HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Pandža? Šunjić?
Budimo realni, ljudi.. 
-
marioo8888
- Kontakt:
Malo si kasno načuo,istina je nudio mu je Zrinja ima skoro mjesec dana,bio u Mostaru pa ga nafatali odma,ženio se ima 2 tjedna,neće preći osobno sam ga pitao mislio sam mu pokvarit svatove kad je reko da nećeprimasquadra je napisao/la:Zna li neko išta više o ovome načuo sam da Boris Pandža dolazi u Zrinjski
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Ma ja onako malo navijacki.Sunka ima ugovor do 2016 godine ali s obzirom na situaciju u Lugansku gdje on igra pitanje je hoce li se moci vratiti tamo ali i u tom slucaju on ce lako naci klub.A Pepe?I on ode iz Reala
:D
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
primasquadra je napisao/la:Zna li neko išta više o ovome načuo sam da Boris Pandža dolazi u Zrinjski
Covjek se ozenio,pa provodi vrijeme u Mostaru,ode on opet vani
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Došao Krešo nazad kući.
Pozdravljam tu odluku.
Neka bude uz mlađe dečke da nešto nauče od njega.
Biti će odličan džoker s klupe!
Pozdravljam tu odluku.
Neka bude uz mlađe dečke da nešto nauče od njega.
Biti će odličan džoker s klupe!
- primasquadra
- Kontakt:
Ispada Pandza>Ramos...dovest jos boljeg sad
upravo tako, potrudit se ima dovoljno kvalitetnih poput njega za manje pareprimasquadra je napisao/la:Ispada Pandza>Ramos...dovest jos boljeg sad
Ako ima tu netko malo bliži klubu i ako ima neke insajderske informacije u vezi pojačanja nek' podijeli s nama.
Priča se po gradu o dovođenju Nikole Pokrivača i Srđana Grahovca, iako čisto sumnjam za njih ko i za Pandžu, ali nikad se ne zna. 
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Ma raja svasta prica kao i uvijek,ali to je vise plod navijackih zelja a ne realnosti.Tako je moja zelja bila da nam stoperi budu Sunjic i Pandza:P a koliko je to realno svi znamo.Ja sam siguran da ce Danko dovesti 2-3 prava pojacanja ali bit ce i odlazaka ,ali najvaznije je da ekipa bude slozna ,uigrana i da ginu na terenu.Ako malo pogledate u zimskom prelaznom roku struka je odlicno odradila posao sa pojacanjima ali i otpustanjem igraca,nadam se da ce i sada biti ista situacija.
- primasquadra
- Kontakt:
Inozemne ponude jeli borise . Blizu je potpisa sirokim. Jos se zali po novinama sto nije pozvan u brazil , zao mi je svi pozvani su bolji od njega.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Ma bola pusti ga, pricamu mu ja neki dan sa starim kaže - sve je otvoreno! Završi će on ko i Krešo kod nas samo lakapo!primasquadra je napisao/la:Inozemne ponude jeli borise . Blizu je potpisa sirokim. Jos se zali po novinama sto nije pozvan u brazil , zao mi je svi pozvani su bolji od njega.
ZrinjskiMostar je napisao/la:Ma bola pusti ga, pricamu mu ja neki dan sa starim kaže - sve je otvoreno! Završi će on ko i Krešo kod nas samo lakapo!primasquadra je napisao/la:Inozemne ponude jeli borise . Blizu je potpisa sirokim. Jos se zali po novinama sto nije pozvan u brazil , zao mi je svi pozvani su bolji od njega.
Ma ljudi moji to je njegova osobna stvar gdje će odabrati da igra.Mi smo navijači i mi se vodimo emocijama a on je ipak profesionalac i od toga živi i normalno je da traži finansijski jaču ponudu.Ja bih osobno volio da dođe u Zrinju jer je dobar igrač ali ima još dobrih igrača.Također mislim da Krešu ne treba porediti sa Pandžom ipak je Krešo zabio jako puno golova i dao puno više Zrinji.Borisu svako dobro gdje god otišao i neka ispuni svoje ambicije.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Krešo nije ni sekunde kriv što je bio u širokom kriva je tadašnja uprava koja ga nije bila u stanju zovnuti na razgovor, "poplularna mistrija" a sve su to šuplje price gdje će Boris u Širokom pojma nemaju niti ga je itko kontaktirao za sada info iz prve ruke! 
Siroki raskinuo sporazumno ugovor s Plazonicem. Igrao je dosta ove sezone u Sirokom pa mi nije jasno sto to :/ Zar je on los igrac ? Kontam nesto da ga treba pokusat dovest ako nista probu zakazat 
ode covjek vaniCr0nite je napisao/la:Siroki raskinuo sporazumno ugovor s Plazonicem. Igrao je dosta ove sezone u Sirokom pa mi nije jasno sto to :/ Zar je on los igrac ? Kontam nesto da ga treba pokusat dovest ako nista probu zakazat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Neka mu je sa srecom!
Kakvo je stanje sa Crnovom,vrijedilo bi zlata da nam ostane bar još godinu dana...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Izgleda zatišje pred buru , jedino se nešto na stadionu radi a ostalo trenutno miruje ,bar koliko navijači znaju.A dok se lopta ponovno ne zakotrlja pod BB prebacujemo se na Brazil.A i tamo ima onih koji su noslili sveti dres :Taramba je napisao/la:Kakvo je stanje sa Crnovom,vrijedilo bi zlata da nam ostane bar još godinu dana...
Plemići na SP u Brazilu: Luka Modrić i Toni Šunjić

Zrinjski i Ultrasi svim srcem uz Modrića u Brazilu...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Valjda i Sunjica .Taramba je napisao/la:Zrinjski i Ultrasi svim srcem uz Modrića u Brazilu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.