muhamedhulk je napisao/la:@kinosvra
Sa dugackim postom se u 99% slucaja slazem, u cemu se ne slazem; igra je na vecem nivou (8 golova na dve tekme), ali po meni je Velez trenutno prelos, a slavija se ipak bazira na tome da ostane u ligi, hebo kup a ispadnes iz lige

Tako da ce po meni pravo mjerilo biti sljedece dvije utakmice, Mladost u gostima (gdje smo ocajni ove godine) i Sloboda kuci (protiv prvog na tabeli). Mladost ce 'gristi' kao kone i bas me zanima kako cemo se sad postaviti na grubu igru; Sloboda ima kvalitet i igra im ima glavu i rep, trener na mjestu..i to ce biti ekstra test - za obje ekipe.
Ja ocekujem nastavak serije; pobjede aBda, ali i nastavak iste igre..pa eto, pred nama je

))
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Razumijem ja sta ti hoces reci, ali nije bas istina da se Slavija bazirala na ligu...vidio si najave Vojvodica kako nas moze opet pobijediti, pa izveo najjaci sastava, pa si vidio poslije utakmice koliko mu je krivo sto smo ih ponizili.
A s druge strane vidis juce iz kakvih akcija dajemo golove, vidis kako igra Duljevic ove zadnje utakmice, vidis kako igra Radovac-protiv Veleza jedna od boljih njegovih utakmica u zadnje vrijeme, dosta presjecenih lopti, pa napravljenih prekrsaja.
Vidis kako juce kod cetvertog gol kako ukrade loptu kod naseg sesnaesterca i onda asistira gore Krsti za gol.
Hocu reci, ko hoce da vidi, moze se vidjeti dosta pomaka u igri, vidi se taktika, vidi se da se zna sta se hoce u svakom trenutku...vidi se da Samir i Dulja s pravim trenerom pruzaju puno bolje partije.
A to nam je u ovom trenutku najvaznije...a i sam Jesic govori igracima da samo izguraju ovih 6 kola i na proljece ce sve biti drugacije.
Najbitniji je pristup igraca kao zadnje dvije utakmice i onda je svejedno da li je to Slavija, Mladost, Velez, Sloboda, Radnik, Siroki ili bilo ko drugi.
Svi znamo da imamo najjacu ekipu, i najveci kvalitet...samo treba dobar pristup, i taktika i svakome u ovoj ligi mozemo uvaliti 4 komada.