FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Messi je jedan jedini...i zaista je pravi mali carobnjak...sto se tice vecerasnje utakmice moram priznat da je mene po malo strah jer nam dolazi u nezgodno vrijeme nakon pauze sa selekcijama...a znamo kako FIFA virus utjece na igrace,ali eto nadam se da cemo izaci skoncentrisani i sa zeljom da osvojimo nova 3 boda,i spavamo sa prednoscu od 10 bodova... 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
sastav : Valdes - Alves Pique Milito Maxwell - Xavi Mascherano Iniesta - Afellay Messi Villa
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Šta je s Pedritom? Nije valjda na klupi..DAVID VILLA je napisao/la:sastav : Valdes - Alves Pique Milito Maxwell - Xavi Mascherano Iniesta - Afellay Messi Villa
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Postavio sam ja taj video u svome postuUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ima video, na pola podijeljen na jednoj strani Messi, sa onim solo prodorom, na drugoj Maradona sa onim svojim poznatim solo prodorom, prikazuju ustvari koliko su slični....
Meni je drago da (su) i jedan i drugi brane/li boje Barcelone. Iako je Diego svoj vrhunac igračke karijere doživio u Napoliu i u ARG repki, drago mi je da se i njegovo ime nalazi na fasadi ispred Camp Noua. Diego je svoj vrhunac doživio od 24e godine i trajao je oko 5 godina. Messi proživljava svoj vrhunac zadnje skoro 3 godine (mislim da se ne može bolje od ovog što Leo sada pokazuje), došao je ranije do svog vrhunca nego Maradona i od dosta ostalih najbojlih igrača ikada.
Igrački gledano Leo po meni nije ništa lošiji od najvećih igrača u povijesti (Maradona, Pele, Cruyff, Di Stefano, Zidane, Ronaldo), ne vidim što bi mogao poboljšati - tehniku? brzinu? skok igru? pregled igre? šut? asistencije?
Leo mora jednostavno nastaviti igrati na ovom nivou sljedećih 3 do 5 godina i osvajati trofeje kao do sada, i za mene će biti najveći ikada, makar ne osvojio ništa s Argentinom. Leo je uvijek spreman na iznenađenja, pa možda i sljedeće sezone odigra bolje nego ove?! do sada je iz sezone u sezonu sve bolji.
Ova generacija Barcelone ima povijesnu priliku postati najboljom ekipom u povijesti Primere, na tome putu stoje jedino još Cruyffov "Dream Team" s početka 90ih, RMCF od 2000e do 2003e i Di Stefanov RMCF iz 50ih. Ako se ove sezone uzme La Liga i(li) CL, ova ekipa će nadmašiti ove prve dvije navedene generacije, tako da će na putu jedino ostati RMCF-ov "Bijeli balet".
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
...Barca B je danas pobijedila cartagenu 3:0...strijelci nolito,soriano i autogol(pablo)... 
Skoro najjača postava.DAVID VILLA je napisao/la:sastav : Valdes - Alves Pique Milito Maxwell - Xavi Mascherano Iniesta - Afellay Messi Villa
Treba ovu tekmu shvatiti max. ozbiljno. Na Camp Nou su odigrali s rezervnim sastavom, a pružili su veći otpor od RMCF-a
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Mene brine samo sto Millito igra!Bilo bi bolje da je Busquets na stoperu.
MVP - Messi-Villa-Pedro
I mene je strah toga, Milito je slaba karika ali šta da se radi.losmi je napisao/la:Mene brine samo sto Millito igra!Bilo bi bolje da je Busquets na stoperu.
...moze li netko postaviti link za utk,ali da je dobra slika...???? 
Dali je neko gledao Barcelonu B.Onaj Thiago ce biti strasan igrac,kakve samo lopte deli. 
MVP - Messi-Villa-Pedro
- -Barcelona-
- Kontakt:
veceras jako bitna tekma,samo da nas milito ne zahebe...
ima li neko dobar link
ima li neko dobar link
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
tiago nam je potreban cesto i u prvoj postavi jer je odlican igrac svaki put kad ga pep ubaci nikad se ne pokaje ali i dalje ga ne ubacuje nevidim razlog zbog cegalosmi je napisao/la:Dali je neko gledao Barcelonu B.Onaj Thiago ce biti strasan igrac,kakve samo lopte deli.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ko je dao gol? KAsno sam se uključio..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
RAno si se ukljucio..Sexmachineboy je napisao/la:Ko je dao gol? KAsno sam se uključio..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
NijeRaul_64 je napisao/la:RAno si se ukljucio..Sexmachineboy je napisao/la:Ko je dao gol? KAsno sam se uključio..
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
fak. 1:0 barrel

Zadnja izmjena: kivi, dana/u 12 feb 2011, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- DAVID VILLA
- Kontakt:
gol za sporting..pa jel ovo moguce??

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.