BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
ne zna se ko je veca "budala"
Mirza ga može dobiti, samo neka nastavi ovako servirati. Basilashvili nije imao niti jednu priliku za brejk.
Što se Damira tiče, ne znam kako, ali naredni meč jednostavno MORA dobiti, trenutno je na 100. poziciji, ali juri ga dosta igrača koji igraju ove sedmice.
Što se Damira tiče, ne znam kako, ali naredni meč jednostavno MORA dobiti, trenutno je na 100. poziciji, ali juri ga dosta igrača koji igraju ove sedmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Idealan pocetak turnira za Damira, Setkic je igrac koji daje ritam, pa je bilo dosta razmjena...Damir u trecem setu pokazao kakve voleje posjeduje i kakav osjecaj
Desein mora pasti, red je vise da se upadne u 100
Desein mora pasti, red je vise da se upadne u 100
Ajde Damira dobij vec jednom odlucujuci mec i postedi nas nerviranja.
Za Mirzu smo davno konstatovali da moze pobijediti svakoga. U posljednje vrijeme je pobjedjivao dosta bolje rangirane tenisere od sebe.
Za Mirzu smo davno konstatovali da moze pobijediti svakoga. U posljednje vrijeme je pobjedjivao dosta bolje rangirane tenisere od sebe.
trenutno je na 110 poziciji a ne 100
Kasni ti ta lista, sigurno si još uvijek na Windows XP.BMWspeed je napisao/la:trenutno je na 110 poziciji a ne 100
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: BiH Tenis
ko da je na mrvama spavao.Virtu4l je napisao/la:Mirza Basic (Q) - Dustin Brown (2)
Stvarno ne može lagano...
Odmara sutra pa u srijedu na Browna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
kako god ti kazes samo se nemoj nadat da ce uskoro u top 100Virtu4l je napisao/la:Kasni ti ta lista, sigurno si još uvijek na Windows XP.BMWspeed je napisao/la:trenutno je na 110 poziciji a ne 100
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra igra, predzadnji meč na centralnom, ne prije 19h.bhsport je napisao/la:ko da je na mrvama spavao.Virtu4l je napisao/la:Mirza Basic (Q) - Dustin Brown (2)
Čestitke Mirzi i Damiru na pobjedama. Aldine bit' će bolje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Do mene:)Unofficialpage je napisao/la:Sutra igra, predzadnji meč na centralnom, ne prije 19h.bhsport je napisao/la:ko da je na mrvama spavao.Virtu4l je napisao/la:Mirza Basic (Q) - Dustin Brown (2)
Čestitke Mirzi i Damiru na pobjedama. Aldine bit' će bolje.
I zar Mirza nije trebao dobiti neke bodove za kvale?
Još uvijek je na 172 poena.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Da, kvalifikant dobija pet bodova.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To je ta sitnica koja je Damiru nedostajala, punjenapaprika ga je pogurala sa 144. mjesta...BMW ce ga ugurati u prvih 100BMWspeed je napisao/la:kako god ti kazes samo se nemoj nadat da ce uskoro u top 100Virtu4l je napisao/la:Kasni ti ta lista, sigurno si još uvijek na Windows XP.BMWspeed je napisao/la:trenutno je na 110 poziciji a ne 100
hvala majstore
Kako mirza stoji sa kvala za Ao ?
Ako Damir pobjedom sutra uđe u top100, sigurno je da će dobiti na samopouzdanju i neće mu nedostajati motiva, ali će i to kratko trajati ako se ne nađe pravi trener.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Što se tiče Damira i AO, tu je sve jasno, mora zadržati ovaj renking još tri sedmice, a Mirzi treba otprilike 270. mjesto na ATP listi da bi bio siguran. Prošle godine je posljednja alternativa u kvalifikacijama bio Molchanov, a upao je kao 286. igrač svijeta. Mirza je već 20 pozicija ispred te granice.
Mirza će imati nešto više vremena od Damira, jer je entry deadline za kvalifikacije dvije sedmice nakon MD. Možda je to i bolje.
Iskreno mislim da će obojica upasti direktno bez ikakvih problema, ne brane bodove u sedmicama koje dolaze, dakle nema nekih velikih padova, svi osvojeni bodovi će značiti bolji plasman, tako da nemamo razloga za brigu.
Dakle vrlo je vjerovatno da ćemo po prvi put imati tri igrača u kvalama i jednog u MD

Mirza će imati nešto više vremena od Damira, jer je entry deadline za kvalifikacije dvije sedmice nakon MD. Možda je to i bolje.
Iskreno mislim da će obojica upasti direktno bez ikakvih problema, ne brane bodove u sedmicama koje dolaze, dakle nema nekih velikih padova, svi osvojeni bodovi će značiti bolji plasman, tako da nemamo razloga za brigu.
Dakle vrlo je vjerovatno da ćemo po prvi put imati tri igrača u kvalama i jednog u MD
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Daleko je Damir od MD jos uvijek, trebaju mu pobjede...i nekih 30 tak poena barem...a ni tad ne bi bio siguran
svi igraju i osvajaju poene
svi igraju i osvajaju poene
Neće tu biti još puno promjena, pet igrača koji su tu oko njega igraju Helsinki, ne mogu svi u finale. Ima 24 poena više od Tursunova, a igra se još narednu sedmicu?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kako god ti kazes samo se nemoj nadat da ce uskoro u top 100[/quote]
To je ta sitnica koja je Damiru nedostajala, punjenapaprika ga je pogurala sa 144. mjesta...BMW ce ga ugurati u prvih 100
hvala majstore
[/quote]

To je ta sitnica koja je Damiru nedostajala, punjenapaprika ga je pogurala sa 144. mjesta...BMW ce ga ugurati u prvih 100
hvala majstore
Ne znam sta je sa Tursunovom, odavno ne igra,,,mozda i on ima PR za AO...
Sa ovakvim bodovnim saldom Damir ne upada...trebaju mu bodovi...
Ovdje jos barem jedna pobjeda i jos barem dvije sljedece sedmice...ako i to bude dovoljno uopste
pomoglo bi neko 1/2...ali kako do njega?
jedva je i ovo sa Aldinom danas proslo
Sa ovakvim bodovnim saldom Damir ne upada...trebaju mu bodovi...
Ovdje jos barem jedna pobjeda i jos barem dvije sljedece sedmice...ako i to bude dovoljno uopste
pomoglo bi neko 1/2...ali kako do njega?
jedva je i ovo sa Aldinom danas proslo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajmo se osvetit Berankisu. Mislim da može preko Deseina, mislim da će on pobjedit Lopez - Pereza. A protiv Ilhana sve zavisi kako Ilhan odigra, zna on vrlo loše odigrat a isto tako i odlično. Ovdje bi 1/2 leglo k'o budali šamar. A onda sljedeće sedmice još jedno 1/4 i to bi bilo to.
Mislim da će ući u MD AO, uće u TOP 100 do kraja godine 99% sam siguran.
Mislim da će ući u MD AO, uće u TOP 100 do kraja godine 99% sam siguran.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.