Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ne znam da li ga se neko sjeća, ali Bahrudin Atajic zavrsava karijeru. 
Uvijek je bilo ko god prica o kriminalu da je on kriminalac,koja ste bi banda krimosa,samo me zanima ko vas placa da podrugljivo i pogano pricate o nasem kapitenu i trenutnom selektoru,sram vas bilo,covjek dosao i rekao da nam nije cilj da odemo na svjetsko prvenstvo a on se bori za odlazak,ok da je u pitanju Evropsko jer je to zadato kao cilj ali vama krimosima i placenicima je bitno samo da pljujete po covjeku koji nam vraca vjeru i nadu za dobro naseg fudbala,to je isto kao sto i citam o Barjaktarevicu,ja ne vidim negativan komentar,sve same pohvale a covjek klupiran i tek poceo da igra nakon godinu dana po dvadesetak minuta,a na temu o nasem najvecem talentu nakon Dzeke i Pjanica Kerimu sve neka preseravanja,mogao je to bolje,ma nije on jos dobar itd.Ovo isto kao da BIA i neka druga strana sluzba sve ovo placa i nagovara da samo seru po nasim dokazanim patriotima,i opet cu reci SRAM VAS BILO...QUARTERBACK je napisao/la: ↑29 okt 2025, 18:53Ko je ovaj Nadir Ajanovic, vidim u Admiri igra protiv Sturma trenutno, nasa zastava pored imena..
Vidim sad ima jedan nastup za nas prije 3 godine, za u17 repku.. vjerovatno nije htio kriminalcima pare davat za pozive pa vise momka nisu ni zvali..
Uskoro ce napuniti 20 godina
Covjek govori za omladinske kategorije. Tamo je sve go kriminalac do kriminalca. Javna je tajna da uredno traze pare za pozive, a kamoli da stave igraca da igra.Roki50 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 18:23Uvijek je bilo ko god prica o kriminalu da je on kriminalac,koja ste bi banda krimosa,samo me zanima ko vas placa da podrugljivo i pogano pricate o nasem kapitenu i trenutnom selektoru,sram vas bilo,covjek dosao i rekao da nam nije cilj da odemo na svjetsko prvenstvo a on se bori za odlazak,ok da je u pitanju Evropsko jer je to zadato kao cilj ali vama krimosima i placenicima je bitno samo da pljujete po covjeku koji nam vraca vjeru i nadu za dobro naseg fudbala,to je isto kao sto i citam o Barjaktarevicu,ja ne vidim negativan komentar,sve same pohvale a covjek klupiran i tek poceo da igra nakon godinu dana po dvadesetak minuta,a na temu o nasem najvecem talentu nakon Dzeke i Pjanica Kerimu sve neka preseravanja,mogao je to bolje,ma nije on jos dobar itd.Ovo isto kao da BIA i neka druga strana sluzba sve ovo placa i nagovara da samo seru po nasim dokazanim patriotima,i opet cu reci SRAM VAS BILO...QUARTERBACK je napisao/la: ↑29 okt 2025, 18:53Ko je ovaj Nadir Ajanovic, vidim u Admiri igra protiv Sturma trenutno, nasa zastava pored imena..
Vidim sad ima jedan nastup za nas prije 3 godine, za u17 repku.. vjerovatno nije htio kriminalcima pare davat za pozive pa vise momka nisu ni zvali..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- QUARTERBACK
- Kontakt:
druze kod nas se 20 godina uzima za pozive u omladinske to znaju i vrapci na grani i svako ko i malo stvarno prati desavanja u repci..Roki50 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 18:23Uvijek je bilo ko god prica o kriminalu da je on kriminalac,koja ste bi banda krimosa,samo me zanima ko vas placa da podrugljivo i pogano pricate o nasem kapitenu i trenutnom selektoru,sram vas bilo,covjek dosao i rekao da nam nije cilj da odemo na svjetsko prvenstvo a on se bori za odlazak,ok da je u pitanju Evropsko jer je to zadato kao cilj ali vama krimosima i placenicima je bitno samo da pljujete po covjeku koji nam vraca vjeru i nadu za dobro naseg fudbala,to je isto kao sto i citam o Barjaktarevicu,ja ne vidim negativan komentar,sve same pohvale a covjek klupiran i tek poceo da igra nakon godinu dana po dvadesetak minuta,a na temu o nasem najvecem talentu nakon Dzeke i Pjanica Kerimu sve neka preseravanja,mogao je to bolje,ma nije on jos dobar itd.Ovo isto kao da BIA i neka druga strana sluzba sve ovo placa i nagovara da samo seru po nasim dokazanim patriotima,i opet cu reci SRAM VAS BILO...QUARTERBACK je napisao/la: ↑29 okt 2025, 18:53Ko je ovaj Nadir Ajanovic, vidim u Admiri igra protiv Sturma trenutno, nasa zastava pored imena..
Moram postat glasnogovornik Damira Redzica iz Dunajsje Strede jer lik je brutalan ove sezone, dovoljno je otvorit njegov profil na rezultatima i uvjerit se koliko je dobar. Cemu toliki hajp oko Hasica kad ovaj djeluje dosta bolja opcija.
Niko ne prica o njemu a lik ocito voli Bosnu po insta profilu i ne znam sta se ceka. On sigurno pravi transfer da li na zimu ili na ljeto u neki vjerovatno sasvim dobar Evropski klub.
Ako pratite forum Belmine i ostali, ne cekajte dugo.
Da dodam da je najbolje oxjenjen igrac Slovacke lige po sofascore. Samo 22
Godine
Niko ne prica o njemu a lik ocito voli Bosnu po insta profilu i ne znam sta se ceka. On sigurno pravi transfer da li na zimu ili na ljeto u neki vjerovatno sasvim dobar Evropski klub.
Godine
Eman markovic 2 gola za katovice.
Mahmic strijelac isto za liberec.
Nevjerovatno koliko opcija imamo za krila a pozive dobijaju graci iz puno slabijih liga I neki su cak I klupirani( menalo). Odigra protiv malte a sada ga nema na spisku.
Zar nije damit redzic zaigrao za madzarsku?
Nevjerovatno koliko opcija imamo za krila a pozive dobijaju graci iz puno slabijih liga I neki su cak I klupirani( menalo). Odigra protiv malte a sada ga nema na spisku.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Menalo uopste nije pozvan kao krilo, vec kao rezerva za Dedica.Diadora je napisao/la: ↑02 nov 2025, 00:17Eman markovic 2 gola za katovice.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Djeluje zanimljiv, nekakav haman krilni napadac, Memićeva pozicija. Kraj imena je mađarska zastava (!?).dedo26 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 23:38Moram postat glasnogovornik Damira Redzica iz Dunajsje Strede jer lik je brutalan ove sezone, dovoljno je otvorit njegov profil na rezultatima i uvjerit se koliko je dobar. Cemu toliki hajp oko Hasica kad ovaj djeluje dosta bolja opcija.
Godine
Izgleda da je i rođen tamo, sa nekih desetak godina bio je u Pecsiju. Ne sumnjam da je na Spahinom radaru.
Mahmic isto top potencijal.Diadora je napisao/la: ↑02 nov 2025, 00:17Eman markovic 2 gola za katovice.
Redzic nije igrao za seniore Madjarske, samo za mladu i to U19, ali siguran sam da nece odbit poziv Bosne, madjari ce ga zvat kad tad jer nemaju neke opcije po krilima.
Otac mu je Bosanac, a mati cini mi se Madjarka. Ima sliku s Civicem na Insta profilu i sad pazi ovo, sa Sejom Brajlovicem cak tri na Insta profilu.231983 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 00:25Djeluje zanimljiv, nekakav haman krilni napadac, Memićeva pozicija. Kraj imena je mađarska zastava (!?).dedo26 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 23:38Moram postat glasnogovornik Damira Redzica iz Dunajsje Strede jer lik je brutalan ove sezone, dovoljno je otvorit njegov profil na rezultatima i uvjerit se koliko je dobar. Cemu toliki hajp oko Hasica kad ovaj djeluje dosta bolja opcija.
Godine
Izgleda da je i rođen tamo, sa nekih desetak godina bio je u Pecsiju. Ne sumnjam da je na Spahinom radaru.
Lik je prekoristan igrac, nesto kao Kerim, trazi loptu, radi sve na terenu, nema gdje ga nema.
Bit najbolje ocjenjen igrac Slovacke lige j velika stvar iako ne spada u top Evropske lige. Njemu je tek 22, a transfer je samo pitanje vremena, i to u neki sasvim dobae klub.
Ne teeba cekati aekunde jer je i prosle sezone bio dobar.
Redžića i Mahmića bi trebalo zvati, pogotovo ovog drugog. Godišta su 2003. i 2005. Slovačka liga i DAC i nisu neka sreća, ali treba momka uključiti, pa makar da zna da se na njega računa i ako ostvari transfer u jači klub, da je kaparisan. Ovako, bliži je Mađarskoj sigurno. Inače, prema TM, ista agencija ga zastupa kao i Dinu Beširevića, pa bi bilo pametnije da su ovog gurali
Mahmić bi MORAO biti opcija već sada. Češka je ozbiljnija liga, on iznimno mlad, plus zanimljiva pozicija, pa čak i deficitarno. Ovakve likove reprezentacija može pogurati da ih pokupe Bundesligaši i slični, a onda je sve na njemu.
Mahmić bi MORAO biti opcija već sada. Češka je ozbiljnija liga, on iznimno mlad, plus zanimljiva pozicija, pa čak i deficitarno. Ovakve likove reprezentacija može pogurati da ih pokupe Bundesligaši i slični, a onda je sve na njemu.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Svetozar Marković za **** o nastupu u dresu Zmajeva: Neke stvari se nisu poklopile, BiH želim plasman na Mundijal
Mnogo puta se u medijima spominjalo da je odbrambeni fudbaler bio veoma blizu toga da zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a sada je za naš portal govorio o tome i kontaktima koje je imao prije svega sa selektorom Sergejom Barbarezom.
“Pričali smo dosta prije godinu dana. Pričali smo nekoliko puta, ali neke stvari se nisu poklopile. Ništa se konkretno nije desilo. Mislio sam da mi treba malo više vremena da razmislim o cijeloj situaciji, a njima je trebao igrač odmah i na kraju se ništa nije desilo. Nisam mogao da donesem odluku tako brzo i onda u tom trenutku nisam promijenio reprezentaciju“ – rekao je Marković kojeg smo pitali da li je tačno da je odbio da igra za Zmajeve:
“Ne mogu da kažem da sam odbio. U tom trenutku nisam bio spreman na taj poziv. Nemam šta više da dodam na tu temu.”
Istakao je da sa Memićem priča i o Zmajevima i rezultatima koje tim pravi u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.
“Pričamo stalno. Pratim Bosnu i Hercegovinu naravno, tu sam rođen. Pričamo o timu i atmosferi. Srećan sam zbog ekipe što ima dobre rezultate i što su igrali dobro. Želim im sreću i nadam se da će da izbore plasman na Svjetsko prvenstvo” – naglasio je mladi defanzivac.
Na konstataciju da li bi prihvatio eventualni novi poziv da igra za Bosnu i Hercegovinu je rekao:
“Šta bi bilo kad bi bilo. Ne bih da govorim o nečemu što se nije desilo i ne znam da li će se desiti.“
To **** odmah odyebat. Niti je neki kvalitet niti igra deficitarnih poziciju.
Koji ce nam racku markovic. Adrian, dennis, muha su realno bolji igraci od njega a jos mladzi. Tu su jos malic I Kospo dok stasaju za godinu dvije I ovaj husic iz rijeke za kojeg Sam siguran da ce otici u neki jaci klub na ljeto jer odskace kvalitetom u poluamaterskom hnl.
Ako odemo na SP, famozno ce prihvatiti poziv. Ne treba nam, nije neka pozicija gdje imamo manjak igraca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma nebitan je Marković, ovo je samo još jedan dokaz da je SŠ kontaktirao sve potencijalne igrače, ko je pokazao interes i želju, sve je odmah riješeno, a za ostale po kratkom postupku “hoćeš, nećeš, doviđenja”. Jer kaže da im je trebao igrač odmah, a on se nećkao - zato je i sva priča završena. I vjerovatno je tako za sve ostale koje i mi sami prizivamo, a nema ih ili bar za većinu.
Marković je trenutno kalibar za reprezentaciju, htio to neko priznati ili ne. Ako ne računamo Anela, on bi bio u top3 naša najbolja stopera.
Mislim da u prilog situaciji svakako ide to što igra u istom klubu kao Memić. Ova ekipa u savezu sigurno neće više nikad Markovića zvati. Jedino što se može desiti da Marković zamoli Memica da prenese kako mu je žao i da ima veliku želju ipak da igra za Bosnu.
To je svakako win-win situacija za svakoga, jer nikome se nije išlo na noge, a igrač je sam shvatio da neće nikada igrati za Srbiju pa je odlučio ipak pristati igrati.
Mada je moje neko mišljenje da se to nikada neće svakako desiti i da on neće igrati za BiH.
Mislim da u prilog situaciji svakako ide to što igra u istom klubu kao Memić. Ova ekipa u savezu sigurno neće više nikad Markovića zvati. Jedino što se može desiti da Marković zamoli Memica da prenese kako mu je žao i da ima veliku želju ipak da igra za Bosnu.
To je svakako win-win situacija za svakoga, jer nikome se nije išlo na noge, a igrač je sam shvatio da neće nikada igrati za Srbiju pa je odlučio ipak pristati igrati.
Mada je moje neko mišljenje da se to nikada neće svakako desiti i da on neće igrati za BiH.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Edincapitano, greenwood, travuljasSs, zikerrz21 i 40 gostiju.