FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda nije vecinski vlasnik, ali ima najvise udjela, tako da me zaboli peta za ovim.
Inace, sad se spominje cifra od 17 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
evo ga jos jedan dokazani talenat, kao sto je bio Sosa
e boze dragi 
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ne znam kako neko ko ima 17-18 godina može uopšte biti dokazan?FC BAYERN je napisao/la:evo ga jos jedan dokazani talenat, kao sto je bio Sosae boze dragi
a ovaj lamela je talenat i to veliki, spominjao se kao moguće pojačanje milana pa sam malo gledao neke snimke i dečko je vrhunski tehničar, brz, zna i zabiti gol i ko god da ga dovete dobiće ogromno pojačanje u timu.
al ovo da ga dovodite za 8.5 miliona nema šanse jer milan je službeno poslao ponudu od 12 miliona(i ovo je puno) a argentinci je glatko odbili i traže 18, znači za mnaje od 12 ga nemožete dobiti nema šanse
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la:ne znam kako neko ko ima 17-18 godina može uopšte biti dokazan?FC BAYERN je napisao/la:evo ga jos jedan dokazani talenat, kao sto je bio Sosae boze dragi
a ovaj lamela je talenat i to veliki, spominjao se kao moguće pojačanje milana pa sam malo gledao neke snimke i dečko je vrhunski tehničar, brz, zna i zabiti gol i ko god da ga dovete dobiće ogromno pojačanje u timu.
al ovo da ga dovodite za 8.5 miliona nema šanse jer milan je službeno poslao ponudu od 12 miliona(i ovo je puno) a argentinci je glatko odbili i traže 18, znači za mnaje od 12 ga nemožete dobiti nema šanse
Mozda je Wenger skupio pare za njega.Treba ga podsjetit.
Chelsea F.C.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ma ovo je čista glupost.Dietmar Hopp je preuzeo klub još dok je bio u 7. ili 8. ligi i vlasništvo nad takvim klubovima je dozvoljeno sobzirom da se radilo o amaterskom kolektivu.Nemam pojima zašto DFL sere kad su pravila jasna.Privatizacija amaterskih kolektiva je dozvoljena.ISto je urađeno sa RB Leipzigom kojeg je kupio vlasnik Red Bulla.RAdi se o smišljenoj provokaciji koju sprovodi BVb i njihov predsjednik.Omerbavarac je napisao/la:Mozda nije vecinski vlasnik, ali ima najvise udjela, tako da me zaboli peta za ovim.
Inace, sad se spominje cifra od 17 miliona.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- anton 1983
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la: Ma ovo je čista glupost.Dietmar Hopp je preuzeo klub još dok je bio u 7. ili 8. ligi i vlasništvo nad takvim klubovima je dozvoljeno sobzirom da se radilo o amaterskom kolektivu.Nemam pojima zašto DFL sere kad su pravila jasna.Privatizacija amaterskih kolektiva je dozvoljena.ISto je urađeno sa RB Leipzigom kojeg je kupio vlasnik Red Bulla.RAdi se o smišljenoj provokaciji koju sprovodi BVb i njihov predsjednik.
Zato što Hopp nesmije odlučivati o tranfserima u klubu i to je direktno kršenje praviloa od 50% + 1 dionica....Neće biti ništa od toga najvjerojatnije, no opet nesviđa mi se ovo jer neki Šeik il tak neko smeće može ovo uvidjeti kao svoju priliku...
Vidjet ćemo kaj će biti sa Red Bull Leipzigom kada uđu u prvu ligu!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Taj Erik Lamela je ogroman talenat,gledao sam neke klipove,fantastičan je.
Opet sumnjam da ćete ga vi dovesti.
Opet sumnjam da ćete ga vi dovesti.
You'll never walk alone.
Gomez vuče povredu još od zadnje utakmice sa Stuttgartom i ako se do kraja sedmice ne oporavi, vjerovatno neće nastupiti protiv Vukova 
Sent from my Philips Smart TV.
[youtube][/youtube]
kakvo krilo i kakvi bakraci, samo spic, samo spic
moj nosic je namirisao novog toresa
kupuj, ne pitaj za cijenu
kakvo krilo i kakvi bakraci, samo spic, samo spic
moj nosic je namirisao novog toresa
kupuj, ne pitaj za cijenu
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
Čujem da je Farfan izazvao nekakvu makljažu, gdje je i sam sudjelovao.
Poručio je novinarima da ne misli ostati u Schalkeu, te da im se putevi razilaze.
Šećo, prilika da se jami?
Poručio je novinarima da ne misli ostati u Schalkeu, te da im se putevi razilaze.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko je jamio jamio.geronimo je napisao/la:Čujem da je Farfan izazvao nekakvu makljažu, gdje je i sam sudjelovao.![]()
Hocemo Farfana!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hmmm sad bi i Farfana iz Schalkea.Omerbavarac je napisao/la:Ko je jamio jamio.geronimo je napisao/la:Čujem da je Farfan izazvao nekakvu makljažu, gdje je i sam sudjelovao.![]()
Šećo, prilika da se jami?![]()
![]()
Hocemo Farfana!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prvog jos nismo dobili ali dobicemo ga.Zdena04 je napisao/la:
Hmmm sad bi i Farfana iz Schalkea.
Farfan je odavno zelja jednog naseg forumasa i kazem da je on kao neki vidovnjak. Priziva transfere.
Prva zrtva je bio novopridosli Brazilac.
Altintop se priključio treninzima zajedno sa ekipom

Robben danas nije trenirao sa ekipom, ali je imao zajedno sa Gomezom, odvojeni trening u fitnes centru...
Inače, Robben bi trebao u subotu nastupiti protiv Al Wakraha

Robben danas nije trenirao sa ekipom, ali je imao zajedno sa Gomezom, odvojeni trening u fitnes centru...
Inače, Robben bi trebao u subotu nastupiti protiv Al Wakraha
Sent from my Philips Smart TV.
hehe i ja sam nekad bio talenat dok nisam poceo piti,pusiti i dok ga nisam pristavio prvi puttony-mortale je napisao/la:ne znam kako neko ko ima 17-18 godina može uopšte biti dokazan?FC BAYERN je napisao/la:evo ga jos jedan dokazani talenat, kao sto je bio Sosae boze dragi
- anton 1983
- Kontakt:
Džeko će u City!
A i to je jako dobro za Bayern.
Sada će se skinuti "ogromni teret" za Gomezovih leđa. Neće se više ŠPEKulirati o Džeki niti se Gomeza više sa njim neće uspoređivati nego će se i njemački mediji morati osloniti na Gomeza...Ako će se ŠPEKulirati o Torresu neću imati ništa protiv toga
Sada će se skinuti "ogromni teret" za Gomezovih leđa. Neće se više ŠPEKulirati o Džeki niti se Gomeza više sa njim neće uspoređivati nego će se i njemački mediji morati osloniti na Gomeza...Ako će se ŠPEKulirati o Torresu neću imati ništa protiv toga
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
anton 1983 je napisao/la:Džeko će u City!
Da sam Gomez ja, ne bih im'o sna, ne bih spav'o ja, sve zbog Dzeke.... jadni Mario, nije mu bilo lako, evo suza krenu
sve priče oko džeke će se konacno zavrsit....i hvala Bogu vise, ici ce tamo, ici ce vamo, vjecito prodavanje njegovo u razlicite klubove....sto je najgore njegov menadzer il menadzeri ce na kraju dzeku pretvorit u prozdrljivca, jer su oni cesto ubacivali razlicite spekulacije i price i pokusali dizat cijenu kako bi i oni tu dosta zaradili....sto se bayerna tice imamo gomeza koji ima itekako jos "luft nach oben".....covjek igra fenomenalnu sezonu a tek velike momente od njega ocekujem....znaci ak smatram da ovo sto je pruzio u pola onoga sto moze, gdje cu mu poslije tek kraj biti.....naravno respektujem misljenje onih koji ne vole mozda takav tip napadaca, ali naravno cudni su mi ljudi koji zele gomezu sve lose samo zato sto su htjeli džeku vidjet u bayernu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
za rijec se javlja torentije XIX - veliki ban bosanski, tj. jaOmerbavarac je napisao/la:Ko je jamio jamio.geronimo je napisao/la:Čujem da je Farfan izazvao nekakvu makljažu, gdje je i sam sudjelovao.![]()
Šećo, prilika da se jami?![]()
![]()
Hocemo Farfana!
moram reci da sam promijenio misljenje i kazem da nam taj orangutan ne treba
kakav podmukao potez od strane klempavog garonje i koje zabijanje noza u ledja feliksu ali i kompletnoj ekipi.
hej, bas kada je salkeu krenulo nabolje, kada im se smijesi cetvrtfinale lp...
drugovi bez drugarica, priznajem da sam ´fiberovao´ sa ostalim navijacima salkea kad god bi plavci izasli na internacionalnu scenu i kao takav najostrije osudjujem ovaj barbarski cin necovjeka farfana !
ne, drugovi bez drugarica, ovakve suse i olosi nisu dobrodosli na alianc arenu
farfan(pravog imena tatanka ijotake) je iz divljine doveden u civilizaciju, dobio je sve...osjetio je asfalt pod nogama i sada se okrece i krvolocno ugriza ruku koja ga hrani
vratite ga na branje banana
el ima ko zivi???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.