Prijatelju moj dzaba je to ljudima govoriti.Probisvjet je napisao/la:Pa normalno da imaju. Njima ne postavlja zgradonacelnik jasmin nesposobne predsjednike. Njihov cak ide i na gostovanja sto nije rijedak slucaj ga vidjeti na Tusnju u lozi. Kod nas je jos S.Koreja, postavljanje podobnih, a sposobne i koji mogu nesto uraditi ko yebe.Skojevska je napisao/la:Imaju ljudi sposobnu upravu i sposobnog predsjednika Krstajica, koji iako je sa parama ne razbacuje se.
Uz to svaki igrac daje 100% svojih mogucnosti.
Gledam košarku i Široki sa svojim omladinskim pogonom uzima titulu. 10. puta od rada. Pa i Sparsi koji su instant klub osmovan tek prije par godina uzeše sve titule u mlađim kategorijama, a i ovi stariji su bili na korak do titule. Jbte Tito.
Samo mi pričamo o nekoj istoriji i neku luzersku priču pričamo "nas ne kupuju titule"! Jok jbte, eto kupuje me meze, rakija i piva na zapadu i hadalji kojima je SLOBODA sinonim za doći na stadion da se naebu matere, djece, žene, bogova......
Ja sam to prevazišao ali imaju ljudi koje sam zatekao na stadionu i koji su i dan danas tamo i koji psuju konstantno, zaglavili u vremenu i prostoru, šta li.
Nisam te gadosti mogao svariti dok sam bio u corpu a nekamoli sad kad dijete svoje odvedem na stadion, kad me pita zašto psuju? Ja ne znam šta da mu kažem. Možda Da mu kažem da je to duh Slobode? Da su čike samo emotivni........ aha