FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima li ista sigurno u vezi priprema, kad i gdje se ide?
Je li zakazana sjednica ta vise zvanicno?
Hoce li biti pripremnih tekmi ovdje u Sarajevu?
Je li zakazana sjednica ta vise zvanicno?
Hoce li biti pripremnih tekmi ovdje u Sarajevu?
Je li istina da je Cocalic odbio Velez?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Muamer Svraka trazi novu sredinu 

Ja mislim da u Mostaru ima mjesta
naravno da ce ih odbiti, koji ce k u mostaru, ovako je barem u svom gradu, nije njemu do para.
- Meraak1921
- Kontakt:
Dzenis je bio najbolji igrac Slobode prosle sezone, 26 mu je godina, itekako ce biti pojacanje.
Ja sam čuo da ipak ide vani.BosanskaLiga je napisao/la: ↑17 jun 2022, 20:01Ima 5 puta bolju financijsku ponudu vani, ali voli on Želju i to ce presuditHulahopka je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:53Vraćamo se na ono staro kod nas je ljudima dosadno,onda seru jer nemaju pametnija posla. Mi nemamo novac da dovedemo igraca top klase,i kad smo imali para dovodili smo sve i svašta a opet nismo ništa osvojili. Sprdati se s ovim stručnjacima jedino ostaje. Dzenis ganja vani,nije sigurno uopće da će kod nas..Ejnur je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:48A sto se tice Dzenisa Beganovica,slicna situacija je bila i sa Dadom kad se vracao kod nas,svi su pljuvali i njeg i onog koga je doveo,a na kraju se ispostavilo da nam je jedan od nosioca igre,sa Dzenisom ne mozemo pogrijesiti,mislim da nece imat preveliku platu a imat ce zelju da se dokaze ponovo.
Nadam se da ce Stilic imati prednost ispred Bekrica i da je Bekric vise produzio "onako", da nece imati neku znacajnu minutazu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ima na stolu ponudu za vani kako sam cuo, ali da još ništa nije odlučio, tako kazu ovi što su pričali sa njim. Naši mu daju manje nego što je imo u SlobodiHulahopka je napisao/la: ↑17 jun 2022, 21:31Ja sam čuo da ipak ide vani.BosanskaLiga je napisao/la: ↑17 jun 2022, 20:01Ima 5 puta bolju financijsku ponudu vani, ali voli on Želju i to ce presuditHulahopka je napisao/la: ↑17 jun 2022, 17:53
Vraćamo se na ono staro kod nas je ljudima dosadno,onda seru jer nemaju pametnija posla. Mi nemamo novac da dovedemo igraca top klase,i kad smo imali para dovodili smo sve i svašta a opet nismo ništa osvojili. Sprdati se s ovim stručnjacima jedino ostaje. Dzenis ganja vani,nije sigurno uopće da će kod nas..
-
- Kontakt:
Nek se strpi do 27.pa ce investitor to regulisatiBosanskaLiga je napisao/la: ↑17 jun 2022, 21:57Ima na stolu ponudu za vani kako sam cuo, ali da još ništa nije odlučio, tako kazu ovi što su pričali sa njim. Naši mu daju manje nego što je imo u SlobodiHulahopka je napisao/la: ↑17 jun 2022, 21:31Ja sam čuo da ipak ide vani.BosanskaLiga je napisao/la: ↑17 jun 2022, 20:01
Ima 5 puta bolju financijsku ponudu vani, ali voli on Želju i to ce presudit
Čeka se djeco draga Amir da se proda, kakav investitor. Da udju spasitelji
Ako pricamo o Beganovicu, iskreno ja ne vidim gdje bi on mogao proci vani, ko bi njega uzeo, mozda srednji klub u Crnoj Gori ili Albaniji. Ako gledamo igracki, umjesto koga bi on igrao u prvih 11, nije on klasicni napadac vec igra iza napadaca ili drugog napadaca ako igras sa dva naprijed. U nasoj trenutno situaciji je meni solidno rijesenje ako je jeftin, kao igrac rotacije ili koji ti moze ponuditi druge opcije u odredjenim fazama igre.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 17 jun 2022, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- jointunija
- Kontakt:
Tako nekako,on je svakako počeo da radi neke stvari vezane za klub i tim i to radi veoma dobro.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Adnan Bašić moguće novo lice u FK Željezničar?
Najbolji strijelac Prve lige Crne Gore
Najbolji strijelac Prve lige Crne Gore
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
.
Zadnja izmjena: Liceulice, dana/u 24 feb 2025, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
1921-1987