Jbm ti kakva euforija u gradu,sjedim maloprije sa drustvom na kafi samo tema sutrasnji mec

Radovi na pomocnom stadionu teku punom parom !

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
SvrakaFkr.87 je napisao/la:Koza je jaka al ubio me bog ak kontam sto ptica ova?
HAHAHA dobar dobarSaltBoY je napisao/la:SvrakaFkr.87 je napisao/la:Koza je jaka al ubio me bog ak kontam sto ptica ova?Kad god prolazim puno svraka onde oko stadiona i na reflektorima
Jako!Io_Sono_Interista je napisao/la:i ja kad god dodjem raja pisa po zidu,pa necemo salgiju stavit na grb![]()
a super bi bilo vratit stari grb,pa nek skontaju sta da se stavi unutar petokrake
ma ne smiju ljudi pustiti toliki broj ljudi na tu tribinu, a ja neib ni volio da svi ti ljudi dodju na sjever,,.,,na sjeveru trebaju da budu oni najvjerni koji ce grmit pjevat pjesme, a ne oni koji ih ne znaju ebigaharry_90 je napisao/la:Citam najavu na sportinu kaze preko 10.000 ljudi se ocekuje na Tusnjujedino ako otvore sjevernu tribinu,na onu maksimalno 5000-6000 moze stati,stim sto ce naroda biti po ogradi oko stadionu i na onoj livadi do stadiona..
To brate, sutra mi hoće komšije sa djecom doći na tekmu. A mogu misliti kada će više otići nakon što vide taj zid na poluvremenu.Io_Sono_Interista je napisao/la:i ja kad god dodjem raja pisa po zidu,pa necemo salgiju stavit na grb![]()
ej ebo vas zid ba dajte malo popustite vise...pa nema dovoljno WC na stadionu to je fazon...ondje jedino treba policija da stoji i da pise kazne ko pisa ..pa ebote na stadionu se buradi piva popiju narod ne moze vise ni trpiti..kao da prvi put to vidite u pm....kad god je na utkamici 5.000 ljudi tako ti je ebiga i ne znam vise sta se tome cuditeVolimTz je napisao/la:To brate, sutra mi hoće komšije sa djecom doći na tekmu. A mogu misliti kada će više otići nakon što vide taj zid na poluvremenu.Io_Sono_Interista je napisao/la:i ja kad god dodjem raja pisa po zidu,pa necemo salgiju stavit na grb![]()
Jede malu djecu !SaltBoY je napisao/la:Sva prica oko grba me je navela da malo experimentisem evo par slika :
ma dolazio sam i ja sa starim pa mi bilo interesantno sta radi 200 ljudi "na zidu"VolimTz je napisao/la:To brate, sutra mi hoće komšije sa djecom doći na tekmu. A mogu misliti kada će više otići nakon što vide taj zid na poluvremenu.Io_Sono_Interista je napisao/la:i ja kad god dodjem raja pisa po zidu,pa necemo salgiju stavit na grb![]()
podgrupa sa svojih 1000 vjernih i odanih clanova gdje god da krene ostavlja tragHeller je napisao/la:Nova podgrupa Pišači Crew
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.