FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KosevskoHill
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KosevskoHill » 24 feb 2014, 13:17

boccaccio je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Zvanično, , još dva, tri dana da provede na treninzima pa ce struka reci svoje.
Nezvanicno, momak je dobar, spreman, ima neki kvalitet kojim moze pokriti tu našu kriticnu lihevu stranu.
Pisroji mala admknistrativna procedura oko radne dozvole, tako da nece konkurisati za Bijeljinu.
Ali dobro, ipak ce se od ovo raspoloživog kadra naoraviti solidna ekipa.Vjerujem u momke i nadam se pobjedi u Bijeljini.
Hvala ti...pretpostavljam da treba jos vremena za pravu strucnu ocjenu,zanimalo me je zapravo ovo drugo sto kazes,ono nezvanicno misljenje poslije odigrane utakmice.Drago mi je ako tako za sada misle,i da ce kroz par sljedecih treninga momak uspjeti da ih uvjeri da ima potreban kvalitet,jer nam je igrac na toj strani stvarno neophodan.
Skrpicemo se nekako u Bijeljini,i ovako desetkovani bi trebali i morali da dobijemo.Evo Ara je,bar po medijima tu,od danas pocinje,sigurno je maksimalno spreman,i nadati se da ce bar jos dva-tri igraca prestati biti roviti,onda je to opet solidna ekipa,mada bez prevelike sirine.No svakako se nadati da donesemo prva tri boda u prvom kolu.Hvala na info.
Realno, struka nije mogla na osnovu samo jedne utakmice ništa posebno ni vidjeti, pogotovo što je protivnik bila naša omladinska selekcija tako da oni nisu mogli biti mjerodavan protivnik da se igrač testira.Koliko sam ja mogao skontati, igrač je veoma sličan Kvesiću, sličnih su godina, obadvojica imaju inostrano iskustvo, ne preveliko doduše .. Na osnovu video klipa se ne može puno zaključiti ali ipak se može vidjeti da je momak dosta siguran pozadi, ima siguran pas prema naprijed i ne izbija loptu napamet nego traži igrača ispred sebe uz liniju, zna odigrati i prema naprijed, nije limitiran samo na odbranu.. Samo moje neko zapažanje njegovih kvaliteta na osnovu videa, a budući da nam je lijeva strana deficitarna tj. i nemamo lijevog bočnog u ekipi uopšte koji bi konkurisao u neko dogledno vrijeme, trebalo bi rizikovati i angažovati ovog igrača jer nemamo šta ni izgubiti..
Željezničar za život cijeli !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 24 feb 2014, 13:40

Ni malo ne sumnjam u to da ce Amar uraditi ono sta je najbolje.Stalni je uz ekipu, nihe propustio bukvalno ni jedan trening, sve vidi, a fala Bogu i zna.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 24 feb 2014, 14:01

- Bogdanović je mlad i snažan dečko, koji predstavlja perspektivu i za sada se odlično snalazi. Hrabar je, voli da radi, ima predispozicije da bude još bolji. Što se tiče Dedića, još je rano govoriti, ali na prvoj utakmici koju je odigrao, bio je dosta zapažen - kaže Memić.
U Bijeljinu po tri boda

Prva prepreka Željezničaru na putu ka odbrani titule je Radnik u Bijeljini.

- Imamo dosta informacija o Radniku, promijenili su igrački kadar, neki su otišli, neki došli. Veoma nam je bitno da pobijedimo u tom meču, a prve utakmice uvijek znaju biti nezgodne - smatra Memić.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 24 feb 2014, 14:47

Da ponovo probam. Zna li iko šta je sa malim Hidićem?

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 24 feb 2014, 16:06

zaboljisportuBiH je napisao/la:Da ponovo probam. Zna li iko šta je sa malim Hidićem?
Bio na probi u Plzenu i to je to. Ne može ga niko natjerati da potpiše ako neće :D

ŽKK ŽELJEZNIČAR - ŽKK Čelik - Slike
http://www.themaniacs.org/tm/vijesti/iz ... elik-slike" onclick="window.open(this.href);return false;
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 24 feb 2014, 16:30

Djorkaeff je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Da ponovo probam. Zna li iko šta je sa malim Hidićem?
Bio na probi u Plzenu i to je to. Ne može ga niko natjerati da potpiše ako neće :D

TO znam, nego ima li ikakvog epiloga iz Plzena. Jel prošao? Ako nije jel mu mi nudimo ili ne?

feningitm87
Kontakt:

Post Postao/la feningitm87 » 24 feb 2014, 16:34

Djorkaeff je napisao/la:

http://www.themaniacs.org/tm/vijesti/iz ... elik-slike" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedno od losijih izdanja na kosarci do sad, ako ne i najlosije ove sezone. A nebi vala ni raje nesto. Korteo isto slabiji...
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...

ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 24 feb 2014, 16:36

feningitm87 je napisao/la:
Djorkaeff je napisao/la:

Jedno od losijih izdanja na kosarci do sad, ako ne i najlosije ove sezone. A nebi vala ni raje nesto. Korteo isto slabiji...

Reci da se šališ i da si ironičan?

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 24 feb 2014, 16:39

http://img716.imageshack.us/img716/1823/f1ad.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Domorocki zakletva

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 24 feb 2014, 17:17

Jesu Kerla i Sadikovic poceli trenirat,hoce bit spremni za vikend???
SLOBODA NAVIJAČIMA

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 24 feb 2014, 17:28

ennis je napisao/la:Jesu Kerla i Sadikovic poceli trenirat,hoce bit spremni za vikend???
Ja mislim da neće.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 feb 2014, 17:33

ennis je napisao/la:Jesu Kerla i Sadikovic poceli trenirat,hoce bit spremni za vikend???
Prica se da Kerla nece da produzi ugovor i da ce na tribine?
1946

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 feb 2014, 17:35

Head je napisao/la:
Priča se da će Sarajevo uzeti titulu :(
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 feb 2014, 17:39

avlami97 je napisao/la:
Head je napisao/la:
Priča se da će Sarajevo uzeti titulu :(
A ja frajera,odmah se unervozi.Samo kazem sta se prica,mahala je ovaj grad.
Vrijeme ce pokazati ko je u pravu.
1946

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 feb 2014, 17:44

Prica se da bi mogao snijeg pasti
NO PYRO NO PARTY

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 24 feb 2014, 17:46

Buu je napisao/la:Prica se da bi mogao snijeg pasti
a sta da ja napisem(necu ime reci al zna par forumasa,javio sam samo njima)da jedan od boljih igraca fks u zadnjih par godina zeli da dodje u Zelju...... ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 feb 2014, 17:49

prejaki klubovi se naprosto otimaju za kerlu pa neće da produži...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 feb 2014, 17:51

super je napisao/la:
Buu je napisao/la:Prica se da bi mogao snijeg pasti
a sta da ja napisem(necu ime reci al zna par forumasa,javio sam samo njima)da jedan od boljih igraca fks u zadnjih par godina zeli da dodje u Zelju...... ;)
Sasvim logica potez, covjek nece da ga vlastito dijete iznenadi sa pitanjem "Babo kako je osvojiti trofej"
NO PYRO NO PARTY

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 24 feb 2014, 17:53

Head je napisao/la:
Haj sad ponovo procitaj sta sam pitao :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 24 feb 2014, 17:54

Nemamo mi para za uzimanja još igrača. Ovo što imamo je dovoljno, a dolazaka neće biti više.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.