili na nivou sve 3 utakmice ostali brdo gresaka
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 24 avg 2019, 19:24

James prijatno iznenađenje
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

rille
Kontakt:

Post Postao/la rille » 24 avg 2019, 19:27

Tacno tako Al. Sve dobro napisano. OGS krivac glavni. Pogba je klasa, to se vidi kad ima loptu. Covjek fakat nema s kim igrati, i normalno da ne moze sam. Ubaci A.pereiru, Freda neko mora igrati jos u sredini sa mc.tominejem i pogbom.. Ima ovdje finog materijala za uigrati neki sistem, a da nije ova HO RUK...

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 24 avg 2019, 19:46

AL MENI NAJJACE OD SVEGA kad se sjetim kako je Ole pricao da mu hairdryer metoda nije strana, bogtemazo, ubi te kristal palas on pljesce kraj aut linije :urnebes: ja bi onog lingarda preko stretford enda nabio
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 avg 2019, 19:55

cuj Pogba klasa hah
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 24 avg 2019, 20:02

Još jedna smjesna stvar i dokaz u ovom klubu ne rade ljudi koji se razumiju u ovu igru il je ne prate

LUK JBNI SHAW da odigra sezonu bez povrede 38 utakmica zdrav i da se pripremaš za narednu ja bi rekao ček ovaj mi je sumnjiv ne može on bez povrede hajmo neku zamjenu da imamo

Pa jedino ga navijači uniteda vide u top deset bekova lige a ono možeš naći u svim konferencijama, govori i to koliko smo kao navijači potonuli sa standardima i smanjili apetite za dobrim igračima

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 24 avg 2019, 20:17

De Gea-Wan Bissaka, Lindelof, McGuire, Young-Matić, Perreira, Pogba, Mata, James-Rashford u slijedećoj. Naravno, magu će igrat Lingard i McT

(ovo ako je Martial povrijeđen)
Glory Glory Man United

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 24 avg 2019, 20:25

Kakvu zamjenu za beka moj @tajgere pa vidis da su Glazeri jedva na guzove doveli i ova 2 prijeko potrebna startera Wan Bissaku i Maguirea a kamoli da dovedu jos i beka a tu imaju igraca(Shaw) kojeg su platili £30m taj film necemo gledati s Edom kao glavnim operativcem

Ne vide ga vise ni navijaci u top10 lige mozda prije 2g ali vise ne ocito da je lik limitiram posebno sto se tice ofanzive a konstantne povrede su samo slag na tortu s kojima postepeno gubi ritam i na nekim fizickim sposobnostima pa vec iako je veoma mlad se moze primjetiti da nije brz kao ranije pa samo treba pogledati Wan Bissaku koliko lik vec izgleda mocnije u svim segmentima iako je tek stigao
Shaw=Phil Jones

Ma ima ljudi koji se razumiju u to ne treba sumnjati ja vjerujem da su Ole, Phelan i Carrick imali listu od 5 pojacanja ali sta oni mogu kad je bolid uspio jedva dovesti 3 igraca
Yebiga Ole izgubi Herreru i Fellu a nije dobio nikoga to ne bi mogli nadoknaditi ni najbolji treneri a ne jedan Ole
Sta reci za ofanzivu lik mu uspio dovesti samo igraca iz Championshipa :facepalm:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

rille
Kontakt:

Post Postao/la rille » 24 avg 2019, 21:03

Do sljedece tekme odmorite, pa cemo vidjeti sta su izanalizirali nasi strucnjaci, i hoce li biti pomaka u igri barem..

MANUTDTe
Kontakt:

Post Postao/la MANUTDTe » 24 avg 2019, 21:39

Sta ce analizirati, gora pitda je Ole. Sa ovakvim rosterom uci u sezonu moze samo dupelizac. Iskreno svaka cast Pogbi pa je osto. Ja ne bih osto’ i igrao sa Lingardom materi svojoj

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 25 avg 2019, 01:01

Ma kakav Ole i analize pa Mou je bar imao damu pa je pomaga da nema igrača da mu fali klase a ovaj ide na njihov mlin zadovoljan rostereom, hej izjave to može izjaviti il budala il lik koji je došao da uzme pare i priča kako ovi kažu dok oni nadju novu budalu koja će se zvati trener i smiriti navijače kao ovaj na početku pozdravio se sa cistacicom,vidiš to je ta atmosfera koje nije bilo, postavit će stvari na svoje bla bla bla...i na kraju se kune u Lingarda

Cristal nam uze bodove prva dva kola nisu znali sastaviti akciju, sledeci sautempton ni nalik onoj ekipi a i oni će nam bar bod otkinuti i tako ubodemo jednu pobjedu pa tri kixa i na deset kola mi ćemo počet ganjati priključak za 4 znaci 4 mjestom, tugo moja imal Sunca poslije kiše

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 avg 2019, 10:12

Svaka cast Pogbi sto je ostao, da. Takodjer svaka mu cast sto bolje pasove od njega ima Maguire.

Ekipa je realno puna rupa i tesko da imamo taj kvalitet za top4. Jedino nas moze spasiti neki vanzemaljski zimski prelazni ali ocekivati to od Eda je bezveze. Objektivno nije za to sposoban.

Olea ne krivim previse, Josea smo ipak neopravdano popljuvali. Kasno je sve izaslo na vidjelo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rille
Kontakt:

Post Postao/la rille » 25 avg 2019, 11:01

Vidjeti cete vrijednost pogbe sljedece sezone, kad i on ode. To je jedini kvalitetan vezni koji nam igra jos od skolsa. Mi se od 2012. pa na ovamo povezujemo sa kvalitetnim veznim igracoma, ali niko ne dođe do pogbe. Od Modrica, Kroosa, Sancheza, Alcantare i drugih, niko ne dodje. Sad smo postali sam predmet za uzimanje para, pa sta su samo spiskali love od Fergusona mogli su nove galacticose napraviti. Nece ovo jos na dobro..

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 25 avg 2019, 12:42

Rooney88 je napisao/la:Svaka cast Pogbi sto je ostao, da. Takodjer svaka mu cast sto bolje pasove od njega ima Maguire.

Ekipa je realno puna rupa i tesko da imamo taj kvalitet za top4. Jedino nas moze spasiti neki vanzemaljski zimski prelazni ali ocekivati to od Eda je bezveze. Objektivno nije za to sposoban.

Olea ne krivim previse, Josea smo ipak neopravdano popljuvali. Kasno je sve izaslo na vidjelo.

Pogba je klasa nad klasama, kakve su to rijeci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 avg 2019, 13:26

Brokula je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Svaka cast Pogbi sto je ostao, da. Takodjer svaka mu cast sto bolje pasove od njega ima Maguire.

Nazalost za mnoge je jos uvijek. Nakon svega jos se krive Scott ili Lingaard zato sto Pogba ubode 1 od 10 dodavanja.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 25 avg 2019, 13:56

Rooney88 je napisao/la: Nazalost za mnoge je jos uvijek. Nakon svega jos se krive Scott ili Lingaard zato sto Pogba ubode 1 od 10 dodavanja.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 avg 2019, 13:58

Jel ono on izgubi loptu I dade im kontru iz koje nas dobise?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 25 avg 2019, 14:00

Rooney88 je napisao/la:Jel ono on izgubi loptu I dade im kontru iz koje nas dobise?
Da.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 25 avg 2019, 14:35

Rooney88 je napisao/la:
Brokula je napisao/la:

Nazalost za mnoge je jos uvijek. Nakon svega jos se krive Scott ili Lingaard zato sto Pogba ubode 1 od 10 dodavanja.
To nije uopšte upitno. Momak je odličan i neizostavan igrač kod tri šampionska trenera bio (Conte, Allegri, Deschamps). Vidi se iz aviona da su on i De Gea u užasnom mentalnom stanju, ljudi koji su navikli na pobjede i trofeje sad se nalaze u ovakvoj situaciji. Vidiš im na licu koliko su istrošeni i nemotivisani.

E sad, može se reći da to nije u redu, da oni prvi trebaju biti primjer, ali zato oni nisu materijal za kapitena i vođu. A mislim da je to malo idealističko razmišljanje, volimo mi navijači imati sliku kakav neko treba biti i u najgorim situacijama, ali realno ovaj cirkus bi utjecao na 99% ljudi koji su materijal za kapitena i vođu, kamo li na njih.

Ne kažem da Pogbina nonšalancija nije problem i da nije razlog za neke od problema, ali garantujem dovedi jednog od ova tri trenera (ili nekog sličnog dokazanog), daj im igrače koje hoće i United će za sezonu biti u top 3, boriti se za titulu, a ova dvojica biti na najvišem mogućem nivou opet dok će Lingardi, Pereire, Rashfordi i sl. uvijek biti isti.

Neko će navesti primjer Mourinha i kako sa njim nije funkcionisalo, ali Mourinho je teška osoba za sve oko sebe, tvrdoglav i prznica. Ne treba objašnjavati da je najmanji problem njegova sposobnost kao trenera bila.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.