Inace , sve i jedan gol iz uigranih akcija/kontri
Nema vise frljoka, individualnih ili nekih ho ruk sta bidne bidne akcija.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Odlicno primjeceno! svaka castjurisicduska je napisao/la:Ovo je drugo Sarajevo, krenu od prve minute jako i stvore 5 šansi za prvih 15 minuta, gledao sam jednu emisiju i rafu beniteza, objašnjavao je kako njegove ekipe imaju periode za napad, za odbranu za povlačenje, i uvijek tako igra, npr. prvih 15 minuta napadnu onda se drugih 15 odmore, i tako, neodoljivo me ovo podsjeća na to. Igraju tačno na momente prejako onda čuvaju snagu za nove napade. Ova ekipa ima kostur taktike i to me veseli, vidi se trenerov rukopis, dajemo golove iz akcija i na prazan gol, to se uigra, ne može tek tako. Ni jedan naš go nije slučajan u zadnje dvije utakmice, sve je to plod taktike, mislim da počinjem vjerovati ovom treneru, ako ih je za 15 dana spremio, pogotovo Radovca i Duljevića, tek mislim šta će bit kasnije, Radovac isto drugo dijete, Duljević ja ne znam šta se desilo ali on je odrastao preko noći. Ne treba padat u euforiju, ali sigurno je dobar put. Formacija je prilagođena ekipi, trče, trude se. Nije to još dobro i kako može ali za ove lige odlično baš prepoznajem na momente da je to utrenirano. Neki dan objašnjava im ješić kako da otvore stopalo kod šuta i pasa i raja se smije, tek sad vidim da treba s njima od osnova krenuti. Korneri su postali opasni, kontre zabijamo, kontrolišemo tok utakmice kako god hoćemo. Nisu Slavija i velež mjerilo al 90% ekipa u našoj ligi je Slavija i velež tako da se ne sekiram. Mladost dobiti, Sloboda je utakmica sezone sad već kažem ako se parkiramo gore to je gotovo.
I što me najviše veseli a to je osnova fudbala modernog, nema pasova horizontalno, samo unaprijed i unazad. Vjerovatnoća za gubljenje lopte je smanjena na minimu i puno se manje troše, lopta trči za njih. Jako fino.
Ma koga dignutiShooter je napisao/la:Ma Mladost je prekretnica. Dobijes Mladost i onda igras za jesenju titulu sa Slobodom. Dignes ih i jesenji si prvak. Zato svi u Kakanj da pomognemo momcimaaa.
Prvo Mladost pa onda vas, Slobodu.solinas je napisao/la:Ma koga dignutiShooter je napisao/la:Ma Mladost je prekretnica. Dobijes Mladost i onda igras za jesenju titulu sa Slobodom. Dignes ih i jesenji si prvak. Zato svi u Kakanj da pomognemo momcimaaa.![]()
![]()
Joj bice ludnica tekma
Bit će to pravi derbisolinas je napisao/la:Ma koga dignutiShooter je napisao/la:Ma Mladost je prekretnica. Dobijes Mladost i onda igras za jesenju titulu sa Slobodom. Dignes ih i jesenji si prvak. Zato svi u Kakanj da pomognemo momcimaaa.![]()
![]()
Joj bice ludnica tekma
Oba daju gol,sto postoBesic je napisao/la:Bit će to pravi derbisolinas je napisao/la:Ma koga dignutiShooter je napisao/la:Ma Mladost je prekretnica. Dobijes Mladost i onda igras za jesenju titulu sa Slobodom. Dignes ih i jesenji si prvak. Zato svi u Kakanj da pomognemo momcimaaa.![]()
![]()
Joj bice ludnica tekma
Daj drug stavi link da vidim i ja taj video.FrancescoTotti je napisao/la:auh kakve akcije kod golova danasljepota.
Pitam se ko im ugradi ovoliku nesebicnost nakon sto se Jesicu nije svidjelo to sto je u derbiju u jednoj situaciji Okic sutirao umjesto dodao u sredinu za Benku. hehe
Mora se pohvalit i Plakalo! Na ovom videu na ss.ba prikazana je jedna njegova odlicna intervencija! Bravo!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fenomena ... ici/174259Majkl je napisao/la:Daj drug stavi link da vidim i ja taj video.FrancescoTotti je napisao/la:auh kakve akcije kod golova danasljepota.
Pitam se ko im ugradi ovoliku nesebicnost nakon sto se Jesicu nije svidjelo to sto je u derbiju u jednoj situaciji Okic sutirao umjesto dodao u sredinu za Benku. hehe
Mora se pohvalit i Plakalo! Na ovom videu na ss.ba prikazana je jedna njegova odlicna intervencija! Bravo!
Amer Bekić je okrzno malo loptuHZ_ilidzaa je napisao/la:Imate na naslovnoj ss.ba izvjwstaj BHTa gdje se jos bolje primjete akcija.
Jos ne vjerujem kod kontre kako Benko(mislim) loptu malo okrznu i tacno je skrenu do Velkoskog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.